Sayfa 138/1003 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi ben niye hep garan da dayak yiyorum çözdüm. Çok ters tahta. İlk o kalktı şimdi de o gitmiyor bi karın ağrısı var ya endeksi yanına çekecek ya da eşlik ederse patlar buralar bakalım hangisi. Şimdilik fışşkıriyeah

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Garanti bitane Ben bugun bir poşet alışveriş yapacak market parası çıkardım. Hemde shortdan kazandım

2. Vallahi söze bol kazançlar.

Ben garan da herhalde 10 15 kere işlem yaptım hepsini de sindoma53 abeyime direk havale yapsam hiç değilse stres yaşamazdık artı komisyon kaybı olmazdı hic dokunmuyorum şimdi
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Garanti bitane Ben bugun bir poşet alışveriş yapacak market parası çıkardım. Hemde shortdan kazandım

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Tarihi dipte çöküş saymanın bence manası yok.. bu kağıtlarin bir degei var sonuçta. ..
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    TARİHİ DİP 40-45 $ CİVARINDA....

ABD enflasyon ve USD satın alma gücündeki düşüşü dikkate alırsak;

TARİHİ dip olarak 100 $ diyebiliriz ...

$ =10 tl .... xu100 endeks= 1000 diyebiliriz kabaca...

TVF merkezli alımlar olmazsa bu seviyeleri görmüş olabilirdik... bir yıl içinde görebiliriz...

Netice; tarihi dip seviyelerde olduğumuzu söyliyemeyiz...

kişisel görüşümdür, yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Hesaplamalarında o kadar çok hata var ki cevap vermeye üşendim, bu arada bugün yazmanın sebebi terste kalma hissi mi

Merak ediyorsan;

%90 dövizdeyim son üç yıldır....

%10 pozisyon günlük/haftalık pozisyonum değişir ( piyasayı izleme amaçlı )

Ekonomi yönetiminde garabet son bulana kadar döviz pozisyonum değişmeyecek...

"tarihi diplerde değiliz" söylemim, bir arkadaşın "dip seviyelerdeyiz" iddiası üzerine yapılmış bir yorumdur...

Dip seviyelerini görmek istiyorsanız; 32 yıllık Bist verileri ve grafiklerine bakmanız yeterli olacaktır...

Detaylı analiz konusuna girersek, şirketlerin üçte birinin ZOMBİ modunda ve bu konuları burada girmek sakıncalı..!
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Vallahi söze bol kazançlar.

Ben garan da herhalde 10 15 kere işlem yaptım hepsini de sindoma53 abeyime direk havale yapsam hiç değilse stres yaşamazdık artı komisyon kaybı olmazdı hic dokunmuyorum şimdi

amin hepimize bol kazançlar.Garantide çok garip şeyler oluyor..

5.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Garantide çok garip şeyler oluyor..
    Ben de bugün alım yapma niyetindeydim ama gözüm kesmedi. Var bir karın ağrısı, çıkışta çok. Bakalım...

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Garan da hacme ve harekete bakınca, eski dizel kamyonlarla rampada ara gazı verip bağırır çok ses çıkar ama hiç bir şey olmazdı ya, o geliyor aklıma. Hiç bir şey olmasa bile bir şeyler oluyor, sindoma abey aydınlatır sanırım bizleri.

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Garan da hacme ve harekete bakınca, eski dizel kamyonlarla rampada ara gazı verip bağırır çok ses çıkar ama hiç bir şey olmazdı ya, o geliyor aklıma. Hiç bir şey olmasa bile bir şeyler oluyor, sindoma abey aydınlatır sanırım bizleri.

Kusacaklar kussun da rahatlar. Ama sert yukarı alacaklarını düşünüyorum

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Sn. Kiraz,

Sorun bütün global borsaların tarihi zirvelerde dolaşırken bizim bu değerlerde olmamız.

Bilancolar kötü değil, ancak hem döviz hem faiz çok yüksek ve güven ortamı yok, değilse bizim borsanın da piyasa dostu bir yönetim ile rekor kırmaması için sebep yoktu. Üzücü.
     Alıntı Originally Posted by kiraz Yazıyı Oku
    Merak ediyorsan;

%90 dövizdeyim son üç yıldır....

%10 pozisyon günlük/haftalık pozisyonum değişir ( piyasayı izleme amaçlı )

Ekonomi yönetiminde garabet son bulana kadar döviz pozisyonum değişmeyecek...

"tarihi diplerde değiliz" söylemim, bir arkadaşın "dip seviyelerdeyiz" iddiası üzerine yapılmış bir yorumdur...

Dip seviyelerini görmek istiyorsanız; 32 yıllık Bist verileri ve grafiklerine bakmanız yeterli olacaktır...

Detaylı analiz konusuna girersek, şirketlerin üçte birinin ZOMBİ modunda ve bu konuları burada girmek sakıncalı..!

Sayfa 138/1003 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •