Sayfa 282/1030 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ingbank turuncuda olan ustadlar. 25 oran piyasaya gore dusuk kamiyor mu? Acaba ON dan cikip burgan 32 gunluge gecmekmi mantikli 28 veriyormus???
    32 gune yuzde 30 veren banka inaniyorumki onumuzdeki hafta cikacaktir. Bu sebeple 1 hafta daha ON da kalip haftaya 30 u buldugum an gecis yapacagim. Ytd

2. Haftaya 30-35 arası veren bankalar çıkabilir. Rekabet kızıştı iyice

3. Aynı faiz oranında, Anadolu bank mı daha mantıklı yoksa Burgan bank mı?
    Hangisinden hesap açtırmalıyım. Kararsız kaldım.

4.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    1M+ için 29.75 paylaşmıştınız, aynı miktar için 31'e çıktılar diye anlıyorum, doğru mu?
    Yarın benim de dönüş var rodea'da
    doğrudur. yeni giriş sayılır 3 aydır çalışmıyordum.1m+ için

5. Arkadaşın birisi sormuş; Felanca bankaya mı yoksa filanca bankaya mı yatırayım aynı oranlar diye.... kardeş oranı boşver hangisinden vade sonunda sorun yaşamadan çıkacaksan onu seç derim. Ben artık faiz sisteminden çıkıyorum , tarıma yatırıma başladım. Hedefim büyük. Bankalarda 6 yıldır para eridi. Yatırım ve batırım tavsiyesi değildir.

6. mevduat faiz oranlarına bakarken rastladım bu topiğe ve biraz okudum mesajları.
    acemi biri olarak bikaç şey sorucam,
    işbankasında mevduat hesabım var, güleceksiniz belki ama 100k+ %18 faiz alıyorum, vadeye daha 20 gün var. sizce vadeyi bekleyeyim mi, yoksa bozayım mı?
    bir de bankalar arasında nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz, hepsinde hesabınız mı var?
    yoksa tüm bankalarda online hesap açma imkanı var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Vakıfa sormadınız mı oran

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    vakıf nedense tırsıttırıyor beni. tabi şimdi o devlet bankası.. özelin nesine güveniyorsun gibi laflar gelecek onu da biliyorum. karışık duygular içindeyim anlayacağınız

8.  Alıntı Originally Posted by eb2520 Yazıyı Oku
    mevduat faiz oranlarına bakarken rastladım bu topiğe ve biraz okudum mesajları.
    acemi biri olarak bikaç şey sorucam,
    işbankasında mevduat hesabım var, güleceksiniz belki ama 100k+ %18 faiz alıyorum, vadeye daha 20 gün var. sizce vadeyi bekleyeyim mi, yoksa bozayım mı?
    bir de bankalar arasında nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabiliyorsunuz, hepsinde hesabınız mı var?
    yoksa tüm bankalarda online hesap açma imkanı var mı?

yazık günah 18 den mi bağladınız,
    vadenizi bozmayın bügüne kadar ki faiziniz yanmasın

evet bankaya gidip hesap açtırmanız gerek
    sonradan bankalarla pazarlık yapıp en iyi faiz verene eft yapıp işi bağlıyoruz
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 282/1030 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •