5.000.000ncu gönderiyi kim nereye gönderecek. ?
Printable View
Sağlık Bakanlığınca açıklanan tabloda toplam test sayısı yanlış olduğundan bakanlıkça tablo güncellendi .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5d8e788dd5.jpg
Dünleyin başlık konumuzlan yakından alakalı, pide ve mantı konusunu işlemiştik.:yes:
Viopcular bizi kıskanmış olmalı ki, onlar da bugün pipi konusunu şey etmişler, kessek mi kesmesek mi deye!:oleyo:
Bunun altında kalmamız lâzım arkadaşlar, vurucu bir konu bulalım.:kahkah:
güveç kaplarını gördüm aklımda hayaller karidesti ama gerçekler fırın sütlaç oldu
merak ettim.aramizda saglikcilarda var
aktif vaka sayilari ciddi azaldiginda.misal 3-5 bin lere dustugunde.
yeni vaka sayisi 50-10 lere dustugunde.nasil davranacaksiniz ?
eskisi gibi cikip dolasip avmlere vs gidecek misiniz ?
yaz tatili icin ne dusunuyorsunuz?
Sağlıkçı denilince olmaz, atıyorum fizik tedavi görevlisi de bu tanıma girer.
Hekimler demek daha doğru olur, neyse konuyu uzatmadan benim kıstasım Reyistir, ne zaman tokalaşır veya biriyle yüz yüze görüşürse önlemlerim o zaman biter.
Hele bir de yurt dışına çıkarsa, sitseler durmaz Reha...
Avm ye şu anda da haftada 2 ye yakın gidiyorum ben bazen 3 oluyor .
Tatil için yazın olduğu için uçak biletini iptal edemiyorum paranın çoğu kesintiye gidiyor durumda gibi .
Otel açılacak mı açılmaz mı bilinmez .
Deniz suyundan havuz dan vs corona bulaşıp bulaşmadığını bilemiyoruz tabi .
Bir de şehirler arası ulaşım açılacak mı oda hiç belli değil ne olacağını bilmiyoruz .
Haftaya kaymakamlığa gidip izin belgesi alacağım şehiriçi bir yere gitmek için İstanbul içini bile yasakladılar bazı yerleri .
Duruma göre yön vereceğim artık
devlet salgın bitti dese bile uzunca bir süre salgın varmış gibi yaşayacağım, çevremdeki herkes de benim gibi yapacağını söylüyor.
bu sene tatil yok, avm, sinema, oyun salonu, düğün yapacak cesarette olanların düğününe gitmek yok, çocukları parklara götürmek yok, gün birlik deniz yok. uzun bir süre daha işe servisle gitmek yerine kendi aracımla gideceğim, uzun bir süre daha traşımı evde olacağım, marketlere haftada 1-2 defa toplu alışveriş için gideceğim.
https://i.hizliresim.com/97TzWT.jpg
Her zaman diyorum ya Reha GAYA olmak zordur, beleş çiçeklen durumu götürmeyi bileceksin arkadaş!:bravo:
Simdi katarlinin birisi deseki 100milyar dolar vericem Reis tokalasirda opusurde kistasa serh koymuyormusun Reha abi :)
Benim icin gundelik yasam tatilden daha tehlikeli . tatilde aksine hic risk yok . bir suru secenek var tatil icin gitmeyin otellere . ben gecen sene kemer de bir yer buldum .1 tane villa [ tesisin buyuk bir alani bu villayi kiralayan icin tahsis edilmis gibi dusunun ]4 tanede ev var bu evlerde kalanlar genelde sahibinin yurtdisindan misafirleri onlarda sahibin villasindaki havuzu kullaniyorlar 12 gunluk surede bu evlerinde sadece 1 i dolu idi oda 3 4 gunluk . Havuzun buyuklugu bir cok 4 5 yildizli otelden dah buyuktur . Gecen sene 12 gun kaldim bu sure zarfinda dogru duzgun insan gormedim tesisde calisanlar haric .
Villa icin gecen sene 150$ vermistim gunlugune bu sene 75$ a kapatiriz herhalde virusden dolayi :)
Ahalinin evde canı sıkılmış, eceline çişemeye tatile gidecekler var.:oleyo:
Güzel film adı olur bundan, Eceline Çişeyenler.:he:
Reha abi bunaldik artik :) bak sana videosunu atayim tesisin ve sonra yeniden yaz eceline cisemek mi degilmi :) o tesiste tek basina tatil yapicaksin
reha kaya has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Dolar/TL ilk işlemler 6,9794
tatilde sorun tesiste kaç kişi olduğu değil zaten arka planda çalışanların durumudur
yemeği hazırlayan aşçıdan tabağa dokunan komiye, garsona oda temizliğine gelen görevliye..
devletin rakamları doğru olsa bile virüsten etkilenenler sayısal olarak buzdağının ucu bile değil
isvecte isler karisacak.
vaka 20bine dayandi hepsi sokakta.
iyi gidiyorlar gibi gorunuyorlardi fakat 20bin gibi bir enfekte sayisina gore tespit edilmeyen de vardir tabi bunlar duvara carpar bu hafta .
italya ispanya nasil evde duruyor anlamiyorum vaka hala 2bin ustunde.
USD/TRY 7,0067 % 0,87
Kaynak : Bloomberg.
Ben de bu şekilde düşünüyorum. Bir de aklıma takılan bayramda misafir gelmek isterse ne yapsak, mantığım "gelmeyin bu bayramı pas geçin de" diyor ama karşı taraf küser mi? Bakalım belki onlar gelmek istemez, aslında herkeste korku var, inşallah hükümet insanları fazla cesaretlendirmez o sıralarda...
Dolar anlik kac gorebilen var midir?