Sayfa 137/350 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma 2

1. eywallah farkındayım ykoç hocam ;)

benim yöntemler teoriler sizin sistemlerde iyi sonuçlar vermez büyük ihtimalle zaten habıre yukarı gıden bir sistem dogru duzgun rısk barındırmadıgı için sanırım sizlerde iyileşme saglamaz. Ne yapsak sizinkinin yakınından geçmez ama bir nebze iyileştirsek yeter.

şu teori beni biraz heyecanlandırdı sizlerlede paylaşmak isterim. Tabi testler bitmedi henüz ama bir kaç örnekle teorinin başarısını göstermek istiyorum.

sıradan herhangibir sistem yaratıp içine teoriyi ilave ettiğimizde aynı sistemler olması rağmen nasıl bir değişim gösterdiğini anlatmaya calısıyorum

her ikiside aynı sistem birisi stock diğeri ise teorinin kısmen eklenmiş hali.

resimag.com/p1/54a0d5d205.png
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    Eyvallah Erhan, sistemleri belli bir noktaya getirdik, artık hiç açıp bakmıyorum ekranı ne yapmış robotlar diye, akşamdan grafiği inceliyorum sadece.

Tiberius üstadın paylaştığı kod hızlı seriden, güncel görüntüsü aşağıda, aylık 50 civarı işleme çıkabiliyor duruma göre. Diğer hızlı işlemlilerden birisini daha ekledim. Bu aralar indikatör kullanmadan sistem yapmaya yoğunlaştım, Aylık 60-80 arası işlemle kabul edilebilir düzeye çıkar diye umuyorum.

Bu arada dikkatli ol , sende hedeflerden birisin biliyorsun, geçenlerde KOSA değinmiş , bende burayı izleyen veya yazanlardan birisinin bu olayın içinde olduğunu biliyorum. Zaman

ykoc hocam hedef derken mehtap hanimin yazilarini hatirladim.. kim niye hedef seciyor . neler donuyor.
    bang bang you shot me down..

3.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku

Bu arada dikkatli ol , sende hedeflerden birisin biliyorsun, geçenlerde KOSA değinmiş , bende burayı izleyen veya yazanlardan birisinin bu olayın içinde olduğunu biliyorum. Zaman
    Bakın arkadaşlar dünyada taştan olmayan ve kimsenin senden alamayacağı bazı şeyler vardır.

içinden alamayacaklar ve dokunamayacakları bazı şeyler asla dokunamazlar.

UMUT!

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

4.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku

Bu aralar indikatör kullanmadan sistem yapmaya yoğunlaştım, Aylık 60-80 arası işlemle kabul edilebilir düzeye çıkar diye umuyorum.

ykoc Hocam,

İndicatör yerine ne kullanıyorsunuz.Merak ettim de.

5.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    ykoc Hocam,

İndicatör yerine ne kullanıyorsunuz.Merak ettim de.
    Bu sistemler klasik indikatörlerle yapılmış, diğer konu henüz ar-ge düzeyinde, fiyat hareketine göre bir şeyler yapıcaz diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Göktürk Yazıyı Oku

10. ayın 12 sinden itibaren;

Son ana kadar güzel gittik, son 3-4 iş gününde saçmalık, aslında kendi hatamda oldu ama neyse,

Yeni bir ay yeni umutlar,
    Bundan sonra her haftasonu kar-zarar raporumu koymayı düşünüyorum,
    Sizlerde durumlar nasıl?
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

7.  Alıntı Originally Posted by matador38 Yazıyı Oku
    Not: her işlem için 50 puan düşülmüştür. Ayrıca sinyallerin kurumdaki gerçekleşme fiyatları işlenerek tablo oluşturulmuştur.
    sistem ortalaması zararda ancak ben portföyde kar yazdım. neden böyle olduğu ağustos açıklamasında var

Not: her işlem için 50 puan düşülmüştür. Ayrıca sinyallerin kurumdaki gerçekleşme fiyatları işlenerek tablo oluşturulmuştur.

8.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    Bu sistemler klasik indikatörlerle yapılmış, diğer konu henüz ar-ge düzeyinde, fiyat hareketine göre bir şeyler yapıcaz diye düşünüyorum.
    Indikatör kullanmadan yapilan sistemlerde gecikme az ve kontrol edilebilir oluyor, ben de sistemlerimde mumkun oldugunca indikator kullanmamaya calisiyorum...

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 137/350 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •