Sayfa 284/864 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
Arama sonucu : 6905 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Inşallah diyelim bilanço ( satışlar ) bozmadığı sürece buradayız bekleyip görelim.
     Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Hesaplayalım dostum , yılı 140 ile kapattığımızı düşünelim ( forumda çoğunlukta bu şekilde düşünüyor zaten) , % 15 kapasite artışı 2019 fazla birşey getirmez bunun 2020 de tam etkisi olacaktır zaman olarak , %15 kapasite artışı işçilik amortisman vb sabit giderlerden dolayı etkisini ortalama düz olsun %20 olsun 28 Tl ilave kar 2019 da kur % 10 arttı (2020 etkisi tam görünecek ) , 2020 de % 10 artsın bunun 2020 ortalama etkisi %15 olsun , 21 TL de bundan geldi kar 140+28+21=189 oldu , 2020 yılı karları ilave olacak nakit üzerinde burdanda bir 10-11 ilave finansal gelir =200 TL kar , 2020 de ekonomi iyileşme hızı artacağı için kur dahada artabilir bence ayrıca ,

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Inşallah diyelim bilanço ( satışlar ) bozmadığı sürece buradayız bekleyip görelim.
    Tek duamız satışlar bozulmasın , ayrıca ihracata dönük özellikle afrikaya yönelik enerji depolamalı yeni 2019 da geliştirilen ürünlerden bahsetmiyorum bile

3. ben yılsonu(2019) 120 kar'a razıyım.Esas film ondan sonra 2020 de mevsimsellik ve biten yatırımlar açısından...Hoş değil ama küresel ısınmada sektörün lokomotifi oldu. Bukadar kalıteli gazdan sonra imam bildiğini okuyacaktır

4. Bu derin in hisseleri ne gidiyor arkadaş ya.. Geçen sene bizi de beğeniyordu ama hiç listeye almadı.

5.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    ben yılsonu(2019) 120 kar'a razıyım.Esas film ondan sonra 2020 de mevsimsellik ve biten yatırımlar açısından...Hoş değil ama küresel ısınmada sektörün lokomotifi oldu. Bukadar kalıteli gazdan sonra imam bildiğini okuyacaktır
    son çeyrek karını ilk etapta 50 milyon tahmin etmiştim ama biraz daha tanıdığımda bu fikrim değişti...yeni %15 lik kapasite artışı yatırımın biraz finansalları zorladığını düşünüyorum..bu yüzden de son çeyrekte 20-33,5 milyon aralığında bir kar beklentim oluştu..

ama bu yılın ilk iki çeyreği çok parlak geçecek görünüyor...yavaş yavaş da finansalları rahatlar ve net kar marjı artar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    son çeyrek karını ilk etapta 50 milyon tahmin etmiştim ama biraz daha tanıdığımda bu fikrim değişti...yeni %15 lik kapasite artışı yatırımın biraz finansalları zorladığını düşünüyorum..bu yüzden de son çeyrekte 20-33,5 milyon aralığında bir kar beklentim oluştu..

ama bu yılın ilk iki çeyreği çok parlak geçecek görünüyor...yavaş yavaş da finansalları rahatlar ve net kar marjı artar...
    Karıştırıyorsun arsa alımı ile galiba ,

7.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Karıştırıyorsun arsa alımı ile galiba ,
    internetten araştırırken klimasan yetkililerinin bir roportajını okumuştum..üçüncü çeyrek ile birlikte %15 e yakın kapasite artışı olacak deniliyordu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    internetten araştırırken klimasan yetkililerinin bir roportajını okumuştum..üçüncü çeyrek ile birlikte %15 e yakın kapasite artışı olacak deniliyordu...
    O bitti son çeyrekte , aktifleşti nakit üretmeye başladı ama tam etkisi 2020 de olacaktır bunun yatırım tutarı ödendi diye biliyorum , ayrıca boş bir arsa daha aldılar ama orada henüz bir yatırım yok şimdilik , buda ödendi , bunların kar üzerinde sınırlı bir etkisi olacaktır , yıl içinde önceden yapılan işlemler bunlar ,

Sayfa 284/864 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •