#SONDAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyükelçilerin artık Türkiye'nin egemenlik hakları konusundaki beyanlarında daha dikkatli olacaklarına inanıyoruz https://bbc.in/3vVDHjP
Printable View
#SONDAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyükelçilerin artık Türkiye'nin egemenlik hakları konusundaki beyanlarında daha dikkatli olacaklarına inanıyoruz https://bbc.in/3vVDHjP
reis kurşun atıyor. cem evleri azınlıklar diyor. ziyaret edeceğiz diyor. emeklilik vedası gibi oldu reis.
teşekkürler reis.
Allahı var iyi sıyrıldılar bu işten..
Zaten olan bi anlaşmayı teyit ederiz dedirttiler...Onlar açısından bi geri adım söz konusu deel..
Bizde haa hııı yoksaaaa dedik..Bir daha olmasın haaa hııııı dedik..
Konu kapandı..
Yarın fışşşkırırızzzz...Gidişat çok fena kopacak gibi duruyor..
BABO altın vuruş diyor..
TARİHİ DİP 40-45 $ CİVARINDA....
ABD enflasyon ve USD satın alma gücündeki düşüşü dikkate alırsak;
TARİHİ dip olarak 100 $ diyebiliriz ...
$ =10 tl .... xu100 endeks= 1000 diyebiliriz kabaca...
TVF merkezli alımlar olmazsa bu seviyeleri görmüş olabilirdik... bir yıl içinde görebiliriz...
Netice; tarihi dip seviyelerde olduğumuzu söyliyemeyiz...
kişisel görüşümdür, yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
DOLARDAKİ son bar, acayip bir bar olmuş...günlük bar....
Ne diyor ORHAN BABA; sen de haklısın.Bence herkes haklı.:)
düzgün işleyen piyasa için hem alıcı hem satıcı lazım.
Abi ben niye hep garan da dayak yiyorum çözdüm. Çok ters tahta. İlk o kalktı şimdi de o gitmiyor bi karın ağrısı var ya endeksi yanına çekecek ya da eşlik ederse patlar buralar bakalım hangisi. Şimdilik fışşkıriyeah
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Angry shorts...
Bu seviyeler Dax Dow SP ve Nasd** in tarihi zirvesinde oldugundan cok tehlikeli mesela 9 gundur cıkan bir dow var aralıksız bu da normal degil YTD
garan olayına açıklık getireyim. diğerlerine göre "primliydi" :oleyo: böyle gözden kaçırmalar yapmayın hocalar.
Vallahi söze bol kazançlar.
Ben garan da herhalde 10 15 kere işlem yaptım hepsini de sindoma53 abeyime direk havale yapsam hiç değilse stres yaşamazdık artı komisyon kaybı olmazdı hic dokunmuyorum şimdi:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak ediyorsan;
%90 dövizdeyim son üç yıldır....
%10 pozisyon günlük/haftalık pozisyonum değişir ( piyasayı izleme amaçlı )
Ekonomi yönetiminde garabet son bulana kadar döviz pozisyonum değişmeyecek...
"tarihi diplerde değiliz" söylemim, bir arkadaşın "dip seviyelerdeyiz" iddiası üzerine yapılmış bir yorumdur...
Dip seviyelerini görmek istiyorsanız; 32 yıllık Bist verileri ve grafiklerine bakmanız yeterli olacaktır...
Detaylı analiz konusuna girersek, şirketlerin üçte birinin ZOMBİ modunda ve bu konuları burada girmek sakıncalı..!
Garan da hacme ve harekete bakınca, eski dizel kamyonlarla rampada ara gazı verip bağırır çok ses çıkar ama hiç bir şey olmazdı ya, o geliyor aklıma. Hiç bir şey olmasa bile bir şeyler oluyor, sindoma abey aydınlatır sanırım bizleri.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Kiraz,
Sorun bütün global borsaların tarihi zirvelerde dolaşırken bizim bu değerlerde olmamız.
Bilancolar kötü değil, ancak hem döviz hem faiz çok yüksek ve güven ortamı yok, değilse bizim borsanın da piyasa dostu bir yönetim ile rekor kırmaması için sebep yoktu. Üzücü.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diyorum hala her türlü analiİjiz yanlış . Son paragrafta analizden ziyade siyasi duyumla iş yaptığınızı gösterir bence.
Neyse son 3 yıldır USD durmak yerine USD bazli endeks harketi yakalayabillseydiniz keşke.
Dip bence şurası derken bile olmadı çünkü tvf alım yaptı vs demeniz olayı teknik temel bakmak yerine siyasi bakmak tutmayinca da ben bildim ama siyasiler izin vermedi demek oluyir ki zaten bu bir çelişki
Sn. nostecagrı,
Haklısınız, gerçek bir hukuk devleti ve şeffaf bir ekonomi yönetimi olabilseydi,
Şu anda xu 100 endeksi 300 usd ve üstü bir yerlerde olmalıydı, gelişmiş ülke borsalarının rekorlarda olduğu bu dönemde...
Malesef patinaj yapmaktayız dip denilen seviyelerde...
Dünya piyasaları bir düzeltme sürecine girerse, malesef dip seviyelerde değiliz...
Tebrikler sayın ex2000 yorum ve analizlerinizi ciddiye alıyorum..
Yeter ki toaso short denemeM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
5d
ABD Dışişleri’nden Türkiye açıklaması;
•Erdoğan’ın açıklamalarını not ettik.
•Ekim 18'de Kavala ile ilgili açıklama Viena anlaşmasının 41. maddesiyle tutarlıdır.
•Tüm anlaşmazlıkları dile getirmeye devam edeceğiz.
•ABD Büyükelçisi Türkiye’de dir.
Bühtan olmamış mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa Parlamentosu’ndaki (AP) Türkiye raportörü Nacho Sanchez Amor ile Karma Parlamento Komisyonu (KPK) Eş-Başkanı Sergey Lagodinsky, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Osman Kavala ile ilgili ortak açıklama yapan 10 ülkenin büyükelçisinin 'istenmeyen kişi' ilan edilmesi için Dışişleri Bakanı'na talimat vermesine tepki gösterdi.
Ortak yapılan yazılı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iş adamı Osman Kavala'nın tutukluğuna ilişkin açıklamaları nedeniyle 10 büyükelçiye yönelik açıkladığı tedbirler anlaşılmaz ve tamamen mesnetsizdir. Bunları ancak dikkati gerçek acil sorunlardan, iç ve ikili ilişkilerden uzaklaştırma girişimi olarak değerlendirebiliriz.†denildi.
Açıklamada ayrıca Osman Kavala'nın bırakılmasına karar verenlerin büyükelçiler değil Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi olduğu ve Türkiye'nin Osman Kavala davasında olduğu gibi Selahattin Demirtaş davasında da AİHM kararlarına uymakla yükümlü olduğuna dikkat çekildi.
Ulan ne Kavala parkı mış.
Bu konu sanırım hemen kapanmayacak
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
30d
Dosya sayısına göre AİHM'e sırasıyla en fazla şikayet edilen ülkeler
Rusya
Türkiye
Ukrayna
Romanya
İtalya
sıralamayıda veriyorum ona göre:)
çözümü yazmıştım taam iste olay ona gidiyor...
bu isten birşey çıkmaz artik... yani insallah...
akli basinda devletleriz hepimiz isimize bakim cannarim....
dis politige kara kemal abi gibi adami koymayacaksin ozur der tutturur ortami gerer...
dis politik ule bisi değil..
zamaninda david of girmizi kalemiyle heryere girnizi cizgi cizerdi...
sindi bos bir handa sinek avlamakta...
Ersan şen de Fatih Altaylı programında aynen buna değindiM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyükelçi krizi çıkarıp doların yükselişini dış güçlere maledemediler
Çağrı neden gelişmiş ülkelerle kıyaslıyorsun bizi hiç anlamıyorum .
Hadi lig düşürüldüğümüz kırılgan beşliye baksan neyse diyeceğim
Sen dünya şampiyona yarı final maçlarında bakıyorsun .
Biz elemeyi geçip oraya dahi gidemiyoruz .
Hadi elemeyi geçtik diye üst lige kırılgan beşliye bak .
Ama gelişmiş ülkelerle rica ederim bizim borsamızı kıyaslama derim kırılgan onları kendi para birimlerinden bak hak vereceksin gaza gelme derim
Abd özür dilemedigini açıkladı
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.