Sayfa 28/359 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2871 madde; 217 - 224 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

1. 25 ekimde 7.33 den aldım tek lot satmadan buradayım[emoji4]

2.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Borsada gelecek satın alınır gerçekler satilir derler. 10.53 kadar geldik.hisse er gec duzeltme yapicak bana kalırsa buraya kadar bilanco satın alindi kötü gelseydi bizi üzerdi pala efendi😁yarin bir ihtimal yukari gabli acilis yapabilir sonra yönü ne olur bilemem.bunun için bence meri ve yatırım finans (citi) olabilecek alımlar yönü belirleyecek merinin maliyeti 10.xx civari yani olası duzeltmelerde benim tahminim 10 altına artık sarkmaz diye düşünüyorum.
    Hisse sürekli çıksın istiyoruz bir yandan da stres yaşıyoruz. Her an düzeltme gelebilir diye. En iyisi hiç takılmamak
    Şirketin geleceğine yatırım yaptıysan düzeltmeyi kafana takmazsın. Zaten trade etmek herkesin harcı değil. Yanlış hatırlamıyorsam geçen 9 lardan çıktık diye buraya yazan oldu dinlenmesi lazım diye. Muhtemelen arkasından kalakaldılar. Becerebilen buyursun. Kısa vadeli bakan da satar çıkar zaten. Ytd

3. [QUOTE=krasavchik32;3879662]25 ekimde 7.33 den aldım tek lot satmadan buradayım[emoji4][/QUOTE
    Ben de ortak, maliyetim daha iyi

Açık konuşayım. 2 adet uzundur tuttuğum hissem var. Derin hisse önerince vurkaç için almıştım. İyi de kazandım şükür. Kaç kişi o önermeden bu hisseye sahipti. Şuan 25 fk de ve korkutucu. Düzeltme yaparsa düşünülür. Hepinizin kazancı ve hayrı daim olsun. Ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5. Yarın alıcıları takip etmek gerekir. Arada atacagın alıcı bilgisi önemli kardeşim. Merrill devam ederse sıkıntı yok. Gedik elindekileri bitiremedi. Yarın ben kendimi eksiye hazırladım. Hatta yatay kapatırsak bile üzülmem. Dinlenmesi lazım... Acığa Satış olmaması bence hisseye baskıyı azaltır. Farkında iseniz hisse devre kesince hemen devreye acıkcılar girip hisseyi aşağı basılıyor ve yukarı gidemiyor. Veya ikşnce senaryo mal toplamak için basılıyor. Hissede tahta yapıcı güzel işler yapıyor ama tek kurum değil bence....
     Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Borsada gelecek satın alınır gerçekler satilir derler. 10.53 kadar geldik.hisse er gec duzeltme yapicak bana kalırsa buraya kadar bilanco satın alindi kötü gelseydi bizi üzerdi pala efendi[emoji16]yarin bir ihtimal yukari gabli acilis yapabilir sonra yönü ne olur bilemem.bunun için bence meri ve yatırım finans (citi) olabilecek alımlar yönü belirleyecek merinin maliyeti 10.xx civari yani olası duzeltmelerde benim tahminim 10 altına artık sarkmaz diye düşünüyorum.
    FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Açık konuşayım. 2 adet uzundur tuttuğum hissem var. Derin hisse önerince vurkaç için almıştım. İyi de kazandım şükür. Kaç kişi o önermeden bu hisseye sahipti. Şuan 25 fk de ve korkutucu. Düzeltme yaparsa düşünülür. Hepinizin kazancı ve hayrı daim olsun. Ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
    Aynen ben de kendisinden öğrendim sağolsun. Böyle bir şirketin varlığından bile haberim yoktu açıkçası..
    Şu fk hesabı umarım Karel için de olumlu çalışır sn Katti

7. Arkadaşlar Önder tavukçu yu yakından tanıyanlardanım. Bundan 7-8 yıl önce vakıf girişim vardı sonradan rhea girişim oldu. 9.00 TL den gene böyle büyüme potansiyeli olan şirketi. Arastırdık aldık ve 75 TL den sattık. Bence önce şirketi araştırmalı ve inanmalı temeli iyi ise ve patron gercekten yatırımcısını korkuyorsa sonuna kadar gitmeli..
     Alıntı Originally Posted by Zuway Yazıyı Oku
    Aynen ben de kendisinden öğrendim sağolsun. Böyle bir şirketin varlığından bile haberim yoktu açıkçası..
    Şu fk hesabı umarım Karel için de olumlu çalışır sn Katti

Arkadaşın adı bymakas tı hisse net te. Vakıfrisk te 1.32 den çıkmıştı.
     Alıntı Originally Posted by urasarp Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Önder tavukçu yu yakından tanıyanlardanım. Bundan 7-8 yıl önce vakıf girişim vardı sonradan rhea girişim oldu. 9.00 TL den gene böyle büyüme potansiyeli olan şirketi. Arastırdık aldık ve 75 TL den sattık. Bence önce şirketi araştırmalı ve inanmalı temeli iyi ise ve patron gercekten yatırımcısını korkuyorsa sonuna kadar gitmeli..

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 28/359 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •