mıllet akılanmıs kımse kalmamaıs yerlı mıllı otaya doncek bu vesbede
Printable View
mıllet akılanmıs kımse kalmamaıs yerlı mıllı otaya doncek bu vesbede
Daewoo belli olsa da düşecekse buralardan düşsün bari
böyle giderse haber açıklanana kadar Düşecek ve olumsuz olursa da daha alçaktan çok aşağılarda bulacağız kendimizi
Daewoo haberlerini yok sayın bence hissenin diğer dinamiklerine göre hareket edin. Daewoo olsa da olur olmasa da. Hatta olmazsa benim için daha iyi satın alma için finansman ihtiyacı doğacak onun bide faizi çıkacak. Bence güzel bi yerden kapattı.10,45 den sattıklarımı 9,67 ortalama ile yerine koydum maliyetimi 9,33' e düşürmüş oldum. 9,63 tutmazsa sırasıyla 9,25-9,14-8,90 beklerim en kötü senaryoda 7,50. Her destek seviyesinden de maliyet düşürebilirsem düşürürüm. Bu hissenin hikayesine ve geleceğine güveniyorum. Düşüncelerim beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir...
2 günlük kayak tatil kaçamağına geldim bugün izleyemedim, yarında izlemicem.... ama pasifte alışlarımdan bir kısmı gelmiş... 2 gün önceki takaslardaki değişimde , satanlar tahmin ettiğim gibi emeklilik ve yatırım fonları ağırlıkta.... tahminimce bu son 2 günlük geri geliştede satanlar onlar.... Alıcılar ÇAKALLAR !!!! Ya bu Emeklillik fonları neden satarlar iyi senedi ? 12 ortalama ile aldınız 10 dan satıyorsunuz !!!! kime paralar kazandırıyorsunuz !!!! Halbuki adı üstünde emeklilik fonu , alıcan iyi senedi tutucan 10 sene millet para kazansın .. emeklilikleri garanti olsun , ama niyet üçkağıt ve dolandırıcılık !!!!
Neyse işimize bakalım , Daewoo olsada olmasada VESBE ciyiz.... Vesbe gibi kar ve büyümesi ve temettüsü olan 6-7 senetten sepet yaptım..... Mayıs ta temettüleri toplar , gereğini yaparız.... Ne de olsa her senet bir gün gerçek ederini bulur.... Kaptırdığım pozisyonların bir kısmını geri koydum... Ama hala eksideyim..... Yani geri gelişler benim için alım fırsatıdır....... Spek seninle dansa kaldığımız yerden devam yeni yılda :)
-------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir...
Üstad sağlam temettü veren ve beklentin olan hisseleri yazarsan sevinirim. Bende yeni takibe başladım. Yanlış pozisyon almayalım. Birde sirketler mayista temmetu veriyor Nisan'da alsak Mayıs'ta bizede temettü verirler mi tşk.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettu dağıtmadan 1 gun once bile alsan temettuyu alirsin[emoji106]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sağlam temettü veren senetler , TUPRS (AYGAZ da takibimde) , PETUN , ADANA A , (C de ucuz kaldı ama temettünün %56 sini A dağıtıyor) VESBE ,
şu an VESBE , PETUN , ve yine bilançoları itibariyle gelecekte beklentim olan , büyüyen ve rasyolarında ışık gördüğüm KORDSA , SILVER , DURDO ve ALARK hisseleri ..... GYO lardan da TRGYO dikkat çekiyor.... Bu şekilde portföyüm var....
Marketler zincirinde ucuz kalmış 2 senet var Bizim ve Adese bunlarda sabırla uzun vade bekleyende para kazanabilir gibi..... ama ne zaman harekete geçerler o meçhul......
------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....
Tşk ederim dostum.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sürekli vurgun vurgun
9,80 --> 9,50
böyle bir kaldır indir yok
sessizlik var ... 😔
biraz bu hisseyi tanıyorsam 9 lara gelip bi dip daha yapabilir buradan alanlarıda silkeler.... bakalım napacak alttan maliyet düşürmek için bekliyorum .... yazdıklarım beni bağlar sadece..
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün endeks hareketli endeks hisseleri dururken buraya uğrayan olmaz.
Milletin sinirleri ile oynamaya çalışıyor..tek niyeti bu.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puşt her zaman puşttur.... bu yüzden verdiğim senetlerin daha yarısını yerine koymadım... Gittim başka senetlerde pozisyon aldım ... Sonuca bakıncada doğru yaptığımı göruyorum ... Bilinçli şekilde baskıyla aşağıda tutup , insanların sabrını zorluyorlar.... Şu anda güya emeklilik fonları hala mal satıyor... Alan çakallarda boşa almıyor sonuçta.... 12 civarından verdikleri pozisyonları 9.30-9.50 ortalama ile geri alıyorlar...
Geri de fazla gelemez , çünkü yukardan verenler benim gibi geri koyacaklar mallarını ... Burada takılır taa ki istediklerini alana kadar. , yada yeni bir haber akışı gelene dek ...
---------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir...
izliyorum , ben bu arada sattığım Vesbelerin bir kısmı ile 7.27 den KORDSA ya girmiştim. hatta dün az miktar VESBE verdim 9.53 ortalama ile yerine de 7.42 den KORDSA aldımdı ... 7.70 e çaktım KORDSA ların bir kısmını ... VESBE hala %1 le beni bekliyor :) ama hala izliyorum , bunlar milletin sabrını zorlamaya devam edicek gibi hareket ediyorlar... bu esnada 3.42 ile DURDO almıştım 4 gün önce 3.83 lerde.... Yani VESBE leri verip geri almamakla doğru karar vermişim..... sonuçta portföyümdeki senetlerden güzel karlar elde ettiğimde , VESBE hala kelepirse benim için çok iyi fırsat olur.... Senette pasif emirlerim var ama aşağılarda.... DAEWOO haberi gelmedikçe hareket etmiyorlar.... alırsa sürpriz hareketler yaparlar.... alamazsa ne yapıcaklar fiyatı çok merak ediyorum....
--------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir.
lonely bizd e bekliyoruz bu adamlar dedin gibi bekleyeni ayrı ödüllendirmiyor.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şirkete senede inandığımızda , sabırla sonuna kadar hedef fiyatı beklemek lazım.... Çünkü bir şekilde %20-30 kar ettik deyip senetlerimizi satsak , yada gitmiyor diye sattığımızda , bunlar bizden malları alıp , topukluyor.... hep bu yüzden büyük vurgun yapamadım. 2018 de kendimi disiplinize edicem. Artık mesela her senette belirli miktar kenarda durcak , onları satıp almıcam.... sabit durcak.... yani bir nevi ona ortak olup , uzun vade yatırcam.... böylece altın vuruş yaparlarsa kaçırmamış oluruz.... ne zaman bu disiplini kaybetsem hep arkalarından baktım durdum.....
Şu an Vesbede açıkça sinirlere oynuyorlar.... Neyseki bu sinir harbinde pozisyonların yarısını yukardan verip , diğer senetlerde pozisyon alarak , ben galip çıktım şimdilik.... SPEK yukarı yapıp ,sonra aşağı çekiyor. amacı bakın hep size yukardan verme şansı veriyorum , sonra düşüyor geriden alın.... bunu gösteriyor. sonra bir gün gelecek her kes satıcak alttan alırız deyip , sonra o malları alıp gidicek.... bunlar tahminim...... silkelemeye çalışıyor durmadan.... Vur spek vur...... Bekliyorum hamleni :)
------------------------------------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
bu arada takip edenler varsa AYGAZ aldım bugün. onunda temettü verimi iyi.... yani temettü verimi iyi senetlerde pozisyon almayı hedefledim... birde hızlı büyüyen kar rasyoları iyi şirket hisselerine odaklandım....
--------------------
yatırım tavsiyesi değildir...
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
yukarıya çıkmamak için sanki yeminli.
nedir bu Direnç ? olacak iş değil
Sat bakalım malları zararına ;Tacirler üstad :whistling:
bist 117 bin
şuraya bak hala 9 tl rezillik yahu başka birşey değil.Para pul oldu..
abv
10,43 ten hooop 10 ₺
hep aynı
günlükçüler kan emiciler emeklilik fonları cirit atıyor.bunlar gitmedikçe burası düzelmez.bunlar hissenin sığ olduğunu iyi biliyorlar.ne zaman %5 lik dilim %10 olur o zaman bir miktar birşeyler değişir.yabancı gelirse zâten hepsini çizer geçer...
bu kadar olumlu bir şirketin buralarda olması...
Bu Tacirler ve A1 kapitalin bir hisseye uzun vadeli girdiklerini görmedim. Adamların işi gücü tekniği bozmak.Bugünkü hareketde de günlük ne tokatlarsamın derdindelerdir. Ama beklemeye devam 117 bin olmuş nerdeyse endeks bu kadar ucuz kalan şirket çok ender bistde...
bu patron işi falan değil bence...birileri iyi trade ediyor.....ama patronunda bunlara ceza kesmesi lazım....sahip çıkmıyor gibi..
Ağalar teşrif etmiş ufaktan :whistling:
https://i.hizliresim.com/3pXzO2.png
güzellll :D
Biraz daha salsın aşağı bak nasıl giriyorsun. Bunu satıp borsada prim yapmamış başka hisse alayım desen öyle bir hisse yok [emoji85]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ben ne aldımsa düşüyor sıkıntı sanırım bende bu hisseyi de 10,36 dan aldım hangi hisseden çıktımsa hisse uçuyor ASuzudan dün çıkmıştım asla yatırım tavsiyesi değildir
bize yine hasret bize yine esmer günler var.Zorlu en sağlam şirketi kaktıra kaktıra gidiyor.
Şahsi kanaatim , emeklilik fonlarına devrettikleri pozisyonları yerine koyarken , bir yandan piyasaya kaptırdıkları pozisyonlarıda silkeleyerek alma peşindeler... Bugün de satanları 2 gün sonra bakacağız ve tahminimce yine satış yapanlar emeklilik fonları çıkacaktır . tahminim bu yönde.... Yani senet olgunlaşmaya başladı. bu tip hareketler pozisyon alma gibi görünüyor.... Takaslara bakarsanız bir dolu karışık kurumlar var.... SPEK profesyonelce dağıtıyor aldığı pozisyonları.... Yani piyasada bu kadar ilgi olduğunu sanmıyorum ....
Hamd olsun bugün piyasanın ilk gününde güzel hareketler yakaladım. umarım 2018 bu şekilde güzel geçer... Vesbede bugün 9.90 ortalama kaptırdığım pozisyonları döndüm 10.16 dan yerine koydum. arbitrajda bugün spek kazandı.... ama ben diğer senetlerde fazlasıyla çıkardım bunu .... VESTL almıştım 7.70 den ama 8.20 den vererek aptallık ettim... Basıp kopardılar gitti....
Eur/usd paritesi 1.2050 lerde seyrediyor ve bu ihracat yapan ve Eur olarak ödeme alan Türk ihracatçılar için avantaj.... Parite lehimize gidiyor.... 1.21 leri kırarsa 1.26 ları test edecek gibi görünüyor ki , Forex de USD long pozisyonlarını patlatmak için , bunu deneyeceklere benziyorlar.... bu da bizim için avantaj.... Bakalım bilançoda yine patron bize sürpriz yapacak mı , bekleyip göreceğiz.....
--------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....