Originally Posted by human01 yorumsuzdur... .) [IMG][/IMG] Bu miktarlar ve oranlar çok yüksek değilmi
Originally Posted by alanzo Bu miktarlar ve oranlar çok yüksek değilmi cirosuna göre veya satın almaya karar verdiği değer için yüksek değil...ama temettü olayını bayağı etkiler..eğer satın alma gerçekleşirse.ytd.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
daewoo alımıyla ilgili bir hazırlık olabilir kullanılan krediler ,teminat mektupları
yeni fabrika kuruyorlar Originally Posted by alanzo Bu miktarlar ve oranlar çok yüksek değilmi
Originally Posted by 6.sense yeni fabrika kuruyorlar Fabrika olayı yeni değil .2018 de bitmesi planlanıyor. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
tamam işte 2017 de borçlanıyorlar onun için yazdım. Originally Posted by human01 Fabrika olayı yeni değil .2018 de bitmesi planlanıyor. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by 6.sense tamam işte 2017 de borçlanıyorlar onun için yazdım. bence bunlar yeni alım peşinde...
Forum Rules
Yer İmleri