Sayfa 31/292 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 2334 madde; 241 - 248 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

yükselen kanalın dibinden 2.51 bölgesinden tepki geldi ayılar ve boğalar arasında savaş var.
    badem bofası son noktayı o koyar .
    bu grafta ne goruyorsunuz....KISA VADELI KONSOLIDASYON BU.....kisa vadede bi trend yok diyor graf.

bir kaardi indiriyor....sonra obur kaardi indirirken ilk indirdigini cikariyor....

misal akbanki 52 lere basti....simdi 54 lerde.....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    SIMDI....

o kutunun icindeki MALIYETLENMIS usaglara diyor ki....GETIRIN AZ ZARARLA O MALI VERIN....

vermezlerse.....FIL TUKANA GIRER.
    yarin.....FIL TUKANA girmez ise.....bayrama girmedin 10400 u operiz.

3. [QUOTE=sindoma53;7006495]

badem spor 3300 sattığından 600 geri alınca 2.51 bölgesinden yukarı aldılar.Alıcı tarafındaki diğer bölümü karşılıklı işlem veya arbitraj olabilir bu yüzden bofa günü belirleyen oyuncu olacak başka hızlı silahşör çıkmazsa son 60 dk.[/QUOTE]

ne dedik badem bofasında ne kalmış aradan ateş eden yapı kredi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

TEKNIK ANALIZ....by kuzu....

hic kimse mal almiyor....ne ogretilmis onlara....DUSEN BICAK TUTULMAZ.....

KREDILI olan herkes satti ve battilar.....ONLARIN PARASI UCTUMU....HAYIR UCMADI....BENIM GIBILERE GECTI....

VADELI ISLEMLER PIYASASINDA.....BEN SHORTTUM O LONGDU....o oldu....PARASI BENDE....

SAHAYA BAKIYORUM NE VAR DIYE.....

1....LONDRADAKILER 200 milyon dolari aldi gittiler....mallari ziraatte ve bizde.....ARTIK SATISA GELECEK BI TEHLIKE YOK...

2....OTORITE....BORSAYI FISEKLIYECEK....eli mahkum....dolari bozup borsaya gelsinler....mevduattan cikip borsaya gelsinler...otoritenin istedigi tek ve en onemli sey bu....FAZLA PARAYI BORSAYA KILITLEMEK...

EVET....ziraat cok mal aldi.....emme ben daha iki kademe mal aldim 5 banka ve 2 holdingde....

sikinti su.....buradan 5 gunde 11 600 e gitmesi hali....bu hal olusursa....son iki kademeyi yolda alacagiz....

umarim.....bu hafta MERMI HIZIYLA YUKARI GITMEZ....hic olmazsa 8200 u opsun....obur kaartlarida alalim....

ONEMLI NOT......tek seye kafa yorun.....bu cokuste batanlar var....birde onlarin parasini alanlar var....TEKNIK ANALIZ grafige bakilarak yapilmaz.....bu yeni zenginlerin yapacagi EYLEMLER grafigi cizer.....birde OTORITE.....meydan temamen bize ve otoriteye kaldi....GRAFIKLERI BIZ CIZECEYIZ.

bizim cizecegimiz graflara teknik analizler bakacak.....biz yuzde 15 kara gectigimizde....hep birlikte....INIM INIM INLIYECEKLER....TEKNIK AL VERDI....TEKNIK AL VERDI....MALA BININ MALA BININ.....hepsi....hedef feyza demeye basladimi....GOMECEGIZ....SESSIZCE TUYECEGIZ.
    batanlar....batti gittiler....ONLARIN PARASINI ALANLAR.....SUAN GRAFIGI CIZIYORLAR....

TEKNIK ANALIZ iste budur....PARAYI ALANLARIN NE YAPACAGINI IRDELEMEKTIR.

5. Yarın daha volilite bir gün olma olasılığı yüksek iyi dinlenin.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

BORSA NEDIR.....

"sermayenin ehil olmayan ellerden alinip...EHIL ellere TRANSFER edildigi arenaya......BORSA DENIR".......by kuzu.....

hoscakalin usaglar......bugunde bitti.

ogretilmis bilgileri cope at....O BILGILER....SENI KOLAYCA SOYMAK UCUN SANA OGRETILDI...

aklina ozenle yerlestirilmis hersey.....AKLINI KOLELESTIRMEK UCUNDUR.....
    beni okurken bu yazdigimi goz onunde tutun....BEN....BILINEN VE OGRETILMIS HERSEYin....ZIDDI BIRIYIM....

yogusa yazilarim kimseyi hedef almiyor.....ustunuze alinip bana kusmeyin....

BEN....AYRI BIR EKOLUM....fikirlere saldiriyorum....KISILERE DEGIL.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hoş geldin Kuzu. Seninle neredeyse 25 yıl öncesine giden bir muhabbetimiz var, yorumlarını okumak ayrı bir zevk. Öpüyorum yanaklarından. TH 😊
    vawwwww plato.data....BILGI KUPUM....lem ozledim seni....newyork a gelirsen hubar ver....SUZME iraqi cektireyim sana....

vayyy anasini....yillar yillari kovaladi....BIZ HALA SAGIZ ULEN.

Sayfa 31/292 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •