Kesinlikle Hayýr seansý izledim
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle Hayýr seansý izledim
Mantikli geldi biraz açar misiniz yani ne þekilde kullanabilir
Þimdiki satýþ özel emirle olabilir mi. Özel emir de seans içinde oluyor. Söz konusu emir bir veya birkaç emirle alýcýsý belli kiþiye veriliyor. Kademelerde pasifte lotlar görünmüyor. Fakat iþlem hacmi birden robot iþlem halinde artýyor.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
O zaman mal satan ortak borsa ayaðýný mi yönetiyor veya spekle mi çalýþýyor yada içerden bilgi mi aktarýyor
Olabilir tabiki neden olmasýn. Demem o ki sn.izci bu mal bunlardan çýkmadý. O kadar sýð iþlem hacmi ile 550 bin mal 2 saatte satilmaz. Birine verdiler veya kendilerinin hesabina attýlar . arkadaþýn dediði gibi toplayamayinca bu yol denenmiþ olabilir. Piyasayý yonetemiyor olabilirler
Elimde imkan olsa, o arkadaþla iletiþim kurup özel emirle alýrdým mallarý. Hepimiz de bu sýkýntýdan kurtulurduk. Böyle bir þey, birileri tarafýndan yarýn olabilir de.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Bu durumu atlatýr atlatmaz yukarý bir devre keseceðini umut ediyorum inþallah.
Bu hisse, anormal derecede ucuz arkadaþlar. 550 hisse içinden, bundan daha iyisi olan baþka bir hisse söyleyebilir misiniz.
Yer Ýmleri