F k lara bakarken sektör ortalamasına da bakılmalı. o zaman epeyce ucuz olduğu görülmektedir
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
F k lara bakarken sektör ortalamasına da bakılmalı. o zaman epeyce ucuz olduğu görülmektedir
keko gördünmü. rakamları. yarın burayı alırlar burya gider...yarınları maalesef göstermezler. çünkü artık bizim borsa spekleri it kopuktan oluşur.. görünenle hareket edersin ama ettirmeye kalktınmı çekerler seti....şu anki görünen o lotlar işi bozmuş görünüyor..
Gün sonu pastayı çok beğendim. En çok sevindiren; Yatırım finans kılçıksız almış. Yabancıya almış büyük olasılıkla. Şeker kılçıksız satmış. 144 K satmış ve tahtadaki egemenliği resmen sona erdi.
Sn.izci acaba ben bir şirketin hissedarı olsam ve bu sirket halka acik olsa, ortaklarımla bir sebepten anlasamasam ve malımı piyasada satmaya karar versem
Borsada tanıdık dostlarım olsa veya para karşılığı benim için iyilik yapacak birileri olsa ve ben satış açıklamasını yaptıktan ve niyetimi belli ettikten sonra onların elindeki mali benim malimmis gibi satmalarini sonra benim Malım kayda girince düşüşten onlara geçeceğimi söylesem bunu benim için birileri yapar mı?
Yada ben satar gibi yapsam daha önce yaptığım gibi aslında satmasam
Toplamda hatırı sayılır Malım olsa yani kendi malımı kendim satın alsam ortaklarıma gıcık oldum ya toplamda da piyasayı etkileyecek mal hesabıma geçse ve onlara şu mesajı versem siz beni burda istemiyorsunuz bende sizin sirketin değerini kendim belirlerim mesajı versem ortaklarım bana kızar mi