Sayfa 137/1002 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. simide %25 zam gelmiş, 2,50 TL oldu, olsun borsamız rekorlar kırıyor hüloğğğğğğ

2.  Alıntı Originally Posted by $CAHO$ Yazıyı Oku
    Trade e gerek yok ağam. Amerikanya endekslerine bas geç şortu... Git bir mağara bul ben uyandırana kadar da uyanma...
    Ben ispanyol kızları seviyorum CAHO .
    Bu yoncayı hatırı sayılır lotlarla haftada 2-3 trede edeyim sadece bu tahtada bana yeter .
    Diğer düzenekler de sıkıntı yok yan tahta taksimetre gibi

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün diğer günlerden daha çok para dağıttı, çok bonkör palamız var, eğer kazanamadım diyen varsa gelsin yanıma
    Bugün ben bile kazandım 😂😂

4.  Alıntı Originally Posted by Asal31 Yazıyı Oku
    Bugün ben bile kazandım ����
    Sen kazandın, çünkü iyi yerden şortu vurdun yannuş hatırlamıyorsam 1659 du
    bugün yırttın
    Bakalım yarın kim yanıma gelicek
    Hamdım Piştim Yandım

5. Dowa biz kapandıktan sonra 150 puan verdiler...bir haber var sanırım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    limon satmayı bilmeyen garan hiç satamaz sindoma abi

Palanın amacı, seni trade ettirmeye zorlayıp maliyetini yükseltmek
    bugün gün boyu garancayı çözmek için izledim.

sonuç,
    geçen ki söylediğin 8.98 seviyesi alım için uygunmuş, bakalım hangi seviye satım için uygun olucak,,, bir önceki satım seviyeside koç abinin 10.60 dan şortladığını yazıp forumdan gittiği zaman mış,
    toparlarsak,
    Son turda 10.76 satıp 8.98 alan acaba kaçtan satacak yada sattı (bugün 10.30 gördü)

Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar

Alıntıladıklarının başlangıcını bul , sonra devamına bak nereden almışık nerden satmışık .
    Burada her şey net , gittikçe CONS sa benzemeye başladın oda eksik takip ederdi.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Alıntıladıklarının başlangıcını bul , sonra devamına bak nereden almışık nerden satmışık .
    Burada her şey net , gittikçe CONS sa benzemeye başladın oda eksik takip ederdi.
    Eksik takip etmiyor, açığını arıyor Bulamayınca da saptırıp manipüle ediyor Bozkurt kazananları sevmez! Triplerine bakan ondan çalıyorsun sanar

8. Bozkurt maliyet buydu .
    Bugun bir bölümü 10.30 geçemediği için 10.25 den , diğer balya 10.15 den gitti.
    10.15 benim graflarda önemli bant dır , dün bahsettiğim formasyonun devamlılığı için .
    10.16 dan alış yaptım ama stoplos la beraber bugunkü kavga bitti yarınki kavgaya bakıcaz.

Sayfa 137/1002 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •