Hedefi vardır mt Nizin
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Printable View
Ben ziraatteydim. Vadesi bugundu. Hesabi kapatmamam icin 1 saat dil doktuler, sube muduru geldi, genel mudurlukle defalarca gorustuler.
Sonuc : 460.000 icin 32 gun % 26.5 verebildiler. Vakifbank in 28.5 verdigini soylememis olsam en fazla 23, 24 verirlerdi ve cok daha fazla ugrasip aklimi celmeye calisirlardi.
Tabiki vedalastim.
Bu arada benim hesabin baslangic 17 Agustos, bitis 18 Eyluldu. Stopajin tamamini %15 ten hesaplamislar. 1 eylulden itibaren olan kisminin %5 olarak hesaplanmasi gerekmiyor muydu ?
Boyle birsey imkansiz. Banka hesaba giris gostermeden miktari arttiramaz yasal degil. Ya siz yanlis bakiyorsunuz yada uygulama hatasi olabilir. Birde mobil uygulama yerine internet bankaciligindan giris yapip bakin derim. Aksi durumda mutlaka bankayla gorusun. Bugun miktari kafasina gore giris gostermeden arttiran yarin miktari dusururde ve sizde ispatlayamazsiniz. Mutlaka girdi gostersinler.ytd
3 ay sonunda stopaj indirimi kalkar mi acaba? Süre bitmeye doğru vadeli süresini uzatmak mantıklı mı olur
Ben de ayni celiskiyi yasiyorum. 3 ay sonunda da kalkacagini dusunuyorum. Uzun vade birsey yapmak isteseler en azindan yil sonuna kadar yaparlardi. Insan soruyor neden 3 aylik diye. Bana gore ovp ye guveniyorlar. Persembe gunu gorecegiz. Umarim piyasaya etkisi olur. Kasimin son gunu 92 veya 181 gunluk cakmayi dusunuyorum
Aynen oyle. Mortgage krizini iyi bilirim. Bayagi okudum ve arastirma yapmistim. Turkiye gibi enflssyonla bogusan bir ulke icin uygun degil. Avrupada enflasyon olmamasindan dert yaniyor. Ilginc dunya [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.