Sayfa 281/652 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yakında bir kaç soru daha sormak istiyorum..bakalım onlara ne cevap verecekler ??
    Sn.keko,4.çeyrek içinde ithal edilen bir tutkal maddesini bir süre temin edemediklerine dair duyumum oldu,doğruysa üretim duruşu ya da üretimi etkileme derecesi ne olmuş aslını öğrenir ve de topikte paylaşırsanız hepimiz aydınlanır,hesaplarımızı ona göre yaparız.Beni belki Erbostan hatırlarsınız,şimdiden teşekkürler.

2. Endeks yarında kırmızı olursa milleti düşünüp ucuz mal alsınlar diye düşünceli patronlar duruma el koyarlarsa destek noktamız 1.68 test edilebilir.
    1.82 -1.9 direnç
    1.74-1.68 destek

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Çelikmiş genpazmış bunların sattıklarını kendileri alıyor moralinizi bozmayın hisse ilgi gördüğü için sadece satış satış algısı oluşturmaya çalışıyorlar bu seviyeden milyon milyon satmak işlerine gelmez bence malınıza sahip olun ederinin altına vermeyin derim BIST te ucuz kağıt kalmadı bizim uyuz eşek bile kıymetli oldu [emoji847]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    neye dayanarak diyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by mdal Yazıyı Oku
    neye dayanarak diyorsunuz?
    Şebeke büyük miktarda lotun bilgisi dışında el değiştirmesine asla izin vermez şirketi yakinen tanıyanlar bunu bilir. Burada fiyatın bir önemi yoktur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by abcd Yazıyı Oku
    Çelik ile kahraman ailesinin organik ilişkisi var mı?
    Çelik nakliyat Gentaş'ın nakliyat işlerini yapan firmaydı. Hala da öyledir diye tahmin ediyorum. Ellerinde tuttukları Gentaş hisselerinin %1-2 lik kısmıyla dönem dönem alım satım yaparlar, genelde karlı işlemler olur bunlar. Taşıdıkları mal itibariyle az da olsa dönemsel gidişat hakkında izlenim sahibi oluyorlardır.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Sn.keko,4.çeyrek içinde ithal edilen bir tutkal maddesini bir süre temin edemediklerine dair duyumum oldu,doğruysa üretim duruşu ya da üretimi etkileme derecesi ne olmuş aslını öğrenir ve de topikte paylaşırsanız hepimiz aydınlanır,hesaplarımızı ona göre yaparız.Beni belki Erbostan hatırlarsınız,şimdiden teşekkürler.
    seni hatırlıyorum dostum..tutkal temin edememe gibi bir sorun olabileceğine pek ihtimal vermiyorum...günümüzde parasını verdikten sonra nükleer silah dahi üretebiliyorsunuz...günümüz piyasasında her türlü malı bir çok firma üretiyor....ama yine de merak ettiğiniz için soracağım...dün yönetime bir meil daha attım geçen yıl son çeyrekte çok güzel ciro yapmanıza rağmen neden az kar yaptınız diye sordum...geçmiş yıllarda da buna benzer düşük karlar açıklanmış...nedenlerini sordum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. nasıl döndürdüler zirveden. şuanda tutkal değil kına bulmaya çalışıyorlardır. Sayın keko bir mail atarsanız kına yakmışlar mı patronlar onuda sor mısınız?

Sayfa 281/652 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •