Motorine 9 krs zam dolar azıcık çıkınca hemen zam.
Printable View
Motorine 9 krs zam dolar azıcık çıkınca hemen zam.
Valla kızacaksınız ama tekrar ediyorum bu forumda Tl faiz paylaşmak hiç bir yarar sağlamayacak . Ne olur %13 yerine %10 faiz alsanız yüksek enflasyon altında negatif faiz aldıktan sonra. Bu varlık fonu ile yeni fütursuz kaynak yaratılmasa derdim ki kaçarı yok illaki faizler artmak zorunda kalacak ama bunların gözü o kadar döndü ki Türkiye cumhuriyetinin elinde kalan son varlıkları da kendi varlıklarının devamı için har vurup harman savuracaklar. Ve umarım yanılırım ama bu iş gidebildiği kadar gidecek ve illa Tl mevduat diyenler kaybedecek.
Sayın enki acından allah allah diyenler hep bana hep bana amenna diyenlere verdikleri DOLAR cinsi kiraları çayı 4 Tl yaparak kerizlerden çıkarmak istiyorlarsa kalsın ben KERİZ değilim ve sayın dudu `ya %100 katılıyorum. Batacaksak bile bunu çoktan hak edenler önden buyursun. Zaten başka türlü kimsenin bir şeyi idrak edeceği falan yok olan ülkenin geleceğine olacağına bunlara olsun.
Olmamalıydı ama oldu , el parasını hapur hupur BETONCU yandaşlara yedirdiler, pastanın kırıntılarını da destek almak için dağıttılar ki GELİŞME masalını yutturabilsinler. Gelişme, ilerleme diye yutturdukları BETONLAŞMAYI yaparken bile şunu gördük yaptıkları köprünün , tünelin teknolojisi bile gavurlardan ! sedece çalınan minareye kılıf uydurmak gerekiyordu hepsi o . Eee! bu masalları afiyetle yiyenlere`de şimdi acıyacak halimiz yok , ha! onlar iyi kötü pasta kırıntısını yediler biz onu dahi yemedik , sonuçta hepimiz zarar görecek olsak bile hem destek çık hem moka sarınca acından bağır bunlara mı acıyacağız! bu saatten sonra ?