Yakında türev pozisyonlar gelmeye başlarsa şaşırmam ama oraya ulaşamayız gibi üstadım :)
Printable View
Valör sevmeyenlerin uzak durması gereken bir fon TPZ alış T+1 satış T+5 :)
Evet satış talimatı verdikten 5 "iş günü" sonra para hesabınızda :) Birde iş günü ayrıca tanımlanmış sn.investör
İşgünü Türkiye, Malezya ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) nin hepsinde haftasonu
veya resmi tatil olmayan gün olarak tanımlanmıştır. Türkiye, Malezya ve ABD nin herhangi
birinde haftasonu veya resmi tatil olan günlerde verilen talimatlar yukarıda tanımlandığı şekliyle
bir sonraki işgünü verilmiş olarak kabul edilir
Eral bey GPG için şöyle tespitte bulunmuş
"Önemine istinaden yinelemekte yarar görüyorum. GPG hisse senedi yatırımlarınız için bir alternatif değil. Borsada güçlü bir ralli yaşanırsa bundan bire bir yararlanamaz. Yatırım felsefesi düşük ölçekli riskler alarak mevduat üzeri düzenli getiri sağlamak. Bu felsefe değişmeyecek."
şimdi bu durumda elimdeki GPG leri ne yapmalı?
borsada yükseliş bekliyorsak bu yükselişten çok fazla yararlanamayacağını belirten bir fonda bu ayları geçirmek ne kadar mantıklı? (ki çoğunluğun tahmini bu yönde üstelik eral bey bile eylül ekim aylarını pozitif bekliyorum diye belirtmiş)
bu süreçte pozitif getirisi daha fazla olabilecek fonlar hangileri olabilir?
IAR in tefastaki grafigine bakarmisiniz
😃😃😃
Iyi yonude var kotu yonude
Dususte cikisi kolay olur ustadim
Gerci tcd de arti 1 varda ciktikmi yok cikmadik...
Ustad bunlar fasa fiso onemli olan ne biliyormusun hayat be hayat
Yasamadiktan sonra tcd yuzde 1000 yapsa ne olur...
Kendimi erken rezrv na hazirliyorumda 😀😀😀
Bugün itibariyle ilk defa baba oldum dostlar bir tebriğinizi alırım. :)
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En güzeli vereceksin paranı bir portföy yönetim şirketine, arkana yaslanacaksın. Onlar da bir güzel batıracak paranı. Eheh.
Şaka bir yana hayatta en çok istediğim şeylerden biri bu. Acana PYŞ'lerin performansları halka açık mı? Bu verilere ulaşmanın bir yolu var mı? Ya da tanıdığınız var mı PYŞ'lerle doğrudan çalışan? Mesela Gedik'te sınır 150.000 gibi gayet mütevazi bir değer.
3 e katlamis
Benim cevremmi sence
Bu forumu okuyup uye dahi olmayan insan sayisini sen biliyormusun daha dune kadar sende onlardan biriymissin...
Esime dostuma yaymissam sanane kardesim
Onlarda kazansin istiyorum
Bu forumun amaci bu degilmi
Git whatsapp grubu kur orda kendine gizli fon paylas