Originally Posted by muratmilan Eee açamadınız makası consensus bayım? Ne zaman aççanız daha TriumpH anca paçalarını toparladı i$te açarız gider..
560 milyar nominal diyo. yannuşluk var mı veride. türkcel için?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit ben makas aliyidim paladan. kar amacıyla diil. hacim olsun hezabı. asdas. dedim ama o bizonlar sensex ordan brezilya aktarmalı gelir diye sen kim köpek bizon dedim uçan bizon değilsen dedim içimden
Atamızdan yadigar, bizde ata barı var.. Dört yapraklı style..
Originally Posted by EMLAK dedim ama o bizonlar sensex ordan brezilya aktarmalı gelir diye sen kim köpek bizon dedim uçan bizon değilsen dedim içimden geldikleri yere bakılırsa bunlar pek hayra gelmiyorlar asdas.
Originally Posted by ConSenSus SenSor Atamızdan yadigar, bizde ata barı var.. Dört yapraklı style.. kanala birde xbank bakayım dedim bakmaz olaydım short açıyodum az kaldı. +1 olaydı kesin shorta dönmüştüm
Originally Posted by şahit 560 milyar nominal diyo. yannuşluk var mı veride. türkcel için? nokta binler ayıracı , ondalık ayıracı
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by ariston nokta binler ayıracı , ondalık ayıracı yani 560 milyon lot mu? kaç lot bu türkcele giren?
Forum Rules
Yer İmleri