Sayfa 142/964 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by kucukalbayx Yazıyı Oku
    Hiçbiriniz hiçbişey bilmiyorsunuz )
    sen ne biliyorsun paylaş bari

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yeter artık. Sürekli düşüş nereye kadar olur. Yeter

Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına
    Ey ufuklar diyorum yolculuk var yarına
    Ayrılık görünmüşken yar tutmuyor elimden
    Misafirim bugün ben gurbet akşamlarına

Beste: Kaptanzade Ali Rıza Bey
    Güfte: Ömer Bedrettin Uşaklı

4.  Alıntı Originally Posted by amateurplayer1 Yazıyı Oku
    Yeter artık. Sürekli düşüş nereye kadar olur. Yeter
    AMK paramız hergün eriyor borsa geçen hafta Show yaptı biz seyrettik borsa düşüyor biz herkesten önce düşüyoruz şirketlerde yönetici yok ki

5. Len böyle az az düşüyon stopta yaptırmıyon habire zarar nereye kadar.

Yatırım tavsiyesi değildir..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

ipeğin en büyük derdi kozal..yabancı kozalda satıyor..onu satarken bunu almıyor,ters olur çünkü..ozamanda zaten bu hissede yerli yabancıya mal sattı,düşsün istiyor ve alta alım girmiyor..yabancıda almayınca hisse rahat rahat düşüyor.
    ama kozaa da yabancı almadı.yerliye mal sattı.son 1-2 ay içinde..o yüzden kozal ve ipekden daha az eksi oluyor kozaa..
    yerli tutmaya uğraşıyor kozaa yı..
    gelelim sonuca 3 hissede kısa vadelileri eziyor,ezmeyede devam edebilir.o yüzden kısa vadelilerin biraz uzak durması gerek.
    çünkü kozalda büyük oyun oynuyorlar..2 hafta sürekli credit aldı,40-43 arası.ak yat sattı orda..herkes dediki ak yat satışı durunca hisse uçacak..
    ak yat durdu..credit aldıklarını satıyor kaç gündür..

yani para çıkışıda yok.ama %2 üstünde eksi.en iyi satıcı marbaş.dün aldığını satmış.ama işte kozal..

en önemlisi dogru zaman.

7.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    ipeğin en büyük derdi kozal..yabancı kozalda satıyor..onu satarken bunu almıyor,ters olur çünkü..ozamanda zaten bu hissede yerli yabancıya mal sattı,düşsün istiyor ve alta alım girmiyor..yabancıda almayınca hisse rahat rahat düşüyor.
    ama kozaa da yabancı almadı.yerliye mal sattı.son 1-2 ay içinde..o yüzden kozal ve ipekden daha az eksi oluyor kozaa..
    yerli tutmaya uğraşıyor kozaa yı..
    gelelim sonuca 3 hissede kısa vadelileri eziyor,ezmeyede devam edebilir.o yüzden kısa vadelilerin biraz uzak durması gerek.
    çünkü kozalda büyük oyun oynuyorlar..2 hafta sürekli credit aldı,40-43 arası.ak yat sattı orda..herkes dediki ak yat satışı durunca hisse uçacak..
    ak yat durdu..credit aldıklarını satıyor kaç gündür..
    Üstat peki yabancının 5.6-7 arası aldığı 8.5M. Lot durumlarında değişiklik yoksa şimdilerde zarar yazmaya başlamadımı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Üstat peki yabancının 5.6-7 arası aldığı 8.5M. Lot durumlarında değişiklik yoksa şimdilerde zarar yazmaya başlamadımı.

evet zarar yazıyorlar..ya zararına satacaklar yada vakti gelince 1 günde çıkaracaklar..ama günü nezaman geliri onlar biliyor.
    çünkü tek ipek hissesi yok.kozaa-kozalda da büssürü hesap yapıyorlar.
    şimdi gelse bunun düşmesine izin vermese yada çıkarsa bu sefer öbür 2 hissede istediğini yapamayacak.
    dün 5,53 e aldığımı bugün 5,48e sattım.niye sattım,kozala bakıyorum credit satıyor.düşürecek belli oluyor..kozal düşerken ipek yukarı gitmesi durumu binde 1 olur..oda bizi bulmayacağı için.zararın neresinden dönersen kardır kuralını çalıştırdık.
    en önemlisi dogru zaman.

Sayfa 142/964 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •