Namkörler, Reha GAYA'nın heykelinin Hisse.net'in kapısına heykelinin dikilmesi lâzım, hepinizin adına temiz hava aldım yürüyüş ve jimnastık yaptım, sizler evlerinizde döt göbek büyütürkene.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Namkörler, Reha GAYA'nın heykelinin Hisse.net'in kapısına heykelinin dikilmesi lâzım, hepinizin adına temiz hava aldım yürüyüş ve jimnastık yaptım, sizler evlerinizde döt göbek büyütürkene. Polis görmesin öyle yerler yasak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by MedwiG Polis görmesin öyle yerler yasak Ramazan olmasaydı mangalda yakardım, sizlere inat. O polislere selam söyleyin, o fotoğrafın çekildiği yer de iki kız çocuğu vardı, çocuklar ve 65 yaş üstü kimseler fink atıyor burada.
Originally Posted by reha kaya Ramazan olmasaydı mangalda yakardım, sizlere inat. O polislere selam söyleyin, o fotoğrafın çekildiği yer de iki kız çocuğu vardı, çocuklar ve 65 yaş üstü kimseler fink atıyor burada. 2 tane de orta kahve söyleyelim mi selamın yanına
Originally Posted by reha kaya Namkörler, Reha GAYA'nın heykelinin Hisse.net'in kapısına heykelinin dikilmesi lâzım, hepinizin adına temiz hava aldım yürüyüş ve jimnastık yaptım, sizler evlerinizde döt göbek büyütürkene. Abi bildiğin kamu kaynaklarını sömürmüşsün. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Forum Rules
Yer İmleri