Printable View
Alıntı: Originally Posted by muratmilan Eee açamadınız makası consensus bayım? Ne zaman aççanız daha TriumpH anca paçalarını toparladı i$te açarız gider..
560 milyar nominal diyo. yannuşluk var mı veride. türkcel için?
Alıntı: Originally Posted by şahit ben makas aliyidim paladan. kar amacıyla diil. hacim olsun hezabı. asdas. :he: dedim ama o bizonlar sensex ordan brezilya aktarmalı gelir diye sen kim köpek bizon dedim uçan bizon değilsen dedim içimden
Atamızdan yadigar, bizde ata barı var.. Dört yapraklı style..
Alıntı: Originally Posted by EMLAK dedim ama o bizonlar sensex ordan brezilya aktarmalı gelir diye sen kim köpek bizon dedim uçan bizon değilsen dedim içimden geldikleri yere bakılırsa bunlar pek hayra gelmiyorlar asdas. :he:
Alıntı: Originally Posted by ConSenSus SenSor Atamızdan yadigar, bizde ata barı var.. Dört yapraklı style.. kanala birde xbank bakayım dedim bakmaz olaydım short açıyodum az kaldı. +1 olaydı kesin shorta dönmüştüm
Alıntı: Originally Posted by şahit 560 milyar nominal diyo. yannuşluk var mı veride. türkcel için? nokta binler ayıracı , ondalık ayıracı
Alıntı: Originally Posted by ariston nokta binler ayıracı , ondalık ayıracı yani 560 milyon lot mu? kaç lot bu türkcele giren?