Yorum bile yazan yok.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yorum bile yazan yok.
Çünkü umut yok.
Kim almış satmış paylaşan yok mu.
ilk çıkacak hisse bu koza grubunda
Bence kayyum hisse satıyor
Yavaş yavaş 4.20 gelecek bu mendebur. Hergun dususune devam ediyor. Ytd.
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbiriniz hiçbişey bilmiyorsunuz :))
sen ne biliyorsun paylaş bari
Yeter artık. Sürekli düşüş nereye kadar olur. Yeter
Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına
Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına
Ayrılık görünmüşken yar tutmuyor elimden
Misafirim bugün ben gurbet akşamlarına
Beste: Kaptanzade Ali Rıza Bey
Güfte: Ömer Bedrettin Uşaklı
Len böyle az az düşüyon stopta yaptırmıyon habire zarar nereye kadar.
Yatırım tavsiyesi değildir..
ipeğin en büyük derdi kozal..yabancı kozalda satıyor..onu satarken bunu almıyor,ters olur çünkü..ozamanda zaten bu hissede yerli yabancıya mal sattı,düşsün istiyor ve alta alım girmiyor..yabancıda almayınca hisse rahat rahat düşüyor.
ama kozaa da yabancı almadı.yerliye mal sattı.son 1-2 ay içinde..o yüzden kozal ve ipekden daha az eksi oluyor kozaa..
yerli tutmaya uğraşıyor kozaa yı..
gelelim sonuca 3 hissede kısa vadelileri eziyor,ezmeyede devam edebilir.o yüzden kısa vadelilerin biraz uzak durması gerek.
çünkü kozalda büyük oyun oynuyorlar..2 hafta sürekli credit aldı,40-43 arası.ak yat sattı orda..herkes dediki ak yat satışı durunca hisse uçacak..
ak yat durdu..credit aldıklarını satıyor kaç gündür..
yani para çıkışıda yok.ama %2 üstünde eksi.en iyi satıcı marbaş.dün aldığını satmış.ama işte kozal..
http://666kb.com/i/dqk839xc0zxfo1t8i.jpg
evet zarar yazıyorlar..ya zararına satacaklar yada vakti gelince 1 günde çıkaracaklar..ama günü nezaman geliri onlar biliyor.
çünkü tek ipek hissesi yok.kozaa-kozalda da büssürü hesap yapıyorlar.
şimdi gelse bunun düşmesine izin vermese yada çıkarsa bu sefer öbür 2 hissede istediğini yapamayacak.
dün 5,53 e aldığımı bugün 5,48e sattım.niye sattım,kozala bakıyorum credit satıyor.düşürecek belli oluyor..kozal düşerken ipek yukarı gitmesi durumu binde 1 olur..oda bizi bulmayacağı için.zararın neresinden dönersen kardır kuralını çalıştırdık.
maden sahası.petrol kuyusu.kozaya ortak her şey var.devletin ileride çok değerli şirketlerinden biri haline getirip iyi rakamlara satabileceğini tahmin ediyorum.
mahkemesi bitsede değerine gelse.
bir satış süreci başlarsa iyi olur.
zaman ne zaman belli değil.
bu sene olurmu olmazmı.
bekleyip gör............ytd.
Belliki yatırımcı yi bezdirme dertleri devam.ediyor ve planları tutuyor kimse kalmadı ....boktan kağıtlar çıktı gitti
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.fejoya ,
Biz buradayız hala.
Öyle teslim olmak yok.
Yanlız,kağıdın teknik göruntusu hoş degil.
Tabi teknikte bir habere bakar:halay:
Valla içim rahat bekliyorum. Sonuçta değerli madenler...bir yerde anlıcaklar ...1 lirada 2 lirada aynı hareketleri yaptılar...zaman kısaldı....şubat mart gorcez....nolucak.....
Ver İpeke, sonradan Kozalaklara baskı kur.Kozaa, İpek biraz takozluktan kurtulsa gaza basacak ama su an Kozalakları İpek üzerinden baskılayarak kontrol ediyorlar. Oysa en sığ tahta !
Az para çok baskı.
Takibimde 33 hisse var hepsi yeşil ipek sıfır nasıl bir iş bu ya can sıkmaya başladı ölü toprağı serpilmiş sanki
Bence şirket hisse satıyor
İpek sen ne ayaksın..
Sn Kaygan buralardaysan yabancının durumunda değişiklik varmı bizi bilgilendirirsen memnun oluruz..
döçede bir değişiklik yok..citi ufak ufak eksisi artıyor..17/1 de -900 dü..26/1 de -2,3 milyon oldu..bugün bakınca -2,6..
döçede 17/1 de 8,1 milyonmuş.şuan 8,6 milyon artı..
hisse eksi.niye eksi belirsiz.para girişi var yine.en çok satan 100bin satıcı.kaç gündür aynı şekilde birileri fiyatı aşağıya çekiyor.
http://666kb.com/i/dql5fycd9blcs6aaq.jpg
para girişi 40 bin lot.alış ort yukarda..ama hisse -2 fiyat 5,25..acayip bir iş..kaç gündür kozal yüzünden düşüyordu.bugünde ona bakmıyor,zevkten düşüyor heralde.yabancı alış tarafına gelmiyor ne zamandır,ondan oluyor.
http://666kb.com/i/dql5laskh1ohc9c4i.jpg
Şer..s.z spek, herhalde gözünü 5'in altına dikti..:28::28:
Düş amk düş daha nerelere kadar hacimsiz düşüyor deyip milletin eline veriyorlar
Ha desen almak için tuşları çalıştırır zebaniler.İnce ayar vererek gayet kıvamında düşürdüler.10 gün verip 1 günde alırlar bu nedenle satmak ve almak zor.Klasik Kozalaklar.Ama şu bir gerçek kağıtlara sopayı İpek üzerinden vuruyorlar.Tersi de mümkün olacak inşallah.
Buralarda Gomit vardı belki düşüş hakkında bizi bilgilendirmek ister..:ok:
bunun yanında bide garanti yat en iyi alıcı 200bin lot.bu adamda bütün hisselerde alıcı ve eşleşmede satıyor..200bin eşleşmede satış gönderse düşük kapar.eşleşmeye ne girecek bilmiyoruz tabi..kozaa da da en iyi alıcı 277bin.
kaç gündür kozaa yı eşleşmede düşük kapatıyor 3 kademe.
insanın aklına şu soru geliyor..-4 olacak ne var..para çıkışımı var..borsamı çöktü..hisseye kötü habermi geldi...6 dan 5,16 ya inecek ne oldu..
Sal.k spek milleti silkeleyim derken daha çok trene adam alıyor..:kahkah:
yok o makine gibi borsada bütün hisselerde hergün alıyor.gün sonuda çoğunu satıyor..sadece ipeğe,kozaa ya özgü bişey değil..
dün son 15 dk 90 milyon tl alıcıydı borsada.eşleşmede 18 milyonluk hissesi kaldı.bütün hisselerde satıcıydı eşleşmede.hergünde hemen hemen böyle..borsa çıkarsa gün sonu kar edip veriyor..borsa düşerse zarar edip veriyor..sabah yine geliyor,yine bütün hisselerde alıcı oluyor.2 yıldır yapıyor bunu.