Sayfa 136/354 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2826 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: ALCAR - Alarko Carrier

1.  Alıntı Originally Posted by O'Sullivan Yazıyı Oku
    O bana vercek de naz yapıyo. Halen teyide bekliyorum. Speğin buradaki iti ( o kendini çok net biliyor) sahibine söyle fazla caz yapmasın....
    Sn. O'Sullivan hocam en son daha yazmam demişti sözünün eriyse daha yazmaz ki yazmasında zaten provokasyondan başka bi halta yaramıyor yazdıkları.

2. Şerefli, onurlu, haysiyetli SPEĞİMİZ tahtaya sokmadığın kurum kalmadı maşallah tabi bu da bi dümen değilse... Biz buradayız yönetim kurulunu da bekleriz genel kurulu da yatırımcının parasını pul eden haysiyetsizler bilsin...!

3. Bıktık valla...

4.  Alıntı Originally Posted by subat4 Yazıyı Oku
    Bıktık valla...
    Sn. subat4 hanım
    19,90 dolar seviyesinde başladığımız yere dönmüş oluruz, hala milleti dökmek için bekliyorsa basiretsiz speğimiz artık çok geç diye düşünüyorum. insanlara farklı bir alternatif sunmadan çok zor ama hırsız ekip fikrinde hala ısrarcı ise denesin biz buradayız sıkılsak da bıksak da bekleyeceğiz...
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Keyifler nasıl At hırsızları devam patinaja 358 de noldu tikandiniz herhalde millete yar etmediniz he noldu dolar bazında sizde duman oldunuz Çapsız yönetim hâlâ bedelsiz kararı alipta millete hisseyi girecek fiyata cekemediniz Alcar iyi yönetin bırakın bu At hırsızları na yem olmayı, Kâr a odaklanın , bedelsiz açıklayın, ve Jantsa gibi olun yoksa bu gidişle Alt pazar a götürürler bu şirketi At hırsızları

6. Belliki bir plan var ve buna istinaden tahtayı agresif hareketlerden uzak bir halde tutuyor yani ne yukarıya ne aşağıya, bu kura karşı aşırı değer kaybından korunmak içinde olabilir beklentileri soğutmak hevesleri kırmak içinde yapılabilir, tamda beklettilerin yeşerdiği aylara girmişken güzel taktik, dar alamda küçük yatırımcının uçar kaçar ümidiyle trade edemeyeceği bildiği için rahat hareket ediyor. Zaten bu sığlık da hedefiniz doğrullusunda trade etmeye başlarsanız daha yukarıya yada aşağı sürecektirde, alcar grafiğinde trend ihlalleri ve ortalama altına sarkma gibi olaylar çok sık görünür bunların bazılarına ayı yada boğa tuzağı denilebilir bazıları ise sığlığın yarattığı ihlallerdir bu hissede işlem yapmak isteyenlerin risk marjları yüksek olmalıdır aksi taktirde sattığınızı üsten aldırır aldığınızı daha alttan sattırır grafik çalışmaz demiyorum elbette çalışır ama tepkiler abartılı olduğu için ihlal mi yoksa trend mi bozuldu diye karmaşık düşüncelere kapılırsınız bu karmaşadan kurtulmanın en temiz yolu risk marjını yüksek tutmakla olur bu da kredili para ya da ihtiyaç duyulan meblağ ile olacak iş değil.

Son düzenleme : chef.; 17-12-2021 saat: 01:35.

7. Evet 10 yili devirmiş,onca zaman beklemişimiz artik kemik kadroyu dokemeyecegini anlasin...harekete geçsin.. bu arada borsa da tuhaf,altin dolar borsa hepsi çıkıyor..
     Alıntı Originally Posted by chef. Yazıyı Oku
    Sn. subat4 hanım
    19,90 dolar seviyesinde başladığımız yere dönmüş oluruz, hala milleti dökmek için bekliyorsa basiretsiz speğimiz artık çok geç diye düşünüyorum. insanlara farklı bir alternatif sunmadan çok zor ama hırsız ekip fikrinde hala ısrarcı ise denesin biz buradayız sıkılsak da bıksak da bekleyeceğiz...

8. Boşuna bunun speğine mal demiyorum. Akan suyun önünde durmaya çalışıyor. Gerzek...

AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

Sayfa 136/354 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •