Sayfa 283/1030 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Günlük yerine aylık bağlamak bir kaç puan dışında kötü yola düşmeyi engeller. Şimdilik dolar ve borsa kötü yol gibi duruyor.

2.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    yazık günah 18 den mi bağladınız,
    vadenizi bozmayın bügüne kadar ki faiziniz yanmasın

evet bankaya gidip hesap açtırmanız gerek
    sonradan bankalarla pazarlık yapıp en iyi faiz verene eft yapıp işi bağlıyoruz
    Teşekkürler cevap için
    hesabım yaklaşık 5-6 senedir var, 1 hafta öncesine kadar %14 idi bu yükselmiş hali
    pazarlık yapmayı öğrenmem gerekiyor galiba.

3.  Alıntı Originally Posted by eb2520 Yazıyı Oku
    Teşekkürler cevap için
    hesabım yaklaşık 5-6 senedir var, 1 hafta öncesine kadar %14 idi bu yükselmiş hali
    pazarlık yapmayı öğrenmem gerekiyor galiba.
    biraz takılın buralara. vade dönüşünüze pişersiniz emin olun.

4.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    burgan 7,20 odea 7,25 usd temdit oranları geçmemişsiniz listeye. atladınız mı acaba.
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by eb2520 Yazıyı Oku
    mevduat faiz oranlarına bakarken rastladım bu topiğe ve biraz okudum mesajları.
    acemi biri olarak bikaç şey sorucam,
    işbankasında mevduat hesabım var, güleceksiniz belki ama 100k+ %18 faiz alıyorum, vadeye daha 20 gün var. sizce vadeyi bekleyeyim mi, yoksa bozayım mı?
    bir de bankalar arasında nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz, hepsinde hesabınız mı var?
    yoksa tüm bankalarda online hesap açma imkanı var mı?
    Hesap acabileceginiz bankalari tek tek dolasin
    X bank 30
    Ybank 29
    Z bank 28
    Gibi oranlar alabilirsieniz tam miktari yazarsiniz zarar kâr hesabi yapariz ona gore karar veririsiniz.

6. sn newstr.. hoşgeldin değil temdit :)))

7.  Alıntı Originally Posted by eb2520 Yazıyı Oku
    mevduat faiz oranlarına bakarken rastladım bu topiğe ve biraz okudum mesajları.
    acemi biri olarak bikaç şey sorucam,
    işbankasında mevduat hesabım var, güleceksiniz belki ama 100k+ %18 faiz alıyorum, vadeye daha 20 gün var. sizce vadeyi bekleyeyim mi, yoksa bozayım mı?
    bir de bankalar arasında nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz, hepsinde hesabınız mı var?
    yoksa tüm bankalarda online hesap açma imkanı var mı?
    Eğer vade başlangıcı 12 gün önce ise 480TL net faiz kaybı olur bugün kapatılırsa hesap. Yeni hesap %28 ile açılırsa 480TL'lik zararı kapatması günlük 72TL net faiz geliri ile 15-16 gün alır. Yani kapatıp yeni hesap açmak çok ufak bir marjla da karlı gibi gözükse de ben tavsiye etmem , ufak bir meblağ fark eder ve o strese değmez. 20 gün bekleyin. İyi pazarlık edin, 100kTL'ye yeni girişlerde %28 almanız mümkün.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    vakıf nedense tırsıttırıyor beni. tabi şimdi o devlet bankası.. özelin nesine güveniyorsun gibi laflar gelecek onu da biliyorum. karışık duygular içindeyim anlayacağınız
    7.80 veren var deseydiniz sizde verin kalayım diye [emoji3][emoji3][emoji3]

Burgan 7.50 duyunca 7.80 dediler kaçmasın diye müşteri

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 283/1030 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •