25 ekimde 7.33 den aldım tek lot satmadan buradayım[emoji4]
Printable View
25 ekimde 7.33 den aldım tek lot satmadan buradayım[emoji4]
Hisse sürekli çıksın istiyoruz bir yandan da stres yaşıyoruz. Her an düzeltme gelebilir diye. En iyisi hiç takılmamak
Şirketin geleceğine yatırım yaptıysan düzeltmeyi kafana takmazsın. Zaten trade etmek herkesin harcı değil. Yanlış hatırlamıyorsam geçen 9 lardan çıktık diye buraya yazan oldu dinlenmesi lazım diye. Muhtemelen arkasından kalakaldılar. Becerebilen buyursun. Kısa vadeli bakan da satar çıkar zaten. Ytd
[QUOTE=krasavchik32;3879662]25 ekimde 7.33 den aldım tek lot satmadan buradayım[emoji4][/QUOTE
Ben de ortak, maliyetim daha iyi :)
Açık konuşayım. 2 adet uzundur tuttuğum hissem var. Derin hisse önerince vurkaç için almıştım. İyi de kazandım şükür. Kaç kişi o önermeden bu hisseye sahipti. Şuan 25 fk de ve korkutucu. Düzeltme yaparsa düşünülür. Hepinizin kazancı ve hayrı daim olsun. Ytd
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Yarın alıcıları takip etmek gerekir. Arada atacagın alıcı bilgisi önemli kardeşim. Merrill devam ederse sıkıntı yok. Gedik elindekileri bitiremedi. Yarın ben kendimi eksiye hazırladım. Hatta yatay kapatırsak bile üzülmem. Dinlenmesi lazım... Acığa Satış olmaması bence hisseye baskıyı azaltır. Farkında iseniz hisse devre kesince hemen devreye acıkcılar girip hisseyi aşağı basılıyor ve yukarı gidemiyor. Veya ikşnce senaryo mal toplamak için basılıyor. Hissede tahta yapıcı güzel işler yapıyor ama tek kurum değil bence....
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Önder tavukçu yu yakından tanıyanlardanım. Bundan 7-8 yıl önce vakıf girişim vardı sonradan rhea girişim oldu. 9.00 TL den gene böyle büyüme potansiyeli olan şirketi. Arastırdık aldık ve 75 TL den sattık. Bence önce şirketi araştırmalı ve inanmalı temeli iyi ise ve patron gercekten yatırımcısını korkuyorsa sonuna kadar gitmeli.. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.