1629.25 flat reverse short 2 kontrat.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
1629.25 flat reverse short 2 kontrat.
126 bin seviyesini anlatamazsin..iki yönlü çözülme de sert olurSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar candır gerisi heyecan hocamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Derin öğrenme işine baktım, onunla para kazanana helal olsun borsadan farklı işler için uygun bana göre. Yine de yükledik kütüphaneleri filan biraz çalıştım hadi oğlum tahmin et endeksi diyorum hop paso terste. Herhalde bunlar daha farklı makineler de kütüphaneler kullanıyorlardır o zaman olabilir. Nöral network filan gördüğüm kadarıyla halka açık kısmı hikaye.
bu oyun alanı bu kadar zor ama oyuncu da çok var.. zira belli bir hedefle (aylık %2, %3, %4 gibi artık neyse) sürekli para kazanmak zorunda olan kurumsal fonlar var.. veya oyuncular.. bu nedenle sürekli yeni taktikler.
ama.. paranı hisseye yatırıp uzun vadede bu tür oyunlar dışında kalarak paranı kazanırsın ama her ay olmaz.. belki her yılda olmaz.. o nedenle heyecanı fazla yok.. bir faktör de bu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri