Bugün bar açılınca dünkü kapanış barına FLAT sinyali ekliyor.
Gerçekte de ben flat durumunda oluyorum.
https://i.hizliresim.com/4z7QBp.png
Printable View
Bugün bar açılınca dünkü kapanış barına FLAT sinyali ekliyor.
Gerçekte de ben flat durumunda oluyorum.
https://i.hizliresim.com/4z7QBp.png
Paradoks (cevap kimden gelecek merak ettim)
Dün pozisyonlarımı kapatmayarak exercise olmaya bıraktım, gece kendiliğinden kapandı.
Benim yüzümden karşıt pozisyonda birini de exercise olmaya mecbur bırakmış olmam gerekir.
Oysa her isteyen dün pozisyonunu kapatabilirdi.
Hilbert oteli paradoksu gibi geldi bana
yoo herkes dün pozisyonunu nasıl kapatacak birileri mecburen uzlaşma fiyatından kapatacak bekleyecek cunku senin pozu kapatman için uzlaşmaya kalacak birileri lazım o birileri eğer senin kapanan pozu aldıysa ve uzlaşmaya kalmak istimiyor başka birilerini bulması gerekecek.
vadedeki pozsiyonlar birbiriyle karlışlı oldugu için aslında 0 kontrat dönüyor gibi düşünebiliriz.
sen aldıgın pozısyon bir başkasını uzlaşma kalmaktan kurtarıyor.
dolayısıyla aslında kımse uzlaşmaya kalmıyor diyebiliriz.
sistem şöyle düşünüyor sona kalan kişiler zaten uzlaşmanın oldugu fıyattan değiş tokuşunu yapacaktı diyor. Diyelimki vade kapanmayacak olsun zaten o kişiler uzlaşmanın oldugu fıyattan birbiriyle pozisyonlarını kapatacaktı varsayıyor.
senın benım lotumu alan kişiler ise uzlaşmanın çıkaracagı fiyata önceden razı kafasınca diyorkı 110 bınde pozısyonu kapatmaya razıyım diye alıyor pozısyonu. Kimsenın bır mecburiyeti yok aslen herkes razı bır bıcımde pozisyon almış oluyor.
buda demek oluyorkı birilerinin beklentısı karşılıklı olarak uzlaşmanın oldugu fiyat.
saçmaladım mı acaba :D
daha basit ifade edersek diyelimki saat 5 uzlaşmada 110 bınden olacak varsayalım ancak ben henüz uzlaşmanın kaç binde kapanacagını bilmiyorum.
pozu aldım 110 bine gelirse kar al yaparım dedim kafamca. bir başkasıda 108 bındne şortlamış olsun ben onun lotunu aldım.
oda diyorkı 107 da kar al yapar 110 bındede stoplarım.
neyse fiyatlar hareket ediyor derken artık bitecek gün. gün bitiyor uzlaşma 110 bınden oluyor yani tam olarka benım istediğim yer 110 bındı diğerinin ise stoploss noktası 110 bindi. her iki tarafında beklentılerı gerçekleşiyor. sistemde bunu varsayıyor birileri 110 binde stoplayacaktı birileride kar al yapacaktı zaten diyor bunun uzlaşmayla olup olmamasının bir önemi yok diyor.
tahmınen uzlaşma dediğimiz şeyde toplam alış/satış maliyetine göre orta bir rakam belirleniyor her iki tarafıda memnun edecek bir ortalama belirleniyor ağırlıklandırılarak.
Böyle birşeyin mümkünatı yok.
Karşı tarafta alıcı bulamazsan satamazsın, satıcı bulamazsan alamazsın.
XU30; Viop işlemleri arasında en yüksek işlem gören piyasa olduğu için, istediğiniz gibi alıp satabiliyorsunuz,
Yani bizim işlem adetimiz xu30 da denizdeki kum tanesi gibi ve çok fazla alan satan olduğu için daha rahat pozisyon kapatabiliyorsunuz.
Sığ dediğimiz piyasalarda, özellikle emtia piyasalarında felan bukadar rahat alım satım yapamazsınız, çünkü orda istediğiniz anda spekülatörler yani alım satım yapan kişiler yoktur.
Misal gap dediğimiz şeylerin oluşmasıda bu yüzdendir, akşamdan çok kötü bi haber gelir, sabah piyasa bi açılır, aşağı doğru boşluk oluşur, bunun nedeni siz satmak istediğinizde piyasanın daha aşağı gitmesini bekleyen kişiler alış tarafına geçmezler, o fiyattanda alan kişi olmadığı için gap dediğimiz bölüm oluşur, tersi iyimser haber geldiğinde pozitif açılışlar içinde olur.
Yani kısaca her isteyen istediği zaman istediği fiyattan pozisyonu kapatamaz.
Mutlaka satan ve alan kişilerin olması lazımdır.
Fiyat hareketleride böyle oluşur, Sen kazanıyorsan mutlaka karşında kaybeden kişiler vardır,
Sen kaybediyorsan mutlaka karşı taraftan biride senin kaybettiğin parayı kazanıyordur.
Piyasa yukarı gidiyorsa mutlaka short pozisyonları zararına kapatan birileri, daha yukarı veya aşağı gideceğini düşünen başka birileri tarafından alınıyordur.
Piyasa aşagı gidiyorsada mutlaka zararına long pozisyon kapatan birileri, daha yukarı veya aşağı gideceğini düşünen başka birileri tarafından alınıyordur.
Bu piyasada bir taraf zarar etmeden de asla diğer taraf kazanamaz.
Bununla ilgili ata sözüde vardır;
Borsa kim kime korsa.
Arkadaşlar ben bir soru sorsam
akşamdan beri bir türlü beceremedim
alışta veya satışta hiç emir yoksa yı bulduramıyorum
http://666kb.com/i/dybaq5q0rrlh8vcoy.png
debugtan yazıyorum 0 diyor
Sistem.Debug(KF.ToString() + " " + CALLAF + " " + PUTAF + " " + SF + "\r\n");PHP Code:
var CALLAF = yuzeyC .BidPrice;
var CALLSF = yuzeyC .AskPrice;
var PUTAF = yuzeyP .BidPrice;
var PUTSF = yuzeyP .AskPrice;
sonuç
http://666kb.com/i/dybarn95xrwha4qo2.png
karşılığı olarak
if ((PUTAF == 0 || CALLAF == 0 ) && Vadesonu >= 4 )
{
//içine girmiyor
}
if ((PUTAF < 0.9f || CALLAF < 0.9f ) && Vadesonu >= 4 )
{
//içine girmiyor
}
bir yerde yanlış yapıyorum ama ne ?
kafam durdu :vk:
yazılı LOT yoksa dedim onuda bulduramadım :vk:
if ((PUTALot < 1 || CALLALot < 1 ) && Vadesonu >= 4 )
{
}
&& Vadesonu >= 4 mü işi bozuyor dedim onuda kaldırdım gene olmadı.
opsiyonlarla ilgili sanirim. onla ilgili herhangi bir kod yazmisligim henuz yok ama, aklima gelenleri soyleyim,
if(true) yazdiginda, if icindeki satirlar isleniyor mu emin misin ustad. belki parantez icindeki ifadeler bir sonuc dondurmuyor.
2.nci aklima gelen sey ise sartlari yuzeyp ve c yi isin icine katarak yazman gerekir gibi geldi.
ekranda 0 görünen muhtemelen "null" değeridir
if ((PUTAF !> 0 || CALLAF !> 0 ) && Vadesonu >= 4 )
şeklinde deneyebilirsiniz
ideal i kapadım, tam bilgisayarıda kapatıp gidiyordum
mesajınızı gördüm geri açtım
sabaha kadar kafama takılacağına deneyip bakayım.
teşekkürler.
edit....:
if ((PUTAF !> 0 || CALLAF !> 0 ) && Vadesonu >= 4 )
!> ler hata verdi
== null dedim
== true
== false
hiç birini kabul etmedi
yarına ve sonrasına kalsın
iyi geceler.
selamlar formüle bir seviye geçilirken degil döndügünde sinyal üretmesi için nasıl yazmalıyım örnek rsi 69 yukarı geçilirken degil aşşagı geçilirken satacak erhan bey veya diger arkadaşlar yazarsa sevinirim saygılar iyi kazançlar
if( RSI[sonbar] < 96 && Sistem.Yon != "S" )
{
Emirler...
}
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten yazmışlarda açıklamasını yapayım
rsi[i-1]>=69 && rsi[i]<69
rsi verdiğin isim
[i-1] bir önceki bar i-2 olsaydı 2 önceki bar olacaktı i-3 3 önceki bar.
>=69 büyük eşitse 69 dan yani rsi bir önceki barda 69 veya 69 dan büyük ise
&& "ve" bunun anlamı "ve" demek
rsi senin verdiğin isim rsi ye verdiğin isim.
[i] Şimdiki bar demek. yani oluşan bar şu andaki bar anlamında.
< 69 küçükse 69 dan.
...........işlemi yap x i 1 yap vesaire gerisi sende zaten.
yani ne demek istedik bir önceki barda rsi yukarı cıkmıs ve şimdiki barda aşağı inmişse koşul tamamdır dedik. (bunu gözünde canlandır.)
burada once yukarı kesıp sonra aşağı inmesini sağlattırdıgımız en önemli yer [i-1] bir önceki bar şuraya çıkmış [i] şimdiki bardada şuraya inmiş olsun demek istedik. araya "ve" koyduk çünkü iki koşulunda gerçekleşmesi gerekiyor.
keşke bütün kodlar böyle anlatılsa.......... :D
Tiberius
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konu dışı olacak ancak borsa ve algoritma işlerinden sonra ikinci bir hobim.
e-spor yarış.
hızı ve arabaları hep sevmişimdir. bir adet direksiyon gaz fren ve debriyaj setiyle sanal yarışlar yapıyoruz.
3 yarışımız daha kaldı
6:12 ;)
https://www.youtube.com/watch?v=A746...ature=youtu.be
cevaplar için çok teşekkürler bol kazançlar
merhaba...
acaba maske olarak sistem adı girip
aşağıdaki satırları optimize yapan kod oluşturma imkanı var mı?
var GrafikSistemAd= "TOM2";
satış emirlerini (WR[i] > -50 ......
alış emirlerini (WR[i] < -50 ......
bölgelerinde gerçekleştir.
Fiyat tepe veya dip noktasını kırarsa Stop And Reverse yap
(5 dk grafik için örnek)
HHi] > HH[i - 10] * 1.002
LL[i] < LL[i - 10] * 0.998
https://i.hizliresim.com/nlvgMV.jpg
Tek lotla serüvenim devam ediyor.
Forum sayfamızı canlı tutmak için,
Her haftasonu yayınlamayı düşünüyorum, tabi sizin için bi mahsuru yoksa.
Merhaba,
İdeal in bu sistem performans tablosunun hazır bir kodu var mı? Ya da buna benzer bir tablo kodu. Bu tabloya kendime göre bir kaç sütün daha ekleyip bir tablo oluşturmak istiyorum ama böyle bir tabloyu baştan yapabilmem mümkün değil. Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla,
Celal Can KARA
Ek 20646
UserDLL kullanarak istediğiniz gibi kendinize ait bir form tasarlayabilirsiniz ve kodlamasını yapabilirsiniz.Fakat bunu yapabilmeniz için VS(Virsual Studio) ile C# bilmeniz gerekiyor.
Bu linkten UserDLL nasıl oluşturulur bakabilirsiniz.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=615&page=124
Buda benim kendi yapmış olduğumu kendim kullandığım sorgu formu.
https://i.hizliresim.com/Z3rE1k.jpg
Neler yapıyorsunuz D2 bey ?
YKOC ile benim referans sistem.
Puanını 7ye yükselttim.
Tamamı gerçek sinyal.
https://i.hizliresim.com/Q2k7NG.png
Merhaba, detay tabloyu oluşturmak zor değil. user ve lib.cs olmadan da yapabilirsiniz.
aşağıdaki kod biraz karışık olduğu için işinize yaramayacaktı, resim olarak ekledim ilgili kısmı.
nasıl yapılacağı çok net anlaşılıyor ama.
idealde Sistem.Tablo var, kullanımını forumda bulursunuz.
siz hesaplanmış değerleri idealin tablosuna ekleyip, tabloyu ekranda görebilirsiniz.
aşağıdaki örnek de hesaplamada kayma ve komisyonda var. çıkarabilirsiniz bunları.kolonlara indikatör değeri vb. eklenebilir kolayca.
https://image.prntscr.com/image/sckI...QPRzzxyJfQ.png
siz neden ihtiyaç duydunuz buna?
ben geçmişte segment analizi yapmak için,
seviyeli sistemlerde aylık net yüzdeleri görmek için,
birde net optimizasyon yapabilmek için ihtiyaç duydum.
Optimizasyon Modülü bize en çok para kazandırmış (gerçekçi) değerleri vermiyor.
Sebebi brüt puana göre sıralama yapması ve daha yüksek brüt puan alarak "önce" listeye girmiş varyasyonların en çok net puan kazandıran varyasyonların listeye girmesini "engellemesi".Optimizasyon Modülünde kayma ve komisyon girişleri olsaydı çözülürdü bu.
optimizasyonda hesaplamaya komisyon+kayma dahil etmek için sistem.seviye kullanabilirsiniz . örneğin 50 puan kom+kayma için giriş çıkış seviyelerini 50 puan öteye seviye ile atabilirsiniz.
ancak ideal eldeki en iyi trade aracı olmasına rağmen optimizasyoda bazı eksikler var.
zaman içindeki portfoy artışını görmelisiniz
sadece max drawdownı değil diğer irili ufaklı kötü dönemleri görmelisiniz
marj kullanımını optimze edebilmelisiniz
işlem bazında mfe mae ( en yüksek kar , en yüksek zarar) gibi bilgileri görüp kullanabilmelisiniz
programlamayı bilsem neler neler yaratacamda olmuyor işte.
Optimizasyon kısmında eksikler var evet yarar sağlamıyor nasıl yarar saglamıyor puanı bürüt hesaplaması en büyük sorunu 999999999 işlemi sistemi en yüksek karı üreten olarak gösteriyor. fakat gerçekte bu sistemi kullanmayız.
belirli bir sınıra kadar gösteriyor gerisini alt taraftan siliyor. haliyle belki az işlemli ama iyi sistemleri ayıklayamamış oluyoruz vesair.
Buradan ideal yöneticilerimize seslenelim bu konuda:
Optimizasyon penceresini işe yarar hale getirmek için öneriler;
1-Bileşke sistem getiri penceresindeki kayma bölümü aynı şekilde optimizasyon penceresinin bir yerine iliştirilmeli. Sadece bunu eklmek bile optimiasyon penceresini işlevsel bir hale getirecektir.
2-getiri eğrisinin stabilitesiyle ilgili bir kaç parametre kolonu daha eklenmeli karlı işlem yüzdesi pf oranı gibi değerlerde eklenmeli.
3-bazı gereksiz parametreler çıkartılabilir zararlı işlem sayısı karlı işlem sayısı gibi boş yere yer kaplamasın diye.
4-parametre haritası büyük kodlama gerektirebilir ancak dagılımın hangi parametrelerde daha iyi sonuçlar yarattığı sistemlerin gelecekte başarılı olup olmayacağı konusunda bize fikir verecektir bu harita.
seviye kaydırmak da çözer evet. belirttiğiniz gibi başka şeylerde var.
işte genel olarak hepsi için şöyle bir özel çözüm var;
performansın üst bilgileri ve detay tablosunu hesaplayıp döndüren özel metodları yazdık ise,
normal bir sistemi hiç optimize kalıbına sokmadan lib yada usera aldık. param olarak optimize değerleri alacak hale soktuk :)
orjinal getirihesapla kodu yerine GetirihesaplaYeniyi yazdık.sistemi içeren metodun performans verilerini return yada out ile göndermesini sağladık. artık bu sistemi sistem getir ile çağırıp istediğimiz şekilde optimize verisi yazıp okuyabilir oluyoruz.
ben kod bilgim olmadığımdan başka bir program kullanıyorum , data aktarma , aynı sistemi iki taraf arasında tekrar yazma gibi sorunlar var ama başka çare yok
aşağıda örnek bir equity curve ve drawdown tablo görüntüsü var (örnekte yüksek marj kullanılmış)
drawdown altında en son portfoy yükseğinden kaç bar uzakta tablosu özellikle yardımcı
Ek 20675
Ek 20676
bir sistemimin çalışması uzun zaman aldığından robot olarak kullanamıyorum. lib.cs kullanmak çalışmayı hangi oranda hızlandırır?
Optimizasyon modülündeki eksiklikler nedeniyle kendi uygulamamı yazmak zorunda kaldım.
https://i.hizliresim.com/moVm10.png
MDD sonrası bar sayısına benzer bir parametre bende de var. Yeni yüksek yapmak için geçen en uzun süreyi hesaplıyorum. Resimde MaxDaysToNewHigh kolonuna denk geliyor. Hatta bu değerin kare kökünü kara(Profit) bölüp Caca adını verdiğim oranı hesaplıyorum ve sistem belirlerken kullanıyorum. Yani en çok kar getiren ve en kısa sürede yeni yüksek yapan sistemi bulmak için faydalı oluyor. Bununla birlikte Sharpe ve Sortino da faydalı oranlar. Malesef bunlar iDeal'de mevcut değil.
Fiyat ve hacim...
Bunlar en temel ve en gercekci indikatorlerdir.
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen gün bende maliyet ve kaymayı fiyata göre belirleyip daha gerçekçi şekilde optimize yapmak istedim ama fiyatı düşük enstrümanlarda çalışırken virgülden sonraki rakamın Sistem Performansı bölümünde yuvarlandığını gördüm örneğin kayma + komisyon = 0.007 ve alış seviyesi 5.05 ise performans bölümünde 5.06 -yada 5.05 çok dikkat etmedim- gözüküyor. Değişkene bağlayıp float yaptım yine aynı oldu.
+
https://i.hizliresim.com/pbqB8N.png
Bugün eski verilerim kayboldu artık okumuyor daha önce başına gelen var mı ? :Sad:
sisteme entegre edebılecegımız şekilde şunun bir şablonu varmı rica etsem ? kz de aylık olabılır birde kayma girebilirsek iyi olacak :D
https://i.hizliresim.com/oXPrV9.png
Trend Filter
https://image.prntscr.com/image/1ED6...k8k9OxLzJg.pngPHP Code:
//Ayarlar
bool SistemIsmiGoster = true;
bool GetiriTarihcesiGoster = true;
bool DetayPerformans = true;
string GetiriTarih = "01.01.2000";
float GetiriKayma = 0.0f;
//Veriler
var V = Sistem.GrafikVerileri ;
var C = Sistem.GrafikFiyatOku(V, "Kapanis" ) ;
var O = Sistem.GrafikFiyatOku(V, "Açılış" ) ;
//İndikatörler
var HH = Sistem.HHV(90, "Yuksek");
var LL = Sistem.LLV(90, "Dusuk");
var MAC= Sistem.MA(C, "Simple", 1440);
var MAO = Sistem.MA(O, "Simple", 1440);
//Strateji
var SonYon = "";
for (int i = 100; i < V.Count; i++)
{
if ( SonYon != "A" && MAO[i]< MAC[i] && C[i] > HH[i-1] ) { Sistem.Yon[i] = "A"; SonYon = Sistem.Yon[i]; }
else if ( SonYon != "S" && MAO[i]> MAC[i] && C[i] < LL[i-1] ) { Sistem.Yon[i] = "S"; SonYon = Sistem.Yon[i]; }
}
//Çizgiler
Sistem.Cizgiler[6].Deger = MAC; //Panel 1
Sistem.Cizgiler[7].Deger = MAO ; //Panel 1
//Getiri Hesapla-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
if (GetiriTarihcesiGoster || DetayPerformans)
{
DateTime dateBaslangicTarih = (DateTime.ParseExact(GetiriTarih, "dd.MM.yyyy", System.Globalization.CultureInfo.CurrentCulture) > V[0].Date) ? (DateTime.ParseExact(GetiriTarih, "dd.MM.yyyy", System.Globalization.CultureInfo.CurrentCulture)) : V[0].Date;
Sistem.GetiriHesapla(dateBaslangicTarih.ToString("dd.MM.yyyy"), GetiriKayma); Sistem.Cizgiler[1].Deger = Sistem.GetiriKZ;
int ilksatirY = 33;
var Sure = ((DateTime.Now - dateBaslangicTarih).TotalDays / 30.4);
var SureTxt = Sure.ToString("0.0");
var kzSure = Sistem.GetiriKZGunSonu[Sistem.GetiriKZGunSonu.Count - 1].ToString("0.0");
var kzbugun = (Sistem.GetiriKZGunSonu[Sistem.GetiriKZGunSonu.Count - 1] - Sistem.GetiriKZGun[Sistem.GetiriKZGun.Count - 1]).ToString("0.0");
var kzbuay = Sistem.GetiriBuAy.ToString("0.0");
var kz30 = Sistem.GetiriBirAy.ToString("0.0");
string ToplamIslem = Sistem.GetiriToplamIslem.ToString("0");
string OrtalamaIslem = (((double)Sistem.GetiriToplamIslem) / Sure).ToString("0");
var KarliIslemOran = Sistem.GetiriKarIslemOran.ToString("0.00");
var MutluGun = Sistem.GetiriMutluGun.ToString();
var MutsuzGun = Sistem.GetiriMutsuzGun.ToString();
Sistem.GetiriMaxDDHesapla(GetiriTarih ,DateTime.Now.ToString("dd.MM.yyyy"));
var MaxDD = Sistem.GetiriMaxDD.ToString("0.0");
var MaxDDTarihi = Sistem.GetiriMaxDDTarih.ToString("dd.MM.yyyy");
var KazandiranIslem = Sistem.GetiriKarIslem.ToString("0");
var KaybettirenIslem = Sistem.GetiriZararIslem.ToString("0");
var GetiriKarMiktar = Sistem.GetiriKarMiktar.ToString("0.0");
var GetiriZararMiktar = Sistem.GetiriZararMiktar.ToString("0.0");
var ProfitFactor = Sistem.ProfitFactor.ToString("0.00");
//Getiri Çizgileri
Sistem.Cizgiler[0].Deger = Sistem.GetiriKZGun; Sistem.Cizgiler[0].Aciklama = "Gün KZ"; Sistem.Cizgiler[0].ActiveBool = true;
Sistem.Cizgiler[1].Deger = Sistem.GetiriKZGunSonu;Sistem.Cizgiler[1].Aciklama = "Gün Sonu KZ"; Sistem.Cizgiler[1].ActiveBool = true;
Sistem.DolguEkle(0, 1, Color.Red, Color.Lime);
Sistem.Cizgiler[2].Deger = Sistem.GetiriKZAy; Sistem.Cizgiler[2].Aciklama = "Aylık Getiri"; Sistem.Cizgiler[2].ActiveBool = true;
Sistem.Cizgiler[3].Deger = Sistem.GetiriKZAyNet; Sistem.Cizgiler[3].Aciklama = "Aylık Getiri Net"; Sistem.Cizgiler[3].Panel = 3;
Sistem.Cizgiler[4].Deger = Sistem.Liste(0); Sistem.Cizgiler[4].Aciklama = "0"; Sistem.Cizgiler[4].Panel = 3;
Sistem.DolguEkle(4, 3, Color.Red, Color.Lime);
if (GetiriTarihcesiGoster)
{
var Date2Ay = DateTime.Now.AddDays(-60);
var Date2AyBarNo = 0;
for (int i = V.Count - 1; i > 0; i--)
{
if (V[i].Date <= Date2Ay)
{
Date2AyBarNo = i;
break;
}
}
var kz60 = (Sistem.GetiriKZ[Sistem.GetiriKZ.Count - 1] - Sistem.GetiriKZ[Date2AyBarNo]).ToString("0.0"); ;
var Date3Ay = DateTime.Now.AddDays(-90);
var Date3AyBarNo = 0;
{
if (V[i].Date <= Date3Ay)
{
Date3AyBarNo = i;
break;
}
}
var kz90 = (Sistem.GetiriKZ[Sistem.GetiriKZ.Count - 1] - Sistem.GetiriKZ[Date3AyBarNo]).ToString("0.0"); ;
var Date6Ay = DateTime.Now.AddDays(-180);
var Date6AyBarNo = 0;
{
if (V[i].Date <= Date6Ay)
{
Date6AyBarNo = i;
break;
}
}
var kz180 = (Sistem.GetiriKZ[Sistem.GetiriKZ.Count - 1] - Sistem.GetiriKZ[Date6AyBarNo]).ToString("0.0"); ;
string Labels = SureTxt + " Ay" + Environment.NewLine +
"Bugün" + Environment.NewLine +
"Bu Ay" + Environment.NewLine +
"30 Gün" + Environment.NewLine +
"60 Gün" + Environment.NewLine +
"90 Gün" + Environment.NewLine +
"180 Gün";
string Results = kzSure + Environment.NewLine +
kzbugun + Environment.NewLine +
kzbuay + Environment.NewLine +
kz30 + Environment.NewLine +
kz60 + Environment.NewLine +
kz90 + Environment.NewLine +
kz180;
Sistem.Dortgen(2, 10, ilksatirY - 8, 130, 130, Color.Black, Color.Black, Color.White);
Sistem.GradientYaziEkle(Labels, 2, 20, ilksatirY, Color.White, Color.White, "Tahoma", 10);
Sistem.GradientYaziEkle(Results, 2, 90, ilksatirY, Color.Yellow, Color.DarkOrange, "Tahoma", 10);
}
//Performans Detayı-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
if(DetayPerformans)
{
string Labels2 =
"İslem / Ortalama" + Environment.NewLine +
"Karlı İşlem Oranı" + Environment.NewLine +
"Profit Factor" + Environment.NewLine +
"Mutlu Gün" + Environment.NewLine +
"Mutsuz Gün" + Environment.NewLine +
"MaxDD" + Environment.NewLine +
"MaxDD Tarihi";
string Results2 = ToplamIslem + " / " + OrtalamaIslem + Environment.NewLine +
"%" + KarliIslemOran + Environment.NewLine +
ProfitFactor + Environment.NewLine +
MutluGun + Environment.NewLine +
MutsuzGun + Environment.NewLine +
MaxDD + Environment.NewLine +
MaxDDTarihi;
Sistem.Dortgen(2, 150, ilksatirY - 8, 220, 130, Color.Black, Color.Black, Color.White);
Sistem.GradientYaziEkle(Labels2, 2, 160, ilksatirY, Color.White, Color.White, "Tahoma", 10);
Sistem.GradientYaziEkle(Results2, 2, 285, ilksatirY, Color.Yellow, Color.DarkOrange, "Tahoma", 10);
}
}
//Sistem Adı-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
if (SistemIsmiGoster)
{
Sistem.Dortgen(1, 160, 42, 145, 98, Color.Yellow, Color.Orange, Color.Orange);
//Sistem.ResimEkle(@"logo1.png", 1, 161, 48);
Sistem.ZeminYazisiEkle(
" A1"
, 1, 160, 75, Sistem.Renk(250, 49, 49, 49), "Tahoma", 24
);
}
//-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://image.prntscr.com/image/HDS8...LeC9gt-g0w.png
eywallah orhan hocam.