Tavana kadar kaç lot var acaba? Yanlýþlýkla tahtayý cizeriz mazallah :) sonra kaça basacaklarini þaþýrýrlar.
Printable View
Tavana kadar kaç lot var acaba? Yanlýþlýkla tahtayý cizeriz mazallah :) sonra kaça basacaklarini þaþýrýrlar.
Bilançoya kadar meydan boþ oynatsinlar atlarini. Üst üste 4 ceyrektir kar açýklýyor ve ozsermaye artýyor. Peki hissenin yýllýk deðiþimi ne? 0
Mantýklý mý?
satýcý tarafý toplu hep hayýrlýsý hacim de yüksek genel takas gönderecek kimse yok mu
momentuma bakýlýrsa þu saatte 134 kapýsý açýk..
ama 144 de tutunabilir de..
bence ihtimal %50
Borsa sert satýþ mi yedi???
Dip dediðiniz yer 40 tl ise bu fiyat kaç senesinde görüldü???
Bu þirketin temel analizi hakkýnda en ufak bir bilginiz var mý???
Sýnýrlý teknik indikatorlerle, hem de böylesi sýð bir hissede fiyat hedefi belirlemek ne kadar doðru???
sn. LVNT sert satýþ yerse diye yazdým..
2014 de görmüþ 40 larý..
benim takibimdeydi düþerken..
þu an borsadan evvel tepkisini yapmýþ gözüküyor..134 e gelmesi için aþýrý bir analize gerek yok..yapmayada bilir ama yapabilecek karakterde bir kaðýt bu..
bu kaðýdý aylýk takip etmek lazým..aylýklarda al vermediði sürece dip görülmüþtür diyemezsiniz, en azýndan göstergeler öyle diyor..
temel analize çoðu kaðýtta itibar edilmemeli..
Sn KARADUMAN,
6 aylýk gelsin , bu arada siz biraz daha araþtýrýn 2014 den sonra neler olmuþ?
Temel mi? teknik mi ? Konjonktur mu?sonra tartýþalým.
Þimdilik kendi yorumumu yazmýyorum, görüþlerinize de saygý duyuyorum ancak katýlmýyorum.
valla ben gördüðüme inanýrým..bu kaðýdýn düþüþünü gördüm sanýrým o yýllarda gözaltýna alýnmýþtý..
nasýl olur dedim kendime..
4 yýlda tabikide çok þey deðiþmiþtir.. ama 4 yýl öncede yaþanmýþtýr bunlar..
Þuan 50 seviyelerine götüreceklerini pek düþünmüyorum C grubu mevzusu var. Zaten yýllarca çýkmak için uðraþtý ordan. Yalnýz operasyon bittiyse daha da zor götürürler onu biliyorum iþte. Buna haber gelmezse bu seviyeler de takýlýr iþte. 3-5 kuruþa tamah ediyorlar koskoca dev firma yazýk. düþüncem bu yönde. yatýrým tavsiyesi deðil ya da al sat demiyorum.
😀 😀 😀 😀 😀izleyelim görelim o zaman.
olur olmaz bilemeyiz tabiki..ben temel analizi inkar etmem ama tekniðe daha çok güvenirim..
bu kaðýt eðer daha aþaðýlarda taban yapmazsa zorlanýr yukarý için..yaparsa hedef belli..
herkesin kendi kararý tabiki..araþtýracaksnýz inceleyeceksiniz..
sadece kar açýkladý diye kaðýt uçmaz..
bakalým devamý gelecek mi..
nerden bilelim göstermelik olmadýðýný..
çünkü borsanýn önünde satýþ ihtimali var..
uçan kuþ dahi kurtulamaz bu satýþtan
Ýþte ben de onu diyorum, biraz daha arastiriniz. Cevabý bulacaksýnýz.
para tekniði bozar paradan haber verin
valla ben 70 e gelirse araþtýrýrým, yoksa araþtýrmayacam..
dua edin borsa 80 lere gelmesin..
öyledir, ama niyetleri varsa öyledir..
çoðunlukla teknik önden gider arkadan haber ve para tekniði destekler..
hýrsýz kaðýtlarý ayrý tutuyorum..
dediðim gibi aylýk ala yaklaþmýþken 180- 190 lardan 140 lara düþtü, yani þu an yukarý istenmiyor..
aylýklar hala sýnýrda..
bana göre olgunlaþmayan yarýda kalan dip var elimizde..yukarý hareket kaçmýyor ya..:)
Persembe günü yapýlan zirveye 56.5 tl uzaktayiz, eðleniyor muyuz?
Anlaþýlan Kent bu yýlký çýkýþýný tamamladý...Yeni çýkýþ baþka bahara..
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskiden olsa tam kent gýda havasý derdim ama þimdi ortalýk bir milyon:)
http://share.matriksdata.com/share.a...07161622416921
Piyasadaki senet sayýsý çok az o yüzden Bayram önceleri çok kolay spekülatif hareketlere sahne olabiliyor. Daha çok Ramazan öncesi yapýyor bu tarz hareketler sonrasý malum zaten. Sermaye arttýrýmý yapmadýðý sürece çöpten farký yok. Bu kadar büyük yatýrýma ve kara göre öyle olmuyor mu zaten :) sonuç olarak bu seneti alan beklenti için alýr o da ne zaman olur belli deðil. 10 senedir ayný terane. Para kazanmak isteyene senet çok sözün özü :)
Sn filozof; sn rüyamýnrüyasý 10 senedir burada. Bence sözlerini yabana atma..
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakalýmýz yok ki ortak :) ne diyim. Bu hafta bi düzeltme bekliyorum bakalým ne yapacak. Ucuz kaldý gibi. Görelim tahta yapýcý ne yapacak. Uzun vade de bekletmeye bekletecek gene ama voleyi vuran da saðlam vuracak gel gör ki ne zaman olacak. Hatýrý sayýda üzmeyecek kadar malla bekliyoruz bakalým.
Kalorisiz gerçek þeker yakýnda piyasada... (Þiþmanlatmýyor, diyabete yol açmýyor)
18.07.2018 - 16:50
Kalorisiz gerçek þeker... Tatlýseverlerin hayallerini süsleyen bu yeni tatlandýrýcý kýsa süre içinde piyasada olacak. Almanya'daki araþtýrmacýlar, "nadir þeker" olarak sýnýflandýrýlan "alüloz" adlý þekeri ucuz ve kolayca üretmenin bir yolunu bulduklarýný açýkladý.
þekerle, çikolatayla nereye kadar:)
bu kaðýt 40 lardan geldi unutmayýn..
eðer borsa tepkiden sonra yeni dip arayýþýna girerse 3-5 ay sonra izlemek lazým bunu..