Þerefli, onurlu, haysiyetli SPEÐÝMÝZ tahtaya sokmadýðýn kurum kalmadý maþallah tabi bu da bi dümen deðilse... Biz buradayýz yönetim kurulunu da bekleriz genel kurulu da yatýrýmcýnýn parasýný pul eden haysiyetsizler bilsin...!
Býktýk valla...
Sn. subat4 haným
19,90 dolar seviyesinde baþladýðýmýz yere dönmüþ oluruz, hala milleti dökmek için bekliyorsa basiretsiz speðimiz artýk çok geç diye düþünüyorum. insanlara farklý bir alternatif sunmadan çok zor ama hýrsýz ekip fikrinde hala ýsrarcý ise denesin biz buradayýz sýkýlsak da býksak da bekleyeceðiz...
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Keyifler nasýl At hýrsýzlarý devam patinaja 358 de noldu tikandiniz herhalde millete yar etmediniz he noldu dolar bazýnda sizde duman oldunuz Çapsýz yönetim hâlâ bedelsiz kararý alipta millete hisseyi girecek fiyata cekemediniz Alcar iyi yönetin býrakýn bu At hýrsýzlarý na yem olmayý, Kâr a odaklanýn , bedelsiz açýklayýn, ve Jantsa gibi olun yoksa bu gidiþle Alt pazar a götürürler bu þirketi At hýrsýzlarý
Belliki bir plan var ve buna istinaden tahtayý agresif hareketlerden uzak bir halde tutuyor yani ne yukarýya ne aþaðýya, bu kura karþý aþýrý deðer kaybýndan korunmak içinde olabilir beklentileri soðutmak hevesleri kýrmak içinde yapýlabilir, tamda beklettilerin yeþerdiði aylara girmiþken güzel taktik, dar alamda küçük yatýrýmcýnýn uçar kaçar ümidiyle trade edemeyeceði bildiði için rahat hareket ediyor. Zaten bu sýðlýk da hedefiniz doðrullusunda trade etmeye baþlarsanýz daha yukarýya yada aþaðý sürecektirde, alcar grafiðinde trend ihlalleri ve ortalama altýna sarkma gibi olaylar çok sýk görünür bunlarýn bazýlarýna ayý yada boða tuzaðý denilebilir bazýlarý ise sýðlýðýn yarattýðý ihlallerdir bu hissede iþlem yapmak isteyenlerin risk marjlarý yüksek olmalýdýr aksi taktirde sattýðýnýzý üsten aldýrýr aldýðýnýzý daha alttan sattýrýr grafik çalýþmaz demiyorum elbette çalýþýr ama tepkiler abartýlý olduðu için ihlal mi yoksa trend mi bozuldu diye karmaþýk düþüncelere kapýlýrsýnýz bu karmaþadan kurtulmanýn en temiz yolu risk marjýný yüksek tutmakla olur bu da kredili para ya da ihtiyaç duyulan meblað ile olacak iþ deðil.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Son düzenleme : chef.; 17-12-2021 saat: 01:35.
Boþuna bunun speðine mal demiyorum. Akan suyun önünde durmaya çalýþýyor. Gerzek...
AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Yer Ýmleri