Sayfa 286/948 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. F k lara bakarken sektör ortalamasına da bakılmalı. o zaman epeyce ucuz olduğu görülmektedir

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Ne güzel artıya geçmişti yahu...kimler sattı öyle ???
    Karele ek yapmak için ben verdim biraz dostum.
    Bunda satış baskısı sürecek gibi bir süre.
    Sembolik bıraktım tabi biraz.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Karele ek yapmak için ben verdim biraz dostum.
    Bunda satış baskısı sürecek gibi bir süre.
    Sembolik bıraktım tabi biraz.
    ne kadar sattın ki bu kadar geriledi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. keko gördünmü. rakamları. yarın burayı alırlar burya gider...yarınları maalesef göstermezler. çünkü artık bizim borsa spekleri it kopuktan oluşur.. görünenle hareket edersin ama ettirmeye kalktınmı çekerler seti....şu anki görünen o lotlar işi bozmuş görünüyor..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    keko gördünmü. rakamları. yarın burayı alırlar burya gider...yarınları maalesef göstermezler. çünkü artık bizim borsa spekleri it kopuktan oluşur.. görünenle hareket edersin ama ettirmeye kalktınmı çekerler seti....şu anki görünen o lotlar işi bozmuş görünüyor..
    meho kardeş üzüldüm ama yapacak bir şey yok...bu hisse satışı konusu hisseye güvenen maharaj gibi arkadaşları dahi ürkütmüşe benziyor...açıkçası ben hala beklemedeyim...kim ne yapmak istiyorsa yapsın..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Gün sonu pastayı çok beğendim. En çok sevindiren; Yatırım finans kılçıksız almış. Yabancıya almış büyük olasılıkla. Şeker kılçıksız satmış. 144 K satmış ve tahtadaki egemenliği resmen sona erdi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7. Sn.izci acaba ben bir şirketin hissedarı olsam ve bu sirket halka acik olsa, ortaklarımla bir sebepten anlasamasam ve malımı piyasada satmaya karar versem
    Borsada tanıdık dostlarım olsa veya para karşılığı benim için iyilik yapacak birileri olsa ve ben satış açıklamasını yaptıktan ve niyetimi belli ettikten sonra onların elindeki mali benim malimmis gibi satmalarini sonra benim Malım kayda girince düşüşten onlara geçeceğimi söylesem bunu benim için birileri yapar mı?

8. Yada ben satar gibi yapsam daha önce yaptığım gibi aslında satmasam
    Toplamda hatırı sayılır Malım olsa yani kendi malımı kendim satın alsam ortaklarıma gıcık oldum ya toplamda da piyasayı etkileyecek mal hesabıma geçse ve onlara şu mesajı versem siz beni burda istemiyorsunuz bende sizin sirketin değerini kendim belirlerim mesajı versem ortaklarım bana kızar mi

Sayfa 286/948 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •