Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. önümüzdeki dönemde ABD'de 2-3 trilyon dolar civarı teşvik paketi açıklanırsa bizimkilerin rezerv artırmaları daha kolay olur diye düşünüyorum. gerçi Biden faktörü var. Kötü senaryo gerçekleşirse rezerv öncelikli dertlerimiz arasında olmaz.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Ayın 19 una kadar piyasa nasıl olur.
    De bi hele.
    ?? Bilemezük, tüm gloBAL piyasalar maXimum fırıldak zorluyo zaten herbiyerde..

Biraz sakin takılıp izleyip dinlenmeye de çalışmalı..

İşler güçler piyasalar, epey yorulduk yine son iki ay+..

Çok uygun fırsatlar olursa anca scalping yada daytrade belki bakıcaz bayım.. Yönün ürünün önemi bile yok..

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    pariteye çakıyolar hafiften,
    onz altına gene dalarlar mı?

Vade sonu paylarda 18:00 mı?
    Pay vadeliler 18.10'da kapanıyor. Endeks vadeliler ve diğerleri 18:15'de kapanıyor. Bir de bazı kontratlarda gece klubü var o ayrı

4.  Alıntı Originally Posted by wankatanka Yazıyı Oku
    önümüzdeki dönemde ABD'de 2-3 trilyon dolar civarı teşvik paketi açıklanırsa bizimkilerin rezerv artırmaları daha kolay olur diye düşünüyorum. gerçi Biden faktörü var. Kötü senaryo gerçekleşirse rezerv öncelikli dertlerimiz arasında olmaz.
    Ordan basınca bizim burdan mi çıkacak para

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Erdoğan: Türkiye'yi faiz, kur, enflasyonla modern kapitülasyonlara mahkum etmeye çalışanlarla mücadele ediyoruz

Halen faiz arttırımı beklemek biraz hayalcilik bence.
    Doymadı doyuramadı koca memleket malumu.. Daha bahane iftira pe$inde..

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ordan basınca bizim burdan mi çıkacak para
    aynen. Biden riski var. orada basılan para bize gelmeyebilir. S-400, halkbank. bunlar sıkıntılı durumlar. 2008'deki parasal genişleme gibi olmayabilir bizim açımızdan. bir de seneye erken genel seçim olasılığı var.

offff yazdıkça daraldım valla.

7. Benim görüşlerimi biliyorsunuz bana kalsa 2018 de 8 yapar rezervleri eritmez, geçen zamanda verilecek cari fazla ile bugün çok daha müreffeh bir ülke olalım isterdim.

2 sene direndik, bu iki sene ihtimal ki bize 10 - 15 seneye mal oldu. Ayni politikalarda israr gelecek nesillerin gelirlerini uememizden başka bir şey sağlamayacak.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    8 lira bugün için mi iyi bir değer yoksa "overshoot" olduktan sonra hiç yoktan iyidir mi? ben overshoot olduğunu düşünmüyorum ama düşünenler olabilir.. peki 6 ay sonra? 8 yine iyi bir değer mi?

diğer yandan.. en az %20-30 enflasyonun olduğu yerde dolar sabit kalmaz.. kalmamalı.. ama rezerv biriktirmeye başlayabilirler.. nerden başlasalar kardır.. toplamaları gereken bir hesaba göre 100 milyar dolar bir başka hesaba göre 140 milyar dolar civarı bir meblağ..kasa boş ve herkes görüyor..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yığınların büyümesi ithalat patlatiyor onun sonucunu yaşıyoruz zaten şu an.

Bu arada 1264 short.
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    işçinin gırtlağını sıkarak büyümeyi düşünen var ise,
    gitsin misket oynasın.
    büyüme yığınlarda olduğunda anlam taşır.
    aynı zamanda istikrarlıdır soyo ekonomik olarak da.
    işte böyle adamı 8 e razı ederler.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 287/1002 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •