ppz olabilir
Cok dusuk.
Anadolubank'da bir tanidigim 16.50% aliyor su sira gunluge.
Araci kurumum da gunluk 17.60% ile borsa para piyasasinda satiyor ama stopajdan sonra bi %5 de kendisi komisyon aliyor.
Yine de bu Anadolubank'dan iyi.
Qnb'de de gunluk vadeli var ama ne oran veriyor bilmiyorum.
Hsbc'nin gunluk calisan modern hesap adli hesabinin da dusuk oldugunu dusunuyorum.
Ayrica 2K da bosda kalacak diyollardi.
Syg,
Şaka bir yana da sn. dudu, sizin oturduğunuz muhiti bilmiyorum ama eğer uyarsa ; Odea oksijen 250 bine kadar 100 gün geçerli 18 veriyor. Fiba 90 gün geçerli 18 veriyor. Bunların güzelliği ise, gün içinde bazen döviz- al sat yapabilme olanağı.
sanırım siz yanlış anladınız
düşük değil bence, mk 18 civarı. saydığınız alternatiflerden daha yüksek
buradan takip edebilirsiniz: https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post5119920
Biz burda 1-2 puan yüksek faiz kovalarken millet yüzde 500 kazanmış bir gecede şu kripto piyasasından. Dogecoin mi ne. Ekşi sözlükte bakıyorum herkes zngin olmus:)
Ah ulan, biraz cesur olsaydım diyor insan
Benden hesaba biraz para tasiyin dediler kredi karti yillik aidati silin demistim
Para getirdim guya vadeli yapalim diyordu ama o gun fon su anda daha iyi dedi ve onu almis
ama gunluk kontrol ediyorum ve zarardayim bakalim ne dicek subat basi aricam dicem aidat noldu zarar noldu
Arkadaşlar iyi günler bol kazançlar
Bu gün vade dönüşüm var
M +
Oran alan ve alacak olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..
Teşekkürler
vakıf özel %18 1M
100k dolar opsiyon vade 29mart
7.15 e %20
7.10 a %19,60
19 u kac gun en fazla veriyir peki?
Bu kadar genç var, telefonla bankayı arayarak bilgi almak zor geliyor. Adam bugün vadeli yapacak kolayını bulmuş buraya oran soruyor. kardeşim, vaden belli o halde bir- iki gün önceden yazılanları okuyarak piyasa oranlarını öğren. Bugün para bağlayacaksın sabah kalkıp oran istiyorsun. Neyse bu kadar fırçadan sonra sizin için aradım öğrendim. :))
şu an için en yüksek oranı HSBC veriyor. 32-40 gün vadeye 250 bin tl. üzeri paraya 19 veriyorlar. Yalnız hesap açmak 1 saat sürüyormuş. Önce hesabı açtırarak IBAN alacak ve sonra eft yapacakmışsınız. Çıkış içinde istediğiniz bankaya - ÜCRETSİZ - EFT YAPIYORLARMIŞ ! Başka isteğiniz varmı ? olursa yardımcı olmak için nöbetteyim.
Sevgili kardeşim
Bu forum oran paylaşımı içi
Geyik yapmak için değil
Geçmiş paylaşımlarınız genelde geyik muhabbeti
Benim paylaşımlarıma bakın az ve öz genelde aldığım ve bağladığım oranlarla ilgili
Bu kadar fırçadan sonra
Zahmet oldu
Teşekkür ederim
Bu arada
HSCB nin %19 verdiği bir haftadan fazladır yazılı forumda
...
Hsbc disinda 19 a yaklaşan yok sanirim.
Hsbc +400K 40 gün 18,75 bugün bağlandı.
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VAKIFBANK
%18
HALK
%18
HSBC
%19
HSBC ye geçilip bağlandı..
ne dedik
usdtry 7.2xxx dedik mi ?
hemde bist e bu kadar vurmalarına rağmen
usdtry 7.29
inşallah daha da düşecek.
merkez bankası başkanı ne dedi
uzun bir süre daha faizler bu seviyelerde olacak, öyle ucuz faiz al kredi vs. yok kardeşim. dedi mi ?
aferin merkez !
benim derdim faizler yüksek olsun ben çok para kazanıyım değil.
benim derdim satın alma gücümün erimemesi..
ytd.
syg,
Burada yazılan çizilenlerden sonra HSBC'den oran alayım dedim.
Bulunduğum şehirde şubesi yok, en yakın şube İzmirde, bana 70 km mesafede ve oraya gitmem gerekiyormuş hesap açmak için. Kurye vs. hizmetleri yok.
Öte yandan oran sorduğum yetkili 6 ay ve 1 sene için milyon üstü 17 dedi, aylık yok mu diye ben sorunca %19 olduğunu söyledi. Salı günü toplantıları varmış bu oran da değişebilirmiş. Tamam o zaman haberleşiriz dedim, telefonumu isteyip size geri döneriz bile deme gereği duymadılar. Müşteri mevduatını getirse de olur getirmese de kafasında rahat ve umursamaz tipler.
Bu gün
VakıfBank max %18.00
Halkbank max %18.00
Fibabanka max %18.25
Bunlar en çok çıkabilirleri oranlar
HSCB %19
Limit 250 bin - max 2 milyon lira
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post5124930
güneysu bir başlık açmış 2 dakikalık zaman ayırıp destek atabilirsiniz
https://www.hisse.net/topluluk/showt...30#post5124930
güneysu bir başlık açmış 2 dakikalık zaman ayırıp destek atabilirsiniz.
Şubeden şubeye ilgi çok değişir .
Yazın eurobond istedim eyçes bisi den 2 gün sordum cevap veren olmadı mt den .
Yakınındaki şubeye giderim kendi Mt niz dışında olmaz der hayatta yapmazlar .
250 km mi gideyim dersin onun için biz bilemeyiz derler .
Çok ketumlar .
Sonra parayı çekersin ulaşırlar bir yanlışımız oldu geri gelirseniz şu oranlarımız var derler
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
MB Başkanı kimsenin inanamadığı şekilde yılsonu enflasyon tek rakamlı olacak deyip ancak olmazsa biz yine de reel faiz vermeye devam edeceğiz iması yaptı, dolar taban...
Bugün markette fiyatların inanılmazlığına şahit oldum.
Tüm sütle ilgili gıdalar şaha kalkmış. Piyasayı her dail üzerine yazdığı etiketleri ile aşağı çeken Sütaş yoğurdu 1 haftada 12.5 TL den 16 ya çıkarmış. Kaşarını 38 TL den 47 ye çıkarmış.
Kooperatif satış mağazasındaki görevli beyaz peynir 21 den 29 a çıktı dedi.
5 lt.lik yağ ucuzluk marketlerinde 56 dan 60 a çıkmış.
Yufkacı geçen hafta 12 ye sattığı yufkayı 15 e çıkarmış.
Özel okullar yeni kayıt için yüzde 15 enflasyon + 5 = 20 artış yapıyor.
Say say bitmez.
Konuttaki kira ve yüzde 25 e varan değer artışlarını hiç saymıyorum.
Zamlar çok insafsız geliyor. Alıştıra alıştıra değil bodoslama yapıyor piyasa.
Herkes piyasaya uyuyor, kimse kendini ezdirmiyorken yine suçlu servet kaybına uğrayan mevduat yatırımcısı olacak.
İşin ilginç yanı bu zamlar talebin az olduğu pandemi döneminde ve dolar taban yaparken yaşanıyor.
Ancak bakalım TUİK, bu artışlara ek olarak onca vergi artışına karşın kaç açıklayacak?
Biz de burada (o da belki bir kaç olacak olan yüzde 17-18, ki neti şimdilik yüzde 5-10 daha düşük) mevduat faizini konuşuyoruz.
Sizce dolar 2020 sonunda 7 lere gelmek şöyle dursun gerçekten bu fiyatlarda kalır mı?
#DXY #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01302251163047
Syg,
Sute %25 zam yapti ulusal sut konsey....
https://ulusalsutkonseyi.org.tr/2019...ari-2019-2583/
Yapilmasa olmazdi, sut inekler topluca mezbahaya gonderiliyordu son aylarda..
Yem pahalandi sut uretmek karli olmamaya basladi..
Tabii baska giderleri de var ureticinin...
Uretim ucuz ve bol olmayinca fiyatin yukselmesi de kacinilmaz oluyor..
Syg,
enflasyonu esas tetikleyen dolardaki artış oldu. bu sadece dolara bağlı maliyet enflasyonundan değil. türk halkının mevduatının yarısının döviz de olmasından kaynaklanıyor: zira alım gücünde bir azalma olmadı, pahalanan fiyatlarda dahi alımını tamamen kesmedi. akla zarar fiyatlardaki araba , ev alımını sürdürdü. biri yer biri bakar olur mu? kim elinde ne varsa o da o ürüne zammını koydu. işin kötü tarafı doların tekrar artması ile bu kısır döngü devam edecektir.