aynen.. bulamamışlarsa gönderebiliriz. komik adamlar.. bu tür adamlardan borsaqmızda çok var.. ama bunlar dürüst olanları :) batıçimdekiler de çok dürüsttü.. dürüstlük abidesi hepsi.
Printable View
bi de bazı arkadaşlar (ki doğru da olabilir) diyorlar ya patron karşılıyor satışları filan. veya yancısı alıyor.. her neyse.. bu doğru olmayabilir.. adamlar nasıl olsa kimse gelip toplayamaz.. 55-60 milyon lot dolaşımda.. birileri gelirse kafasına geçiririz.. süt dökmüş kedi gibi kuyruğunu sıkıştırıp gider.. en iyisi üstten satalım bi kriz anında alttan toplarız. aniden çıkmasın ve kıymetli ky müşterilerimiz bizi yukarıdan satarak terketmesin.. gibisinden bir düşünceye de sahip olabilirler.. yani bu fiyatlardan yukarı gitmesini istememek ama sert yükselişte belirli limitler aşılırsa müdahil olmaktan vazgeçmek. büyük ölçekli alıcıyı da boş çevirmemek. yani "nasıl olsa borsa bi gün düşer.. biz de terine koyarız" mantığı.. olabilir diye düşünüyorum.
bi de iki gün önce 182den kapattığı gün a1capital ve diğerlerini kullananlar, herhalde metronun patronu süsü verdi kendilerine.. bi arkadaş demişti onu taklit edenler de var diye.. ben bile acaba o mu geldi diye düşünmeden edemedim.. ama sonra aklıma bi söz geldi.. insan insanın ayağına basmaz :)
kınaları ben özel paket ile onlara gönderecem...adi herifler...1,82 tarihi zirvesini yap artık önü açıldı derken satış haberini vererek tüm yatırımcıları ürküt ve morallerini boz...mertliğe sığmaz yaptıkları...bilançosunun hatırına tutuyorum...başka bir çok hisse seçeneğim olmasına rağmen bu hissede ısrar ediyorum...
geçen günlerde sermayemin diğer yarısı ile gerelden %33 kazanmıştım...daha sonra gerelden çıkardığımı silverlineye koydum onda da şu anda %5 civarı kardayım....üstelik bu karları sadece iki haftalık sürede yaptım...ama görüyorsunuz ki gentaşta %5 lik karı burnumuzdan fitil fitil getiriyorlar...
ama inadım inat bilançoyu bekleyeceğim...umarım galib gibi gözü kara biri çıkar da bu baskıyı kuranların elindeki anahtarları alır....yada piyasanın hepsi saldırır da bu hisseye hakim olanların elindeki hisseleri toplar...iyi bilanço gelirse bence eninde sonunda piyasa gerekli sopayı bunlara atacaktır...
orada neler oluyor biz dışardan pek anlayamıyoruz...ancak bu şirketi yakından tanıyan veya onlar ile dostluk ve ahbaplık ilişkisi olanların gayri resmi yollardan bilgi alabileceği bir durum var...bu şirkete yakın olan ve bilgi alabilecek birisinin vereceği bilgilere çok muhtacız...iştiraklerin satış amaçları nedir...ne yapmak istiyorlar ...daha ne kadar satmaya niyetliler ???...amaçları hisseye derinlik mi katmak ???...birilerine dolaylı yönden mal mı vermek istiyorlar ???.veya tamamen bağımsız ve kendi dinamiklerine göre yaptıkları satış mı ??
bir de arkadaşlar geçen gün 1,80 kademesinde 1 milyon lot satıcı var mıydı ?? yakından takip edenler görebildiler mi ?? kimler aldı acaba ??