önümüzdeki dönemde ABD'de 2-3 trilyon dolar civarı teşvik paketi açıklanırsa bizimkilerin rezerv artırmaları daha kolay olur diye düşünüyorum. gerçi Biden faktörü var. Kötü senaryo gerçekleşirse rezerv öncelikli dertlerimiz arasında olmaz.
Printable View
önümüzdeki dönemde ABD'de 2-3 trilyon dolar civarı teşvik paketi açıklanırsa bizimkilerin rezerv artırmaları daha kolay olur diye düşünüyorum. gerçi Biden faktörü var. Kötü senaryo gerçekleşirse rezerv öncelikli dertlerimiz arasında olmaz.
?? Bilemezük, tüm gloBAL piyasalar maXimum fırıldak zorluyo zaten herbiyerde..
Biraz sakin takılıp izleyip dinlenmeye de çalışmalı..
İşler güçler piyasalar, epey yorulduk yine son iki ay+..
Çok uygun fırsatlar olursa anca scalping yada daytrade belki bakıcaz bayım.. Yönün ürünün önemi bile yok..
Benim görüşlerimi biliyorsunuz bana kalsa 2018 de 8 yapar rezervleri eritmez, geçen zamanda verilecek cari fazla ile bugün çok daha müreffeh bir ülke olalım isterdim.
2 sene direndik, bu iki sene ihtimal ki bize 10 - 15 seneye mal oldu. Ayni politikalarda israr gelecek nesillerin gelirlerini uememizden başka bir şey sağlamayacak.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yığınların büyümesi ithalat patlatiyor onun sonucunu yaşıyoruz zaten şu an.
Bu arada 1264 short.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.