Sayfa 142/883 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 7062 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by Atsiz Yazıyı Oku
    Üstad sağlam temettü veren ve beklentin olan hisseleri yazarsan sevinirim. Bende yeni takibe başladım. Yanlış pozisyon almayalım. Birde sirketler mayista temmetu veriyor Nisan'da alsak Mayıs'ta bizede temettü verirler mi tşk.

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sağlam temettü veren senetler , TUPRS (AYGAZ da takibimde) , PETUN , ADANA A , (C de ucuz kaldı ama temettünün %56 sini A dağıtıyor) VESBE ,

şu an VESBE , PETUN , ve yine bilançoları itibariyle gelecekte beklentim olan , büyüyen ve rasyolarında ışık gördüğüm KORDSA , SILVER , DURDO ve ALARK hisseleri ..... GYO lardan da TRGYO dikkat çekiyor.... Bu şekilde portföyüm var....

Marketler zincirinde ucuz kalmış 2 senet var Bizim ve Adese bunlarda sabırla uzun vade bekleyende para kazanabilir gibi..... ama ne zaman harekete geçerler o meçhul......

------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir....

2. Tşk ederim dostum.

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. sürekli vurgun vurgun
    9,80 --> 9,50
    böyle bir kaldır indir yok

4. sessizlik var ... 😔

netturko Guest
    biraz bu hisseyi tanıyorsam 9 lara gelip bi dip daha yapabilir buradan alanlarıda silkeler.... bakalım napacak alttan maliyet düşürmek için bekliyorum .... yazdıklarım beni bağlar sadece..

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bugün endeks hareketli endeks hisseleri dururken buraya uğrayan olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Milletin sinirleri ile oynamaya çalışıyor..tek niyeti bu.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Milletin sinirleri ile oynamaya çalışıyor..tek niyeti bu.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puşt her zaman puşttur.... bu yüzden verdiğim senetlerin daha yarısını yerine koymadım... Gittim başka senetlerde pozisyon aldım ... Sonuca bakıncada doğru yaptığımı göruyorum ... Bilinçli şekilde baskıyla aşağıda tutup , insanların sabrını zorluyorlar.... Şu anda güya emeklilik fonları hala mal satıyor... Alan çakallarda boşa almıyor sonuçta.... 12 civarından verdikleri pozisyonları 9.30-9.50 ortalama ile geri alıyorlar...

Geri de fazla gelemez , çünkü yukardan verenler benim gibi geri koyacaklar mallarını ... Burada takılır taa ki istediklerini alana kadar. , yada yeni bir haber akışı gelene dek ...

---------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 142/883 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •