Sn. O'Sullivan hocam en son daha yazmam demişti sözünün eriyse daha yazmaz ki yazmasında zaten provokasyondan başka bi halta yaramıyor yazdıkları.
Printable View
Şerefli, onurlu, haysiyetli SPEĞİMİZ tahtaya sokmadığın kurum kalmadı maşallah tabi bu da bi dümen değilse... Biz buradayız yönetim kurulunu da bekleriz genel kurulu da yatırımcının parasını pul eden haysiyetsizler bilsin...!
Bıktık valla...
Sn. subat4 hanım
19,90 dolar seviyesinde başladığımız yere dönmüş oluruz, hala milleti dökmek için bekliyorsa basiretsiz speğimiz artık çok geç diye düşünüyorum. insanlara farklı bir alternatif sunmadan çok zor ama hırsız ekip fikrinde hala ısrarcı ise denesin biz buradayız sıkılsak da bıksak da bekleyeceğiz...
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Keyifler nasıl At hırsızları devam patinaja 358 de noldu tikandiniz herhalde millete yar etmediniz he noldu dolar bazında sizde duman oldunuz Çapsız yönetim hâlâ bedelsiz kararı alipta millete hisseyi girecek fiyata cekemediniz Alcar iyi yönetin bırakın bu At hırsızları na yem olmayı, Kâr a odaklanın , bedelsiz açıklayın, ve Jantsa gibi olun yoksa bu gidişle Alt pazar a götürürler bu şirketi At hırsızları
Belliki bir plan var ve buna istinaden tahtayı agresif hareketlerden uzak bir halde tutuyor yani ne yukarıya ne aşağıya, bu kura karşı aşırı değer kaybından korunmak içinde olabilir beklentileri soğutmak hevesleri kırmak içinde yapılabilir, tamda beklettilerin yeşerdiği aylara girmişken güzel taktik, dar alamda küçük yatırımcının uçar kaçar ümidiyle trade edemeyeceği bildiği için rahat hareket ediyor. Zaten bu sığlık da hedefiniz doğrullusunda trade etmeye başlarsanız daha yukarıya yada aşağı sürecektirde, alcar grafiğinde trend ihlalleri ve ortalama altına sarkma gibi olaylar çok sık görünür bunların bazılarına ayı yada boğa tuzağı denilebilir bazıları ise sığlığın yarattığı ihlallerdir bu hissede işlem yapmak isteyenlerin risk marjları yüksek olmalıdır aksi taktirde sattığınızı üsten aldırır aldığınızı daha alttan sattırır grafik çalışmaz demiyorum elbette çalışır ama tepkiler abartılı olduğu için ihlal mi yoksa trend mi bozuldu diye karmaşık düşüncelere kapılırsınız bu karmaşadan kurtulmanın en temiz yolu risk marjını yüksek tutmakla olur bu da kredili para ya da ihtiyaç duyulan meblağ ile olacak iş değil.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Boşuna bunun speğine mal demiyorum. Akan suyun önünde durmaya çalışıyor. Gerzek...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Fiyatları güncelleyelim, bizim salak speğin durumunu görelim. Sağda yazdıklarım bugünkü anlık fiyat
Alcar* ite kaka 342.50. - 342.50
Konya.********** 1.075.00 - 1.213
Poltk.*************** 450.30 - 624
Pkent.*********** 4.926.00 - 6.104
Cmbtn.************* 230.20 - 256
Mrshl.*************** 252.20 - 246
Egeen.*********** 1.886.50 - 2.151
Bryat.**************** 417 (alcar dan 6 kat fazla piyasada lotu var)
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu saatten Sonra At hırsızları Dolar bazlı düşünür TL olarak artık kimse hesap yapmıyor geçen yılki 345 TL bu yıl ki 345 TL değil onun için Borsa 3.000 de gider Çünkü dolar mutlaka 20 TL göreceğine vede 2022 de Enflasyon yüzde 60-70 Lere gideceğine göre At hırsızları temelli batacak, çapsız yönetimde iyi seyirler bedelsiz sermaye artırımı dan başka hisseye ilgi zerre olmaz.750-800 TL bandı Alcar ya olacak ya olacak At hırsızları durumun farkında uzatmaları oynuyor
3-5 tane kynin malını karşılayamayacak kadar aciz tahta yapıyorum diye geçiniyor neyse satan satsın alan alsın biz filmin sonuma kadar buradayız.
Ekran kirmizi,noldu böyle birdenbire?
Burada finansal okur yazarlığının çok iyi olduğunu iddia eden biri olmadı sen çok biliyorsan provokasyonu seçmez faydalı olmaya tercih ederdin aksine yıllarca yazarların bilgi birikimini aktarmasına engel olmaya ve karalamaya çalıştın ama şimdi yıl 2011 değil sende fikirlerinde arzu ettiğin algıyı yaratmıyor artık bence bunu anlamalısın, yakında sizde eriyip gittiğinizi fark edeceksiniz yıllardır bu platformu takip ederim yeni yeni yazmaya başladım bu yeni başlıkta yeni gelecek olan arkadaşlara da bir not olarak kalsın kendini çalı arkasında köstebek gibi yatan biri olarak tarif eden şahısın fikirlerine itibar etmeyiniz kendisinin buradaki görevi provokasyondan başka bir şey değildir seni ilk ve son kez kaleye aldım kıymetini bil eski provokatif yazılarından okuduğum kadarıyla 3- 5 lira marjla malını yerine koymuş ve bununla övünmüş safın tekisin benim seviyemde bir finansal okur yazar olmadığından da çok eminin ��
Vay arkadaş yazılanlarda silinirmiş
Eeee çapsız... Geldin teyide bizim malları verdin.. Mutlu oldun[emoji3][emoji3][emoji3] Bende....
Endeks flama hazırlığında diye hissediyorum. Bir süre 2000-2400 arası dalgalanır gibi...(Sadece tahmin). Kağıt bazlı hareketler, bedelsiz grubu hareketleri, bilanço beklentileri olan yan hisseler hareketli olur...
Ins sayin O'sullivan
Anlık fiyatları karşılaştıralım ki, speğin kalitesi (nasıl bir operasyon çocuğu grubu olduğu) ortaya çıksın..Sağdaki rakamlar anlık fiyattır.(yazarken değişebilir) 6 aralık 2021- bugünkü anlık fiyatlar. Tebrikler alcar yönetimi!!! Kendinize layık!!!!! bir spek bulmuşsunuz şirketinize...
Alcar* ite kaka 342.50 - 301.00
Konya.********** 1.075.00 - 1046.00
Poltk.*************** 450.30 - 519.90
Pkent.*********** 4.926.00 - 6.689.00
Bfren ************ 1.068.00 - 1.124.00
Cmbtn.************* 230.20 - 230.00
Mrshl.*************** 252.20 - 234.00
Egeen.*********** 1.886.50 - 1.932.20
Bryat.**************** 401.70 - 365.70 (alcar dan 6 kat fazla piyasada lotu var)
Endeks yine devreleri yaktı...
Noluyo peki bn 10 yildir boyle bir durum gormedim,tombul parmak olayı,15 temmuz,kovid,bi suru sey gordum de bunu da ilk kez görüyorum...
Sizce yönetim kurulundan çıkacak sermaye tavanı ile alakalı karar nasıl olur. Bence beklentiler fazlasıyla soğutuldu tahtada küçük yatırımcının çok olması da bu olayı büyük ölçüde etkiledi işler eskisi gibi olaydı bu beklenti senedi şişirip satmak için iyi bir fırsat olurdu ama şimdilik çıkacak kararın sonucu ne olursa olsun çok önemli bir olay değilmiş gibi bir hava var sağlık olsun olur da sermaye tavan fiyatı değişirse bu yıl genel kurul ciddi beklenti geçer diye düşünüyorum
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Bryat korelasyonu denilen saçmalık hala sürüyormuş gibi bir görüntü var her ne olursa olsun 305,5 üstü v toparlanma olasılığı artar
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
100 adet destek
104 lot daha destek
91 adet daha destek
Sn Eliot bu kagidin sagi solu belli olmaz,uzmesin sonra
Uzatmaları oynuyon spekcim. Teyidi de aldın, karar zamanı. Kral mı olmak istersin, yoksa yedi sülalenin hatrını sordurmak mı!!!!
https://i.hizliresim.com/4sb09nm.jpg
Salarsa aşağı yine destek atarım sorun değil bir kez götürdüler tekrar götüreceklerdir
küfür baz olduk çıktık böyle şuursuz tahta mı yapılır
88 adet daha destek
yarın salarsa bir destek daha atarım
000000000.......... adet destek, bu paylaşım tamamen mizahi amaçla yapılmış olup kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir.
saatlikte böyle bir görünümle kapattık.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
New York City, Yeni Binalarda Doğalgaz Tüketimini Yasakladı
20 Aralık 2021
New York Belediye Meclisi, yeni binalarda doğalgaz kullanımının yasaklanması yönünde oy kullandı. Web sitesinde yayınlanan konsey oylamasına göre, 8,8 milyon nüfuslu ABD’nin en büyük şehrinde yeni binaların ısınma ve yemek pişirmek için elektrik kullanması gerekecek. Belediye Meclisi Başkanı Corey Johnson, “Yeni binalarda gaz kullanımını yasaklayan yasa tasarısı, 2050 yılına kadar daha yeşil bir geleceğe geçmemize yardımcı olacak ve karbon nötrlüğüne ulaşmamıza yardımcı olacak†dedi. “Bir iklim krizindeyiz ve iklim değişikliğiyle mücadele etmek ve şehrimizi korumak için gerekli tüm adımları atmalıyız.†Yakın vadede, yeni yasa New York’daki karbon emisyonlarını azaltmak için çok az şey yapacak çünkü çok sayıda eski bina etkilenmeyecek ve yeni yapılar zaten fosil yakıtlarla üretilen elektriği kullanacak. Ancak, devlet enerji üretmek için fosil yakıtları kullanmayı bırakmayı planladığı için daha uzun vadede karbon emisyonları düşecek. Reuters
Yazık bu yatırımcıya bu kadar da olmaz
kim niye alsın bu senedi usul yok adap yok.
Bryat ın köpeği...
Alrc. jartiyer.