Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bugün yarýn yüzde 20 yapmasý lazým Konya karton egeen doco bfren hepsi gitti en ucuz kent kaldý ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu senet sýð senet ve belli bir grubun elinde. Caný istemezse kimse götüremez ya da kendilerinden izinsiz götürtmezler sýkýysa götürsünler. Diðer senetlerin bununla yakýndan uzaktan alakasý yok yani. Tahta dandik bir tahta beklentisi olmayan için alýnacak bir senet deðil. Düþüncelerim beni baðlar yatýrým tavsiyesi yapmadým. Benim beklentim ya kottan çýkmasý ya da sermaye arttýrýmý. O yüzden üzmeyecek kadar portföyde duruyor isterse çöp olsun unuttum bile lot sayýmý![]()
Duhul 2009..
Kent , Find your russian women !!!
Banvit gýda kervt gýdaGýda endeksi kenti de gýdýklasa
Þaka bir yana olacak bir þeyler
128.5 üzerine atarsa hareketler hýzlanýr.
Yer Ýmleri