durulduk yine başa dönüyoruz :)
Printable View
durulduk yine başa dönüyoruz :)
Amcam,burayı takip ediyor herhalde,hep birlikte coşunca haddimizi bildirdi...Bundan sonra sessiz cosalim bari...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Onun tüm gün tahtaya 31 yazdığını bilirim.
Bıraksın bu traşları
49 daki alıcının pesinden gidecegini dusundu.
Adam kılını kıpırdatmadı geri gelip malı verdi
Evet 31 yazdı yazdı.sonra güzel fırladı.son çıkışından bahsediyorum.keşke yine 31 yazsa da havaya girip bir%100 daha yapsa...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fbf16d8980.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb0b018d2d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ac995ed544.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f4defcd878.jpg
Batik, hangi programi kullaniyorsunuz?
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Matrix...YİP pazarindaki eslesmeleri sadece bu prgram gösteriyor...eee bende de tonla göt altı hissesi var.o yüzden.forex de eşlesme yok...aslında forex daha güzel.aylık ücrette 120 lira...
Teşekkürler
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Insana da hiç güven vermiyor.bakalım haftaya ne olur.
6 olsun da ne varsa yatiralim. Bazi arkadaslar kizacak Ama. 6a bile dusse orada 3 pick yapar. Tamamen sacmaliyorum
Herkese güven verse herkes burda olur değil mi? YTD
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geriye doğru bu hafta 9.40 öncesi 9.15 öncesi 9.40 öncesi 9.49 kapanışlar haftalıkta yatay seyir var.
Yuzde 7.5 payı varken şu an yuzde 0.076 paya düşmüş satan şirket bence haftaya bilanço ve ortak satışlari bitmesiyle yukarı yapması daha olası...
ytd
Yatırım finans satış yapıyor diyorsunuz da Hissenin tamamı neredeyse onlarda zaten.Onlar da satmasa piyasa da mal olmaz ki kademe olsun. Ben yine izliyorum ortalama degerlerimi hesapladım.Fiyat hareketlerine göre alim yapacağım.Ancak sanki son iki hafta bi bilanço satın alması olur mu diye bekleyeceğim.
Arkadaşlar satışa konu olan hisselerin kaçı satıldı,kaçı kaldı.Daha satılacak çok mu.bilen varsa cevaplarsa.... teşekkürler...
lem Tarihi İşleminNiteliğiİşleme Konu PaylarınNominal Tutarı (TL)İşlem Fiyatı(TL/Adet) İşlem Tutarı (TL)İşlemden Önce SahipOlunan Payların NominalTutarı (TL)İşlemden Önce Sahip OlunanPayların Şirket Sermayesiİçindeki Payı (%)İşlemden Sonra SahipOlunan Payların NominalTutarı (TL)İşlemden Sonra SahipOlunan Payların ŞirketSermayesi İçindeki Payı (%)26.10.2017 Satım 110.874 10,9509 1.214.170,0866 3.108.376 0,0797 2.997.502 0,0769TOPLAM ALIŞ 0 0TOPLAM SATIŞ 110.874 1.214.170,0866
Kapa bildirilen ekler açılmıyor bende.o yüzden satışları göremiyorum.2..890.000 lot vardı.günlük takaslardan aklımda kalan ancak 300.000 ni satılmıştır bu hafta.
Şimdi sesli düşünüyorum....tahtada operasyonun olduğu açık.....yükseltip yükseltip malı yediriyorlar...bu borsamızda bilinen birşey....bende bunu bekliyorum ancak benim beklediğim yükseltme belkide!olmuştur yani 6 lardan 10 lara bu sebeple gelmiş olabilir!?
Dün 11.40 gören bugün 9.40 tan zor kapatan gayri ciddi bir tahta.
Temettü ve kara gelince...6 aylık165 geldi yılsonu 330 beklemek doğru değil.ilk 3 aylıkta kar cücük kadar!
Bilançoda bir dolu kredi var ödenecek...bir doluda geçmiş yıl zararları...daha onlar düşülecek.
Ky çok gördüğüm....full pozisyon değilde süpriz ata oynar gibi az bir pozisyon almak sonradan para kaybetmekten iyidir.
Operasyon bittiğinde hacimde bitermiş gibi geliyor.
Malın dibine vururmu bilmem ama maliyetler herkes için yükseliyor....bakıp göreceğiz.
AZ önceki mesajları niye sildiniz anlamadım....
yani adamın elinde daha çok var...100 bin küsur adet satıyor yaklaşık payı 0,0027 anca değişiyor...vay anasını be...
Patron Daha ne kadar satacak bellimi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Miray inşaat satıyor onunda hissesi şu an yuzde 0.0769 indi.
Sizce daha ne kadar satabilir???
ytd
Patron satma olayına neden bu kadar takıldınız anlamak zor. Şimdi bakınız, bahsedilen temettü miktarı hiç de hafife alınacak cinsten değil. Ben temettü sevmem bu arada ama beni bile cezbediyor. isyat vasıtasıyla alan kim acaba? Dolaşımdaki lot miktarı artmak zorunda. Bu kadar sığ tahtaya kimse girmek istemez. Bunun tek kurtuluşu şu an bu satışı yapmak. Ama kaybetmekte istemez bunlar. Yanı alan da kendi muhtemelen. Ya da salak biri parası çok alıyor. YTD
Eğer hepsini satacaksa ve bu miktarda satmaya devam ederse nerdeyse 1 ay sürer herhalde,elindekileri bitirmesi
Az kaldı. 6 kasım da ki ben daha önce kopacağını düşünüyorum belli olur. Sığ tahta sabrı zorlar. Daha önce de çok gördük bunu. Kademelerde ilginç hareketler yapar. Hacim arttıkça guzellesecektir. Az kaldı diye düşünmekteyim kendimce. YTD
Hisse durumundan benim anladığım şu...bu şirket önce %8 civarı halka açılmış...daha sonra gyo olabilme kuralı için bu oran %25 e çıkmış.yani 9.750.000 lot dolaşıma konmuş.bu malın %70 i yaklaşık 7 milyon lot ceonun üstüne yağılmış 5.50 fiyattan ve oraya park edilmiş.şimdi bu malın 2.890.000 lotunu parktan çıkarıyorlar.yani fiili dolaşımda değişen yok...burda enteresan olan satacağı miktarı önceden açıklaması...yani zaten mal imkbye kote.yasa gereği %5üstü ortaklar mal alım satımı bildirmek zorunda ama total rakamı açıklamak zorunda değil.
herkes bürütten çıktıktan sonra hemen sert yukarı bekliyordu.birşeyi herkes bekliyorsa genelde tersi hareket oluyor.bu son iki günde ky iyi döküldü.bu korkutan hareketlerden sonra pekçok kişi umutsuzluğa kapılmış ve satmış durumda.kalan az sayıdaki yatırımcıda tedirgin.oysa hissenin göstergelerinde teknik ve temel olarak bir bozulma yok.aksine kısa vadede pozitif bilanço beklentisi var ama hissede çoğunluğu elinde tutanlar pro gibi görünüyor.bu beklentiyi size unutturdular.işte bundan sonra bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
hisseye çok arttı diyenler var.bu hissenin yıllık getirisi sermayesinin 4 katı gelen kâra rağmen % 70 seviyesinde.ve bu hissenin birilerinin iddia ettiği gibi geçmiş yıllar zararı yok.tam aksine 18,4 milyon tl geçmiş yıllardan birikmiş kâr rakamı var.hisse biste geleli 10 ay olmuş.yeni ve yola da yeni çıkmış bir şirket.bilançolarında geçmiş yıllardan milyonlarca lira birikmiş zararı olup sadece bir dönem bilançosunda 300-500 bin lira kâr gösterip yıllık getirisi % 150-200 seviyesine ulaşan onlarca hisse var.bu hissede yalan dolan yazı bolca mevcut.dallas gibi mübarek.hikaye büyüdükçe yalanda aynı oranda artıyor genelde.paranın olduğu yerde ne yazık ki pekçok kişi doğruları değil menfaati neyi gerektiriyorsa onu yazıyor.o nedenle her bir yatırımcı kendi araştırmasını kendi yapıp kararını vermeli.yoksa kolay korkutur ve kolay üzerler.belki de ben yanılıyorumdur.belki de bu öngörülerim ve yazdıklarımda benim bile farkında olmadığım yanılgılarım da vardır.bilemiyorum.siz kendi araştırmanızı kendiniz yapın derim.
gyo sektöründe algyo tek göze çarpan sermayesinden çok daha fazla esas faaliyetten kâr eden şirketti.şirketti diyorum çünkü artık bu ünvana msgyo'da ortak olmuş vaziyette.fk oranı algyo'da 3,47 seviyesinde.bu hissede ise şuan fk 2,32 seviyesinde.yeni gelecek bilanço ile bu oranın çok daha aşağılara düşme ihtimali var.bu hissenin sektörel olarak benzeri algyo'dur.diğer 70-80 kuruşluk gyo hisseleri ile bunu karşılaştırmayın yanlış veriler elde edersiniz.fk olarakda benzeri olan algyo'na zamanla yaklaşmasını beklerim.ayrıca şirket bilançoda inşaatı bitmiş mistral'ı yeniden değerleyecektir.pd de böylece çok daha düşük rakamlara gerilemiş olarak kendiliğinden güncellenecektir.ben hissenin verilerini beğendim.ayrıca arkas çok güçlü bir grup.yeni projelerde sıkıntısız devam edecektir.artık mistral bitti satışları devam ediyor.konak'ta ki imar izni alınan arsa haberi de hisse bürütteyken kap'a düşmüştü malum.bürüt konuşulurken pek fazla o haberin dile getirildiğini sanmıyorum.birkaç kişi yazmış ve ertesi gün unutulmuştur.oraya atık su temizleme merkezi yapılmayacak.bu konak'ta ki iki parselin birleştirilmesi ve imara hazır hale getirilmesi haberini önemseyin derim. karar aşamasında taktir herkesin kendisine aittir tabi ki.umarım doğru kararlar verebilerek mutlu yatırımcılardan olmak hepimize nasip olur.
AVM den mistral de kadar kiralama geliri elde edebileceği hakkında fikri olan varmı.
ytd
Sayın hayki samimi temennileriniz için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Konaktaki arazi,tarihi borsa binasının arkasında ki su arıtma yeri mi.Bunu bilmiyordum...Belki alan olarak çok büyük değil ama,izmirin göbeğinde...orası ise tabii...milleti yaniltmayayim...
merhaba sayın batık.ben sadece o hikayeyi hatırlatmak için öyle bir vurgulama yaptım.atık su ile ilgisi yok tabi ki.orası elbette çok kıymetli ve büyük bir projeye zemin olacak nihayetinde.unutanlar, bürüt kargaşasında sıradan bir haber olarak görenler ve hiç fark etmeyenlere hitaben yazılmış bir nükte.saygılar selamlar.
Kabaca aylık 6**.000 TL
Olarak biliyorum
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kira geliri hakkında benimde bilgim yoktu.eğer yanlış anlamadıysam yıllık yaklaşık 72 mln.tl ve bu bile sermayesinin neredeyse 2 katı bir garanti gelir demek.temettüde devamlılık ve uv yatırım için hisseyi cazip kılan bir etken.sigorta gibi bişey olmuş hisse için o halde.bu, hissede ki acayip hareketlerin nedenlerinden biri olabilir.
Kabaca aylık 650.000 desek
650.000×12= 7.800.000 TL
Yıllık gelir demek.
Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.