https://translate.google.com/transla...=tr&client=srp
Printable View
Vestel gözüken o ki borsamızda böyle bir potansiyel barındıran başka bir şirket var mı bulamadım gerçekten
Ama gerçekten inanılmaz bir yönetim anlayışının elinde çöp bile değil çöp poşeti fiyatında fiyatlanan bir gaflet içinde
BIR DOSTUMA....ellerimi yeniden uzatiyorum.....
topigi actim.....geldin bunu yazdin....
SANA cevap verdim....new york a yanima gel seni agirliyayim dedim....
sonra.....durduk oturduk yerde geldin bunu yazdin...SOK OLDUM....karisinin aldalttgi erkek gibi oldum....SIRTIMDA hancerle....USTUNDEN BULDOZER GIBI GECTIM....
NE OLDU BIZE....anlamadim....niye boyle yaptin kavriyamadim....COK UZULDUM....
fekaat....benim yaptiklarimda....insanlik sinirlarini asti....BANA....O INSANLIKTAN CIKTI....SEN NIYE CIKTIN...DEDIRTTI....
simdi.....BEN SENI BAGISLADIM.....SENDE BENI BAGISLA....DOSTLUGUMUZA GERI DONELIM...
new york a gel....IRAQI CEKIP....bu borsanin....insani....nasil insanliktan cikardigini konusup....
BIZIM GIBI BILGILI INSANLARIN COGALMASI DILEGI ILE ICELIM....ula namissiz.
not....turkceme bulasma....beni gunde 15 000 kisi tikliyor....seni 2000,,,,TURKCENI DUZELT.....GAVAT....ha ha ha....
bana bulastin ki....seni gundeme alayim....MENSUR OLASIN emme....ele olmuyor....inceledim....kavga sirasinda....3000 tilamaya ciktin.
Saygıdeğer kuzu hocam ne der katlır mı bana saygılar sunuyorum
genele....
TRENDHOUND....onu buldozer gibi ezerken....yazdiklarimla ilgili degildir....DEGERLI BIR BORSACIDIR....
yigidin hakkini yiyide vermezsem....ben....kuzu olamam....
kendisinden,
huzurlarinizda,
ozur dilyorum....tum soylediklerimi GERI ALIYORUM....iki sevgilinin kavgasi....CIRKEF OLUR....usaglar.
hoscakalin....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....
en onemli SEYI YAZMAYA GELMISTIM....yazdim sandim....donup baktim....YAZMAMISIM....
SISTEMIK RISK VE OTORITE TEDBIRLERI.....
imamoglu cokusunde....SISTEMIK RISK nedeniyle.....otorite gereksiz yere TONLA MAL ALDI....9000 ENDEKSTE....
almasa idi.....olusan sistemik risk....BIRCOK....araci kurumu batiracakti....KREDILI ISLEMLER VE MARGIN CALL dan....
o aman.....9100 endekse duseriz....10 800 den demistim....bunun alti....SISTEMI COKERTIR demistim....
simdi.....
8200 e inis icin bir SISTEMIK RISK yok....bunun ucun yarin son gun.....
neye son gun....ARACI KURUMLARDA....KREDI KULLANANLARIN TEMINATI YUZDE 20 IDI....BU YUZDE 35 E CIKARILDI....
yani.....
mevcutlar....MAL SATMAYA DEVAM EDECEK....bu orani saglamak ucun....