1629.25 flat reverse short 2 kontrat.
Printable View
1629.25 flat reverse short 2 kontrat.
126 bin seviyesini anlatamazsin..iki yönlü çözülme de sert olurSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
makineler başa bela oldu resmen. eskiden palanın bir tarzı vardı. dayak atardı ama kazandırırdı da.
birkaç ana robot var bunlar direkt oyun teorisine göre dizayn edilmiş gibi duruyor. muhtemelen derin öğrenme de kullanıyor.
ki bunlarla baş etmek gerçekten zor.
Dolar candır gerisi heyecan hocamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
+1 benzer düşünüyorum.. yeni konseptler (yapay zeka, derin öğrenme, algo vb) kurumsal yatırımcıların "retail" diye küçümsedikleri normal vatandaşın bile elinin altında var artık, belki biraz daha basit formatları ama neticede var.. oyun alanı çok kompleks hale geldi..
Derin öğrenme işine baktım, onunla para kazanana helal olsun borsadan farklı işler için uygun bana göre. Yine de yükledik kütüphaneleri filan biraz çalıştım hadi oğlum tahmin et endeksi diyorum hop paso terste. Herhalde bunlar daha farklı makineler de kütüphaneler kullanıyorlardır o zaman olabilir. Nöral network filan gördüğüm kadarıyla halka açık kısmı hikaye.
bu oyun alanı bu kadar zor ama oyuncu da çok var.. zira belli bir hedefle (aylık %2, %3, %4 gibi artık neyse) sürekli para kazanmak zorunda olan kurumsal fonlar var.. veya oyuncular.. bu nedenle sürekli yeni taktikler.
ama.. paranı hisseye yatırıp uzun vadede bu tür oyunlar dışında kalarak paranı kazanırsın ama her ay olmaz.. belki her yılda olmaz.. o nedenle heyecanı fazla yok.. bir faktör de bu..
Ondan ziyade kademe değiştiren emir çekip yukarı süren emir koyan robotlar sıkıntı. Alışlarla düşürüp satışlarla yukarı sürebiliyor kademede oynayarak. Robotlarla başa çıkmaktan ziyade hızlarına yetişmek imkansız başımda oturup kırılımla alana kadar hedefe geliyor sen alınca satışa geçmiş oluyor robot.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spek girer kağıdı 10 kademe kaldirir bi aksiyon olur hacı bunlar emanuella 2 kademeye ayı sıkıştırıyor makinası batsın yav..
muhtemelen hibrit bir sistem kullanıyor. oyun teorisi, derin öğrenme . zaten bunun sonucunu en iyi teknik seviyeleri kırarak terse getirmelerin çokluğundan anlıyoruz. eskiye göre bunun sıklığı gün içinde bile çok arttı. neredeyse her hareket fake.
aslında hiçbir teknik seviyeye bakmıyor. sadece katılımcıların davranışlarını analiz ediyor.
bu da aynı sonucu yaratıyor.
Metresine veya arkadaşına şekil olsun diye çizip atan spekler istiyoruz la
Yarısı battı kalan şanslı yarısı faizde yarın faiz düşerse damlarlar. Bazı xleş tahtalarda mal toplama hareketleri yok değil.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namım yürüsün diye çiz at 10 kademe diyen spek istiyoruz ağa robotunuz batsın
1630.75 2 cort daha, 4 cort oldu.
1630 2 cort daha 6 oldu.
benden de 2 tane LONG...
BİR 2 LONG DAHA...Para yabancıya gitmesin.
aşağıda da 1 tane bekler...yani Full long:)
Don gömlek hem de...olmadı ceketi alır çıkarız..
Bu muhabbeti şaşkınlık içinde izliyorum. Işıklar içinde uyusun demem ben ama tanrının olduğuna inanmıyorum. Ne diyim? Allah rahmet eğlesin mi? :) Olduğuna inanmadığım bir varlığın rahmetini mi diliyim???Bu mu mantıklı?
Ya da mekanı cennet olsun mu diyim? Olduğuna inanmadığım bi yere gitmesini mi temenni mi ediyim? Siz ateist olsanız, ölmüş kişilerin arkasından ne dersiniz? Ne demeliyiz ya da? Allah rahmet eylesin demek gülünç değil ama ışıklar içinde uyusun demek mi gülünç sonuçta??? Biraz empati...
Amacım kimseyi etkilemek değil sadece daytrade. Aslında başlık açmayı da düşündüm ama neden / nasıl poz açtığımı izah etmeyi düşünmüyorum, öyle olunca da yazık okuyana. Burayı okuyana da yazık gerçi. Bilemedim yazmayayım en iyisi bir süre, akşam total yazarız, inanmayan olursa ekstresi özelden.
Mazot az ama güç yok, her an dönüş ola bilir gibi halk bankta mal toplanmaya başladılar bir haber mi gelecek acaba.
https://imgyukle.com/f/2021/09/01/Uycye.png
temmuz başından beri havacılık hisselerinin tandem hareketi (endekse göre performans bazında filtrelenmiş)..
3 farklı şirket..başlıca para kazanma (karlılık) alanları :
thyao : kargo + uzunyol
pgsus : iç hatlar
tavhl : işletmecilik
tamamen aynı olmayan, farklılıklar içeren iş modelleri ve nakit akışı..ama performans karbon kopyası..makineler acımasız..
1626.75 2 daha flat, 1627 poz flat, 1627 4 lonk.
1627 2 lönk daha.
Ulen telde sıkıntı var değişeyim dedim orta seviye çöp telefonlar 4000 seviyesinde..
Kaçak alalım dedik o bile uçmuş..
iPhone demeyin asla o kadar para vermem..
Ne hâle geldik yav..
Xiaomi ne ara 4000 oldu
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of bankalarda satıcı. Garanti, iş ve akbank a çökmüş. Eregl'i de fln da birinci satıcı. Endeksi rahat bırakırlarsa gideriz...
Note 20 ultra al. Note 10 pro mu ne o da olur. Kocaman tam borsacı telefonu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıktım büyük telden Samsung note 10 kullanıyordum.. borsacı teli Kalemli olur..
Ama büyük tel amelelik.. bıktım yavSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günün en iyi alıcısı Ak Yatırım aldığı sattığı,
https://megaimg.net/i/i/VX02Eg.png
BOFA aldığı sattığı,
https://megaimg.net/i/i/VX6ROX.png
Ünlü Menkul aldığı sattığı,
https://megaimg.net/i/i/ANV0jw.png
Verir...!
Bu ÜLKE de hiç mi cenaze namazına gitmedin? Yakınlarından birinin mezarlıkta nasıl defnedildiğini hiç mi görmedin?
Cümle alem budist ve ateist olup sanki yakılıyor gibi mi, sanıyorsun?
İnsanlara NUR İÇİNDE YATSIN lafı rahatsız edici geliyor..!!
AKP'ye gıcık olup tüm dini riütelleri terk edenlere başka ne denir? salaklık az bile
((Ateist veya Budist falan filansan,sözüm sana değil...!!
Onlara IŞIK desen ne yazar,NUR desen ne anlar??))
selamlar yerine merhabalar cümleten tarzında bir tartışma var