F k lara bakarken sektör ortalamasýna da bakýlmalý. o zaman epeyce ucuz olduðu görülmektedir
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
F k lara bakarken sektör ortalamasýna da bakýlmalý. o zaman epeyce ucuz olduðu görülmektedir
keko gördünmü. rakamlarý. yarýn burayý alýrlar burya gider...yarýnlarý maalesef göstermezler. çünkü artýk bizim borsa spekleri it kopuktan oluþur.. görünenle hareket edersin ama ettirmeye kalktýnmý çekerler seti....þu anki görünen o lotlar iþi bozmuþ görünüyor..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Gün sonu pastayý çok beðendim. En çok sevindiren; Yatýrým finans kýlçýksýz almýþ. Yabancýya almýþ büyük olasýlýkla. Þeker kýlçýksýz satmýþ. 144 K satmýþ ve tahtadaki egemenliði resmen sona erdi.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Sn.izci acaba ben bir þirketin hissedarý olsam ve bu sirket halka acik olsa, ortaklarýmla bir sebepten anlasamasam ve malýmý piyasada satmaya karar versem
Borsada tanýdýk dostlarým olsa veya para karþýlýðý benim için iyilik yapacak birileri olsa ve ben satýþ açýklamasýný yaptýktan ve niyetimi belli ettikten sonra onlarýn elindeki mali benim malimmis gibi satmalarini sonra benim Malým kayda girince düþüþten onlara geçeceðimi söylesem bunu benim için birileri yapar mý?
Yada ben satar gibi yapsam daha önce yaptýðým gibi aslýnda satmasam
Toplamda hatýrý sayýlýr Malým olsa yani kendi malýmý kendim satýn alsam ortaklarýma gýcýk oldum ya toplamda da piyasayý etkileyecek mal hesabýma geçse ve onlara þu mesajý versem siz beni burda istemiyorsunuz bende sizin sirketin deðerini kendim belirlerim mesajý versem ortaklarým bana kýzar mi
Yer Ýmleri