Teşekkür ederim.
Printable View
Verin alayım dıyor gibisin...
Para olsada alsak ama olani biteni gömduk.Hayirlsi bu hafta ak göl kara göl belli olacak.
Bu hafta her şey belli olacak diye şahsi bir beklentiye girme bence.silkeleme bitmeden bu kadar kalabalıkla yukarı gitmez.mümkün oldugunca iyi haberi geciktirecekler ve bu sürede çok agresif olacaktır tahta yapıcı .asıl yolculuk yük boşalınca başlayacak.bende dahil çok yük var tahta yapıcıya göre
Fakat sayin trubulans ilk haberde tutamayacaklardir.Örnek 10 mr gibi bir rakam gelse sermaye olarak bile, sadece +20 fiyatlama yapar pay başina.Fonlar , katar klnma , iş ,varlik fon....haberi bir alsak bol bol yorum yağacaktir.
Saydığınız haberler çok değerli hisse için.bende çok büyük beklentiler içerisindeyim.tahminim şudurki ;stres gerektirecek hiç durum yoktur.başkanlık sisteminin ekonomik politikası bu banka üzerinden uygulanacak.büyük bir sermaye gelebilir.umarım direk transfer yolu ile olur yani hazine tahsisli bir artırım yapar.bunu niye istiyorum,hazine kendi elindeki kısma sermaye artırımı yapsın şuan halka açık olan kısma ayrı bir statü versin ve biz sabit miktarda devam edelim.aynı isbank hisselerinde olduğu gibi.hazine kendi payını tekrar halka arz etsin.onlar kalkınma b olsun bizlerde kalkınma a olarak yolumuza devam edelim.biraz uçtum ama bu olurmu olmazmı bilmem ama bunun üstüne herhangi bir haber sönük kalır.YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR.......
Mal istiyorsan yukarılara sürmelisin...
Yani çok ilginç gerçekten.İsteseler şu an 200 dahi olabilrdi.Derinlik karşimda alim basladigi an 15k emir koyuyor.Tutamiyor arkasina 15 k daha yigiyor.Gözlerimle şahit oluyorum.Agzim açik yeminle.Devlet mi karşida başka ekip mi bilemedim.Allah sonumuzu hayreyleye.