O işler senin limon satmaya benzemez bozkurt :)
Tadını çıkartan trede edenler , onlar biz trede etmiyelim diye KAYIKÇI kavgasında.
Sen hiç ara dayağı yememişin anlaşılan.
Bugun tahtada onu yapmaya çalıştılar.
Printable View
nasıl soytarı ama...indirdi kaldırdı sabah yukarı gap patlatmalar falan sonra geldi dün gece kapanış seviyesine...pişkin pişkin gülüyor şimdi PALA...ne tokatladım yine milleti hesabı...
Adam öyle bir algılarıyla oynuyor ki şortçuların...
VİOP30 +%0,30 ama insana sanki %3 yükselmiş gibi geliyor...
Her türlü şort açası geliyor insanın...
Aldanmamak lazım...
yeterli dolarım olsun şu vobun yüzüne bakmam..:)
hisse ile yılda %30-40 dolar bazlı kazanç çok olasıdır.Ciddiyim.VOBDAN sonra hisse çocuk oyuncağı.
zaten endeksin dip-tepesini hesaplamada vob tecrübesi çok işe yarıyor..gerisi kolay.
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/mEBUwj.png
limon satmayı bilmeyen garan hiç satamaz sindoma abi :)
Palanın amacı, seni trade ettirmeye zorlayıp maliyetini yükseltmek
bugün gün boyu garancayı çözmek için izledim.
sonuç,
geçen ki söylediğin 8.98 seviyesi alım için uygunmuş, bakalım hangi seviye satım için uygun olucak,,, bir önceki satım seviyeside koç abinin 10.60 dan şortladığını yazıp forumdan gittiği zaman mış,
toparlarsak,
Son turda 10.76 satıp 8.98 alan acaba kaçtan satacak yada sattı (bugün 10.30 gördü)
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
borsalar tekrar eksiye geçiyor.....dow da artıları verdi eksiye geçti....dax tekrar eksi.....
simide %25 zam gelmiş, 2,50 TL oldu, olsun borsamız rekorlar kırıyor hüloğğğğğğ :)
Dowa biz kapandıktan sonra 150 puan verdiler...bir haber var sanırım.
https://i.hizliresim.com/WDvFlQ.png
Bozkurt maliyet buydu .
Bugun bir bölümü 10.30 geçemediği için 10.25 den , diğer balya 10.15 den gitti.
10.15 benim graflarda önemli bant dır , dün bahsettiğim formasyonun devamlılığı için .
10.16 dan alış yaptım ama stoplos la beraber bugunkü kavga bitti yarınki kavgaya bakıcaz.
Selam fakir ama gururlu insanlar
Müjde ne oldu
Akşamda makası kapadı, direkt 1646 açtı... Ilginç....
Kapanışta alsaydım zarar, satayım kar olacaktı. Ama bende 0)))))
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne oldu şmdi? git gel konya altı saatmi oldu:) tabii bu arada dönemeyenlerde vardır. hele yarında gidin gelin bakalım hem mevlanayı falan ziyeret edersiniz şansınız açılır:)
55 yıl önce (1966) bugün, savunma harcamaları ve enflasyonla körüklenen Vietnam çağı boğa piyasası tepeye vurdu ve Dow Jones Sanayi Endeksi 995’e ulaştı. Bundan sonra tekrar bu seviyeye ancak 11 Ekim 1982’de gelebilecekti.
Küresel Piyasalar: Petrol ve Dow Jones Endeksi sert düştü
Dow Jones Endeksi, yüzde 5.22 düşüşle 25.582 puan seviyesine gerilerken petrol yüzde 10 düşüşle Nisan'dan bu yana en sert günlük düşüşünü kaydetti.....
Tarih :10 Haziran 2020
GameStop hisselerindeki spekülatif hareketlilik küçük yatırımcıları küresel borsaların gündemine oturttu. Oxford Üniversitesi Profesörü Ian Goldin’e göre sosyal medyayla hareket eden yatırımcılar sürü psikolojisiyle hareket ediyor.....
JAS Üstadım,
Gel hem çay içek hem de Tom hakkında dedikodu edek...
1648 LONG devam..
Biz aldık bi 1500 bastı ama küfürü basıp kapadım idi..
Şimdi açtım ekranı sağlam fışkırtma yaşanmış yine..:oleyo:
LONG var huzur var..
Yarın da GAP li + açar sürer gibi gözüküyor..DOW da bizim gibi düşmeyecem diye diretip duruyor..
Biden teşvikleri bi saçılsın bakalım piyasalara..
He patasız..Ama ümitkarız..:yahoo:
Sinir olduğum ben açtımmmm ...verdi aşşa 1500 nerede ise..ona gıcık kaptım..:vk:
Haa birde bişi soracam..
Ben viop da yeniyim ..
Vade sonunda pozu kapamak mı lazım otomatik mi kapanıyor ne oluyor..?
Şubat demi vade sonu?
ne oldu müjde işi? bugün gündüz açıklananlar mıydı?
TEB bugün 9.372 kontrat long eklemiş longlarına...
Maliyeti 1.647...
Sadece son 15 dakika bile yaklaşık 1.600 kontrat long açmış 1.652 maliyetle...
GARAN_ elim değmişken yazayımda artık siz üstüne okur üfülersinin:) 10.20 hala kilit rakam. altı var üstü var anlıyosunuz. üstünde 10.31.. 10.34 var... daha sayayımmı? bellimi olur belki yolunuz gurbete düşer:) 10.36.. 10.41.. hele burasını bi görsünde takviye yaparız orası kolay
aşağısımı? o.ooo.. burda tökezledim işte. satarlar demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bi girişirlerse satacak çok yerleri var. sonuç olarak yukarı mahallenin yolu belli. aşağısı karanlık anasını satayım.
bu ulusa sesleniş konuşması ne zaman olacak, hiç kimse bilmiyor mu? haberlerde falan da saatini duyamadım, saat 21.00 oldu, konuşma olacak mı olmayacak mı, olacaksa kaçta olacak bir bilgi geçilmez mi bir yerde? yoksa müjdeli haberler gerçekten öğlenki konuşmasından mı ibaretti?
Ne olduğunu bilen ve duyan yok [emoji1787]SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün çarşamba????
.........Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün AK Parti'nin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan İl Kongrelerinde Türkiye'yi heyecanlandıran bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, ısrarla izleme tavsiyesinde bulunarak "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim"sözlerinin ardından gözler bugün açıklanacak müjdeye çevrildi..........