Motorine 9 krs zam dolar azýcýk çýkýnca hemen zam.
Motorine 9 krs zam dolar azýcýk çýkýnca hemen zam.
Valla kýzacaksýnýz ama tekrar ediyorum bu forumda Tl faiz paylaþmak hiç bir yarar saðlamayacak . Ne olur %13 yerine %10 faiz alsanýz yüksek enflasyon altýnda negatif faiz aldýktan sonra. Bu varlýk fonu ile yeni fütursuz kaynak yaratýlmasa derdim ki kaçarý yok illaki faizler artmak zorunda kalacak ama bunlarýn gözü o kadar döndü ki Türkiye cumhuriyetinin elinde kalan son varlýklarý da kendi varlýklarýnýn devamý için har vurup harman savuracaklar. Ve umarým yanýlýrým ama bu iþ gidebildiði kadar gidecek ve illa Tl mevduat diyenler kaybedecek.
Sayýn enki acýndan allah allah diyenler hep bana hep bana amenna diyenlere verdikleri DOLAR cinsi kiralarý çayý 4 Tl yaparak kerizlerden çýkarmak istiyorlarsa kalsýn ben KERÝZ deðilim ve sayýn dudu `ya %100 katýlýyorum. Batacaksak bile bunu çoktan hak edenler önden buyursun. Zaten baþka türlü kimsenin bir þeyi idrak edeceði falan yok olan ülkenin geleceðine olacaðýna bunlara olsun.
Olmamalýydý ama oldu , el parasýný hapur hupur BETONCU yandaþlara yedirdiler, pastanýn kýrýntýlarýný da destek almak için daðýttýlar ki GELÝÞME masalýný yutturabilsinler. Geliþme, ilerleme diye yutturduklarý BETONLAÞMAYI yaparken bile þunu gördük yaptýklarý köprünün , tünelin teknolojisi bile gavurlardan ! sedece çalýnan minareye kýlýf uydurmak gerekiyordu hepsi o . Eee! bu masallarý afiyetle yiyenlere`de þimdi acýyacak halimiz yok , ha! onlar iyi kötü pasta kýrýntýsýný yediler biz onu dahi yemedik , sonuçta hepimiz zarar görecek olsak bile hem destek çýk hem moka sarýnca acýndan baðýr bunlara mý acýyacaðýz! bu saatten sonra ?
Son düzenleme : umutabi; 08-04-2017 saat: 00:01.
Yer Ýmleri