bugun AKD saat 16,43 itibari ile gedik 213 bin lot +da satıcılarda diğer kısmı 195 bin lot eksi kimsede mal bırakmayacak gibi :) şaka bir yana güzel topluyorlar inşallah devam ederler
Printable View
Gedik kapkaççı bir aracı kurum, bilanço için pozisyon alıyor olabilir. Olası iyi bir bilanço ile yukarı gel gel yapıp malı boca edebilir, geçmişte yapmıştı yine yapabilir.
Haklısınız ancak burada gedik yabanciya mal topladığını düşündüğüm için yaziyorum tahtayi izliyorsaniz gormussunuzdur kademeye 5 bin lot alis girmiyor mesela robot alışı kademe kalkinca hemen arkasina giriyor baska bir kurum yukarı doğru surerse hemen yukaridan alıyor. Yabanci ordinosu var gedikte diye düşünüyorum onun için paylaşıyorum yoksa gedik bugun alir yarin verir oyuncu kurumu haklısınız
Benden alanda kazansin ,bol kazançlar
Sirketten geri dönüş maili geldi biyobenzer ürünler ile ilgili henüz faz 1 ve faz 3 ürün asamasinda olan biyobenzer ürün bulunmuyormus
Bu soruları sordum .
Bilindiği gibi Biyobenzer ürünlerin olağan Arge süreci çok daha zor olup ticari ürüne dönüşüp dönüşmeyeceği veya ne zaman dönüşeceği maalesef zor öngörülebilmektedir.
Henüz faz 1 ve faz 3 aşamasında olan biyobenzer ürün bulunmamaktadır.
bu cevabı aldım