Sayfa 288/718 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    evet yabancıymış 100 bin lot citi takasına 50 bin lot doche takasına virmanlanmış an itibariyle beşte bir daha bakarız miktarlar biraz daha artabilir
    bugun AKD saat 16,43 itibari ile gedik 213 bin lot +da satıcılarda diğer kısmı 195 bin lot eksi kimsede mal bırakmayacak gibi şaka bir yana güzel topluyorlar inşallah devam ederler
    Son düzenleme : rodrigo44; 10-08-2023 saat: 17:07.

2.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    bugun AKD saat 16,43 itibari ile gedik 213 bin lot +da satıcılarda diğer kısmı 195 bin lot eksi kimsede mal bırakmayacak gibi şaka bir yana güzel topluyorlar inşallah devam ederler
    287 bin lot + kapatti gedik ptesi gününden beri toplam 825 bin lot mal almış t2de bakalım ne çıkacak yabanciyami gidecek yoksa gediktemi kalacak yarin öğlen bakariz tekrar

3. Gedik kapkaççı bir aracı kurum, bilanço için pozisyon alıyor olabilir. Olası iyi bir bilanço ile yukarı gel gel yapıp malı boca edebilir, geçmişte yapmıştı yine yapabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by erdgass Yazıyı Oku
    Gedik kapkaççı bir aracı kurum, bilanço için pozisyon alıyor olabilir. Olası iyi bir bilanço ile yukarı gel gel yapıp malı boca edebilir, geçmişte yapmıştı yine yapabilir.
    Haklısınız ancak burada gedik yabanciya mal topladığını düşündüğüm için yaziyorum tahtayi izliyorsaniz gormussunuzdur kademeye 5 bin lot alis girmiyor mesela robot alışı kademe kalkinca hemen arkasina giriyor baska bir kurum yukarı doğru surerse hemen yukaridan alıyor. Yabanci ordinosu var gedikte diye düşünüyorum onun için paylaşıyorum yoksa gedik bugun alir yarin verir oyuncu kurumu haklısınız

5. Benden alanda kazansin ,bol kazançlar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Sirketten geri dönüş maili geldi biyobenzer ürünler ile ilgili henüz faz 1 ve faz 3 ürün asamasinda olan biyobenzer ürün bulunmuyormus

7.  Alıntı Originally Posted by rodrigo44 Yazıyı Oku
    Sirketten geri dönüş maili geldi biyobenzer ürünler ile ilgili henüz faz 1 ve faz 3 ürün asamasinda olan biyobenzer ürün bulunmuyormus
    abi ne fazı orjinal ilaç değil ki bu fazı olsun bi yanlışlık olmasın

8.  Alıntı Originally Posted by Maslak1 Yazıyı Oku
    Ey Deva,

1-elinize kaç tane gelişim aşamasında olan (ar-ge aşamasında olan) biyobenzer ürün var?
    2-kaçı faz 1 ve kaçı faz 3tedir?
    3-tahmini pazara çıkış zamanınız hangi yıllardır?
    4-söz konusu ürünlerde ar-ge'de (ar-gesi devam eden) olan bu ürünlerin mevcut pazar büyüklükleri Türkiyede 2022de kaç tldir?

bu şekilde sorulabilir.

bunların hiçbirinin ticari sır olduğunu değerlendirmiyorum.

Bu soruları sordum .

Bilindiği gibi Biyobenzer ürünlerin olağan Arge süreci çok daha zor olup ticari ürüne dönüşüp dönüşmeyeceği veya ne zaman dönüşeceği maalesef zor öngörülebilmektedir.

Henüz faz 1 ve faz 3 aşamasında olan biyobenzer ürün bulunmamaktadır.

bu cevabı aldım

Sayfa 288/718 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •