Sayfa 281/1024 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Motorine 9 krs zam dolar azıcık çıkınca hemen zam.

Valla kızacaksınız ama tekrar ediyorum bu forumda Tl faiz paylaşmak hiç bir yarar sağlamayacak . Ne olur %13 yerine %10 faiz alsanız yüksek enflasyon altında negatif faiz aldıktan sonra. Bu varlık fonu ile yeni fütursuz kaynak yaratılmasa derdim ki kaçarı yok illaki faizler artmak zorunda kalacak ama bunların gözü o kadar döndü ki Türkiye cumhuriyetinin elinde kalan son varlıkları da kendi varlıklarının devamı için har vurup harman savuracaklar. Ve umarım yanılırım ama bu iş gidebildiği kadar gidecek ve illa Tl mevduat diyenler kaybedecek.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de yuksek fiyatlari boykot etmek adina disarida bir sey yemez oldum.
    Lokantada 1 dilim et fiyatina giderim kasaptan 1kg en iyisinden alirim tum aile kediler de dahil doyar diyorum.
    Syg,
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Dandik bir yerde oturup iki cay icsen en az 6 TL.
    Yanina kucuk bir sey yesen tatli cinsinden 15TL den asagi cikamazsin.
    Bu nedenle termosuma cayi doldurup parkta oturup icecegim nasilsa onumuz bahar.
    Syg,
    Bugün bu sayfalarda bir yerlerde daha okudum benzerlerini..

İnsanlar dışarıda Allah Alah diyor..acından öldürecekmisiniz insanları..

Dengeli olmak lazım..değil mi Dudu abi..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Bugün bu sayfalarda bir yerlerde daha okudum benzerlerini..

İnsanlar dışarıda Allah Alah diyor..acından öldürecekmisiniz insanları..

Dengeli olmak lazım..değil mi Dudu abi..
    Sayın enki acından allah allah diyenler hep bana hep bana amenna diyenlere verdikleri DOLAR cinsi kiraları çayı 4 Tl yaparak kerizlerden çıkarmak istiyorlarsa kalsın ben KERİZ değilim ve sayın dudu `ya %100 katılıyorum. Batacaksak bile bunu çoktan hak edenler önden buyursun. Zaten başka türlü kimsenin bir şeyi idrak edeceği falan yok olan ülkenin geleceğine olacağına bunlara olsun.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın enki acından allah allah diyenler hep bana hep bana amenna diyenlere verdikleri DOLAR cinsi kiraları çayı 4 Tl yaparak kerizlerden çıkarmak istiyorlarsa kalsın ben KERİZ değilim ve sayın dudu `ya %100 katılıyorum. Batacaksak bile bunu çoktan hak edenler önden buyursun. Zaten başka türlü kimsenin bir şeyi idrak geleceği falan yok olan ülkenin geleceğine olacağına bunlara olsun.
    Anlıyorum sizi..Haksızsınız diyemiyorum..

Bende iki arada bir deredeyim..aması var işte..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Anlıyorum sizi..Haksızsınız diyemiyorum..

Bende iki arada bir deredeyim..aması var işte..
    Olmamalıydı ama oldu , el parasını hapur hupur BETONCU yandaşlara yedirdiler, pastanın kırıntılarını da destek almak için dağıttılar ki GELİŞME masalını yutturabilsinler. Gelişme, ilerleme diye yutturdukları BETONLAŞMAYI yaparken bile şunu gördük yaptıkları köprünün , tünelin teknolojisi bile gavurlardan ! sedece çalınan minareye kılıf uydurmak gerekiyordu hepsi o . Eee! bu masalları afiyetle yiyenlere`de şimdi acıyacak halimiz yok , ha! onlar iyi kötü pasta kırıntısını yediler biz onu dahi yemedik , sonuçta hepimiz zarar görecek olsak bile hem destek çık hem moka sarınca acından bağır bunlara mı acıyacağız! bu saatten sonra ?
    Son düzenleme : umutabi; 08-04-2017 saat: 00:01.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bora07, Bu kadar volatil piyasada üç kuruş opsiyon primi alacam diye ben kendinimi belli vade de elim kolum bağlı tutsak etmezdim. Bu işleri uzun süre yapmış biri olarak tavsiye değildir sadece acizane fikir beyanıdır .
    Doğru söylüyorsunuz bazen insan daha fazla getiri elde etmenin yollarini ararken riski göremeyebiliyor.Teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by bora07 Yazıyı Oku
    Doğru söylüyorsunuz bazen insan daha fazla getiri elde etmenin yollarini ararken riski göremeyebiliyor.Teşekkürler.
    Sadece şu kadarını söyliyeyim gerisini siz anlayın, sizin Dolar alış opsiyonu için alacağınız primin tersini sorun bakın sizden kaç kat prim isteyecekler ?

Sayfa 281/1024 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •