Inşallah diyelim bilanço ( satışlar ) bozmadığı sürece buradayız bekleyip görelim.
Printable View
ben yılsonu(2019) 120 kar'a razıyım.Esas film ondan sonra 2020 de mevsimsellik ve biten yatırımlar açısından...Hoş değil ama küresel ısınmada sektörün lokomotifi oldu. Bukadar kalıteli gazdan sonra imam bildiğini okuyacaktır
Bu derin in hisseleri ne gidiyor arkadaş ya.. Geçen sene bizi de beğeniyordu ama hiç listeye almadı.
son çeyrek karını ilk etapta 50 milyon tahmin etmiştim ama biraz daha tanıdığımda bu fikrim değişti...yeni %15 lik kapasite artışı yatırımın biraz finansalları zorladığını düşünüyorum..bu yüzden de son çeyrekte 20-33,5 milyon aralığında bir kar beklentim oluştu..
ama bu yılın ilk iki çeyreği çok parlak geçecek görünüyor...yavaş yavaş da finansalları rahatlar ve net kar marjı artar...
O bitti son çeyrekte , aktifleşti nakit üretmeye başladı ama tam etkisi 2020 de olacaktır bunun yatırım tutarı ödendi diye biliyorum , ayrıca boş bir arsa daha aldılar ama orada henüz bir yatırım yok şimdilik , buda ödendi , bunların kar üzerinde sınırlı bir etkisi olacaktır , yıl içinde önceden yapılan işlemler bunlar ,