Sayfa 144/650 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Teşekkürler Sn. Filozof.Bu dönem sonrasında ihracatçı şirketler listesine de gireceğimizi umuyorum.
    41 milyon dolar daha da artacaktır ve umarım bilançoda da bunu görürüz.

2.  Alıntı Originally Posted by LVNT Yazıyı Oku
    Teşekkürler Sn. Filozof.Bu dönem sonrasında ihracatçı şirketler listesine de gireceğimizi umuyorum.
    41 milyon dolar daha da artacaktır ve umarım bilançoda da bunu görürüz.
    KENT listede var mı?Nerede göremedim.
    Ha tamam gördüm.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,800
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,800
    eskiden olsa tam kent gıda havası derdim ama şimdi ortalık bir milyon

http://share.matriksdata.com/share.a...07161622416921
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    eskiden olsa tam kent gıda havası derdim ama şimdi ortalık bir milyon

http://share.matriksdata.com/share.a...07161622416921
    Operasyon bitti gibi görünüyor. Herhangi bir haber gelmezse 2019 Ramazan'a kadar takılır kafasına göre bu seviyelerde.
    Duhul 2009..

6.  Alıntı Originally Posted by ruyaminruyasi Yazıyı Oku
    Operasyon bitti gibi görünüyor. Herhangi bir haber gelmezse 2019 Ramazan'a kadar takılır kafasına göre bu seviyelerde.
    198 hareketi Ramazan dolayisiyla doldur boşalt mi? Kurban bayraminda gol olur mu?
    Hareket etmesi icin ne gibi bir haber gelebilir sizce?

7.  Alıntı Originally Posted by LVNT Yazıyı Oku
    198 hareketi Ramazan dolayisiyla doldur boşalt mi? Kurban bayraminda gol olur mu?
    Hareket etmesi icin ne gibi bir haber gelebilir sizce?
    Piyasadaki senet sayısı çok az o yüzden Bayram önceleri çok kolay spekülatif hareketlere sahne olabiliyor. Daha çok Ramazan öncesi yapıyor bu tarz hareketler sonrası malum zaten. Sermaye arttırımı yapmadığı sürece çöpten farkı yok. Bu kadar büyük yatırıma ve kara göre öyle olmuyor mu zaten sonuç olarak bu seneti alan beklenti için alır o da ne zaman olur belli değil. 10 senedir aynı terane. Para kazanmak isteyene senet çok sözün özü
    Duhul 2009..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,800
     Alıntı Originally Posted by ruyaminruyasi Yazıyı Oku
    Piyasadaki senet sayısı çok az o yüzden Bayram önceleri çok kolay spekülatif hareketlere sahne olabiliyor. Daha çok Ramazan öncesi yapıyor bu tarz hareketler sonrası malum zaten. Sermaye arttırımı yapmadığı sürece çöpten farkı yok. Bu kadar büyük yatırıma ve kara göre öyle olmuyor mu zaten sonuç olarak bu seneti alan beklenti için alır o da ne zaman olur belli değil. 10 senedir aynı terane. Para kazanmak isteyene senet çok sözün özü
    sizi de kandırmışlar bu kağıttan bir şey olmaz diye

Sayfa 144/650 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •