Bu hisse de söyle çok degıl ıkı yıl sabredebılen buyuk kazançlar elde edebilir yazın bir kenara... Degıl bedelsiz gelebilecek bedellide bıle hisse çok yukarılara gider... Kaldıkı halka açıklık oranı yuzde birin altında çok uçuk fiyatlara rahatlıkla götürebilirler. .. Yazın bir kenara bu söylediklerimi ıkı yıl sonra burada olan olursa yapıştırsın... Ben eğer borsadan birşey öğrendiysem bunları buraya yazıyorum... Kimse şu anki fiyatlara aldanmasın... Kaldıkı yok piyasa değeri şu bu diyede kimse atıp tutmasın yuzde bırı bıle halka açık olmayan bankanın yuzde bırınının fiyatına bakarak yuzde doksan dokuzunun fiyatını belirlemeye çalışmasın çok yanıltıcı olur... Beş milyon hisse için piyasanın bağladığı rakam sadece bugunkı fiyatla 25 TL kabul edersek 125 milyondur şimdi biz bu 25 mılyon parayla bu şırket milyar dolar eder diyemeyiz Çunku benim bağlayacagım 500 milyonla bu şirketin piyasa değerini şuankı fiyatının dordune katlarım...demem oki zamanında bilen bilir bır çımento sırketı aslan çımento bedelsiz hisse verecem diye 50 TL lerden 1000 TL yı gormüştü çünkü onunda halka açıklığı çok azdı ki burada hukumette kalkınmayı sağlam bir şekilde destekleyecek gıbı... İzleyelim gorelım.. Oyle beş kat falan kesmez yanı...
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri