Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 136/1004 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Viop XXXV

1. 1629.25 flat reverse short 2 kontrat.

2. 126 bin seviyesini anlatamazsin..iki yönlü çözülme de sert olur
     Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Alış gelirse zaten +5000 yazar kağıtlar sürünüyor bir gelisme para girişi fayizden çözülüp gelecek para olması lazım madem gavur yoksa.

Hacı bazı u30 kağıtları nerdeyse 126,000 endeks seviyesinde halen..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Makinelerin çarklarına çomak sokacaaz bekle başkan az kaldı.
    makineler başa bela oldu resmen. eskiden palanın bir tarzı vardı. dayak atardı ama kazandırırdı da.
    birkaç ana robot var bunlar direkt oyun teorisine göre dizayn edilmiş gibi duruyor. muhtemelen derin öğrenme de kullanıyor.
    ki bunlarla baş etmek gerçekten zor.

4. Dolar candır gerisi heyecan hocam
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    birikmiş tl mi yeni ay girdiği için bugün 8,30 dan tl den dolara çevirdim.

fon kurallarına sıkı sıkıya bağlıyım...
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Alış gelirse zaten +5000 yazar kağıtlar sürünüyor bir gelisme para girişi fayizden çözülüp gelecek para olması lazım madem gavur yoksa.

Hacı bazı u30 kağıtları nerdeyse 126,000 endeks seviyesinde halen..
    Faiz düşerse dediğin olur. Tahvile bakıyoruz? Kıpırdamıyor. Şimdilik bir şey diyemeyiz.

Şurada haklısın böyle bir şey olacaksa tahvil değil borsa öncü olur ama dediğim gibi eldeki veri ile bir şey diyemeyiz.

Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    makineler başa bela oldu resmen. eskiden palanın bir tarzı vardı. dayak atardı ama kazandırırdı da.
    birkaç ana robot var bunlar direkt oyun teorisine göre dizayn edilmiş gibi duruyor. muhtemelen derin öğrenme de kullanıyor.
    +1 benzer düşünüyorum.. yeni konseptler (yapay zeka, derin öğrenme, algo vb) kurumsal yatırımcıların "retail" diye küçümsedikleri normal vatandaşın bile elinin altında var artık, belki biraz daha basit formatları ama neticede var.. oyun alanı çok kompleks hale geldi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    Derin öğrenme işine baktım, onunla para kazanana helal olsun borsadan farklı işler için uygun bana göre. Yine de yükledik kütüphaneleri filan biraz çalıştım hadi oğlum tahmin et endeksi diyorum hop paso terste. Herhalde bunlar daha farklı makineler de kütüphaneler kullanıyorlardır o zaman olabilir. Nöral network filan gördüğüm kadarıyla halka açık kısmı hikaye.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    +1 benzer düşünüyorum.. yeni konseptler (yapay zeka, derin öğrenme, algo vb) kurumsal yatırımcıların "retail" diye küçümsedikleri normal vatandaşın bile elinin altında var artık, belki biraz daha basit formatları ama neticede var.. oyun alanı çok kompleks hale geldi..
    bu oyun alanı bu kadar zor ama oyuncu da çok var.. zira belli bir hedefle (aylık %2, %3, %4 gibi artık neyse) sürekli para kazanmak zorunda olan kurumsal fonlar var.. veya oyuncular.. bu nedenle sürekli yeni taktikler.

ama.. paranı hisseye yatırıp uzun vadede bu tür oyunlar dışında kalarak paranı kazanırsın ama her ay olmaz.. belki her yılda olmaz.. o nedenle heyecanı fazla yok.. bir faktör de bu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 136/1004 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •